Jastonas Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 UPDATED 11-6-2010 Θα παραθέσω τις ίδιες ακριβώς οδηγίες που ακολούθισα από το http://www.omgubuntu.co.uk και έβαλα τον burg και πλέον όταν ανοίγει το πισί μου δείχνει αυτό... >sudo add-apt-repository ppa:bean123ch/burg sudo apt-get update sudo apt-get install burg burg-themes Στην συνέχεια >sudo burg-install "(hd0)" (Δεν ξέρω τι γίνεται αν το λειτουργικό σας είναι σε δεύτερο ή τρίτο partition/σκληρό.) Οπωσδήποτε πριν κάνετε επανεκίνηση γράφετε >sudo update-burg Είστε έτοιμοι. Μετά τα τελευταία updates, τα theme αλλάζουν πολύ εύκολα. Αφού έχετε κάνει restart και σας εμφανιστεί ο burg, πατώντας t βγαίνει η λίστα και με τα βελάκια διαλέγετε theme. Παλιός τρόπος για αλλαγή themes, που λογικά δουλεύει ακόμα Μέσα στο /boot/burg/themes έχει όλα τα themes και τα ονόματα τους. Διαλέγετε κάποιο και μετά >gksu gedit /etc/default/burg Uncomment "GRUB_THEME" and add the name of theme you wish to use. (sora, proto, etc) Εγώ δεν χρειάστηκα να κάνω uncomment, ήταν ήδη έτοιμο (δηλαδή δεν υπήρχε # στην αρχή της γραμμής). Απλά έγραφε GRUB_THEME=saved το οποίο saved δεν υπάρχει και στην θέση του έβαλα το sora, το theme που ήθελα. >sudo update-burg και είστε έτοιμοι. Αν θέλετε πριν κάνετε reboot να τεστάρετε τι θα βγει >sudo apt-get install burg-emu burg-emu Θα σας δείξει το theme με τα λειτουργικά σας συστήματα. Εκεί πατάς q, c και μετά exit για να βγεις. Πληροφορίες πήρα από το OMGUbuntu.co.uk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StefxOup Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Επιτέλους!:lol: Μάλιστα διορθώθηκε και η χαμηλής ανάλυσης splash screen του 10.04!!!Απίστευτο! Κι ένα link με οδηγίες στα ελληνικά: http://www.breezer.gr/2010/03/linux/dual-boot-burg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0f0r0s Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 τη διαφορα εχει ο grub απο τον burg ? και αξιζει να βαλω το grub2 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εμ, τι ακριβώς να κάνουμε τις οθόνες επιλογής άμα έχουμε μόνο ένα λειτουργικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εμ, τι ακριβώς να κάνουμε τις οθόνες επιλογής άμα έχουμε μόνο ένα λειτουργικό; Ποιος ο λογος να postαρετε στο παρον thread τοτε? Thanx για το tip Jastonas! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μη φαινόμαστε inactive users. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paxpel Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Πολύ καλό tutorial φίλε. Επιτέλους ένας όμορφος bootloader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ναι είμαι και εγώ πολύ χαρούμενος.. Και ένα λειτουργικό να έχεις, κάπου θα υπάρχει και το recovery και το memtest αν δεν τα χεις βγάλει.. άρα;; Βασικά και τίποτα να μην έχεις πάλι το βάζεις για να εντυπωσιάσεις τα κορίτσια που βλέπουν τον υπολογιστή σου.... Μετά ρίχνεις και λίγες φωτιές με το compiz.. μιλάμε για σίγουρη επιτυχία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 I'm not that lame. Βασικά είμαι της άποψης ότι ο bootloader και η οθόνη φόρτωσης πρέπει να είναι όσο πιο αόρατες γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 I'm not that lame. Πολύ σοβαρά το πήρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yayawoot Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Παίδες εγώ έκανα ένα λάθος και τώρα δε ξέρω πως να το διορθώσω.. Την ώρα που το έκανα εγκατάσταση επέλεξα dev αντι για sda και δεν λειτουργούσε..Απότι κατάλαβα το λειτουργικό βρίσκεται στο sda επομένως? Το έκανα απεγκατάσταση,reboot, και προσπάθησα να το επανεγκαταστήσω αλλά δε μου δίνει επιλογή να επιλέξω που θα γίνει η εγκατάσταση πια.. Τι πρέπει να κάνω? edit Υποθέτω οτι αν μπορέσω να διαγραψω το φάκελο του burg στο boot θα μπορέσω να κανω clean installation αλλα δεν με αφηνει να το διαγραψω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δεν μπορείς καθόλου να κάνεις boot τώρα; Ίσως μπορείς να το διορθώσεις με την εντολή sudo burg-install "(hd0)" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasfos Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μοιάζει ακριβώς ότι θέλω, για γλιτώσω α την μαυρίλα του grub αλλά αν υποθέσουμε ότι κάπου έχουμε πρόβλημα, είναι εύκολη η απεγκατάσταση και η επιστροφή στο grub; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Πολύ καλή δουλειά μπράβο σου. 1) Πως μπορώ να το κάνω να μην εμφανίζει μπροστά από τα εικονίδια τι είναι το καθένα? 2) Άμα θέλω το memtest πως μπορώ να το εμφανίσω? 3) Που βλέπω τι είναι το κάθε θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos-Sx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Καιρός ήταν πάντως η suse το κάνει αυτό εδώ και πολλά χρόνια πριν 3-4 χρόνια που θυμάμαι από τα 9.3 που ο bootloader ήταν grub και φαινόταν κάπως έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.