Thessalos Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 ανοιγω μπαρ καφετερια κ θελω μονο ονομα κ δεν μπορω να βρω.....βοηθεια...
Septum Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Πες που βρισκεται και τι ακριβως ειδους θα ειναι.Ποσο μεγαλο,τι μουσικη θα παιζει,περιοχη,για να βοηθησω περισσοτερο.
paylidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Κ εγώ σκεφτομαι τώρα τελευταία να κάνω μια παρόμοια επενδυση και σκέφτομαι το cozy, όπως το σχεδιάζω θέλω είναι χαλαρο καφε απο 7 το πρωι εως 11 βραδυ, με ηρεμη μουσική, οικονομικό, ανετους καναπεδες-πολυθρονες αντι καθισμάτων, μη καπνιστών. Δεν είναι επίσης άσχημη ιδέα το ενδεχόμενο να κάνω και delivery καφεδες που εδώ (Μυτιλήνη) είναι πολυ συνηθισμένο να παιρνουν καφε οταν βαριούνται να ωγουν απο τα σπιτια τουσ ή ειναι στη δουλεια.
buzzad Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Τι κακό είναι αυτό που μας έχει βρει...Είναι ''ΤΟ'' μαγαζί σας ''Ο'' ραδιοφωνικός σας σταθμός ''ΤΟ'' συκγροτημα σας...Όπου να'ναι θα ρωτάτε και όνομα για το νεογέννητο παιδί σας...!!
Thessalos Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 λοιπον το μαγαζι ειναι διπλα στην πλατεια - εχει ενα αγαλμα στο μερος της πλατειας(οικονομος εξικονομος) - εχει ποταμι ακριβως διπλα στην πλατεια μικρο - ειναι σε γωνια - ειναι νεανικο - απο μουσικη το βραδυ αργα 8α γινετε ψιλο club... για κατι αλλο ρωτηστε!!! ευχαριστω για οσους προσπαθεισαν
insomniaK Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Marush βγάλτο, ρώτα και τον paylidis πόσο πετυχημένο όνομα είναι.
kostas.b Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 bar ιλεως που σημαινει προσπαθω να συμφιλιωθω ή να συμφιλιωσω ανθρωπους
andreasl Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Βγάλτο snob (ότι βλακεία μου ήρθε πρώτη), αλλά θα περνάω κάθε μήνα να εισπράτω τα πνευματικά δικαιώματα. Χωρίς πλάκα, σπάγαμε το κεφάλι μας να βρούμε το όνομα του καταστήματος που θα άνοιγε ένας φίλος χωρίς μεγάλη επιτυχία. Τελικά αποφάσισε και πήγε σε διαφημιστή. Το αποτέλεσμα ήταν ότι του έδωσε μια σελίδα με σχετικά ονόματα να διαλέξει, εκ των οποίων ακόμη και τα χειρότερα ήταν καλύτερα από αυτά που είχαμε σκεφτεί μόνοι μας, όλη η παρέα. Έκαστος στο είδος του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.