oneofthem Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 γεια χαρά, να μην περιγράψω πλήρως τι έχει γίνει, εν συντομία τρώω beep στα windows under load στο w/s κι από όσο φαίνεται είναι συναγερμός για θερμοκρασίες (βασικά δεν το χα ξανασυναντήσει), το σύστημα δεν παθαίνει κάτι, απλά τσιρίζει είχα αναβαθμίσει το bios πρόσφατα και από όσο φαίνεται δίνει λάθος (γενικά αυξημένη και επίσης όχι σταθερή) θερμοκρασία για τον επεξεργαστή συνδυασμένη με επίσης λάθος (χαμηλό) όριο συναγερμού - κατά συνέπεια πετάει beep αν είναι έτσι όπως τα λέω.. η ύποπτη θερμοκρασία σύμφωνα με δοκιμές που δεν περιγράφω τώρα φαίνεται να είναι οι 70C του επεξεργαστή και όχι κάτι άλλο εντάξει το bios είναι phoenix δλδ ότι να ναι τι κάνω τώρα? καταρχήν παλιότερο bios βάζω κανονικά αν θέλω? αν είναι θέμα αισθητήρα (που δεν νομίζω γιατί και λάθος να είναι οι 70C πάλι δεν θα πρεπε να πετάει beep, σωστά?) παίζει να μην διορθώνεται? edit: τώρα που το σκέφτομαι ίσως έχω σφύξει λίγο παραπάνω τις ψύκτρες, παίζει θέμα με αυτό? ευχαριστώ
liopyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 cpu - mobo - cooler τι έχεις; (τι έχουν τα phoenix) Με τι software κοιτάς temps;
oneofthem Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 sry με το πάσο μου γιατί είμαι λίγο λιώμα παίζει και να την πέσω hard λοιπόν για το w/s είναι, οπότε server μητρική supermicro x7dwa-n cpu 120 tdp δλδ ψιλοφουγάρα αλλά με τα από κάτω cooler cooler thermalright hr-01 x http://www.3dnews.ru/_imgdata/img/2008/12/07/105778.jpg soft πάνω στο πρόβλημα κοιτούσα με everest για να δω ποιος την ακούει έχω και τα υπόλοιπα πάνω real temp, core temp, το soft της μητρικής και bios (μετά το update βέβαια λέει απλά low χωρίς να δίνει θερμοκρασία) δε βλέπω διαφορές πάνω από 1C σε πυρήνες, το πολύ 2C (αλλάζει η καθυστέρηση περισσότερο) στο real temp κάπου λέει test sensors το κάνει μόνο για τον πρώτο που δεν είναι αυτός που φτάνει πρώτος αλλά και αυτός σχετικά κοντά είναι και μου δίνει 3, 4, 4, 4 ακούω
liopyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Επιλογή να μη σε ζαλίζει αν προκύπτει θέμα με θερμοκρασίες έχει στο bios; Μπορείς να βάλεις φυσικά παλιότερο bios αν προκύπτει σίγουρα από εκεί το πρόβλημα.
oneofthem Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 έχει επιλογή, ealier:) κάτσε πλάκα πλάκα αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει, επιστρέφω να ρωτήσω και κάτι άλλο, εκτός από θερμοκρασίες το άλλο που γίνεται under load είναι ότι παίρνει περισσότερο ρεύμα αν και δεν είναι αυτό αν κόλωνε από βλάβη το τροφοδοτικό όταν ζητάει ρεύμα, τι θα έβγαζε η μητρική? ---------- Προσθήκη στις 20:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:54 ---------- μπα πάλι στους 70C η ρύθμιση earlier είναι για το system temperature αν κατάλαβα καλά με το που σταματάω το rendering η θερμοκρασία πέφτει ακαριαία στους 64C.. 6 βαθμούς, περίεργα πράγματα
liopyr Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Η μητρική μάλλον τίποτα, θα είχες restarts ή/και BSOD. Πάντως, χωρίς να έχω ιδιαίτερη ιδέα από ws, μου φαίνονται υπερβολικές οι θερμοκρασίες. Σίγουρα είναι ok το installation της ψύκτρας; (πάστα - πατάει καλά κλπ);
oneofthem Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 κοίτα οι θερμοκρασίες ανέβηκαν 9 με 10 βαθμούς προς τα πάνω με την αλλαγή bios.. τις είχα σημειώσει και το ήξερα από πριν κι από άλλους χρήστες ότι θα γίνει χωρίς να ξέρω ποιες είναι οι σωστές αλλά δύσκολα μου φαίνεται να είναι οι καινούριες και τα σπαμπανεβάσματα 5, 6 βαθμούς που κάνει ακαριαία, αυτό δεν γίνεται πάντως είναι 100% load σε όλους τους πυρήνες και στους 2 επεξεργαστές που είναι 120 tdp με αυτά τα νούμερα, περίπου stress mode οι ψύκτρες είναι βιδωτές δύσκολα να μην πατάνε καλά, άντε η πάστα να μην είναι 100% τέλεια, μέχρι εκεί πω ρε π.. μου δε λέει να τα βγάλω όλα είναι απίστευτη πίκρα έτσι όπως είναι το χειρότερο είναι να μην φταίει αυτό, αφού πέρσυ δούλευε το καλοκαίρι χωρίς θέμα με επεξεργαστές τουλάχιστον (είχε θέμα με το system temperature .. το καινούριο bios έχει το σωστό όριο :lol:) τα phoenix έχουν χάλια debugging, το τι κολλήματα έχω δει δεν παίζεται anyway τι να κάνω θα περάσω bios κι αν μου τη βαρέσει (δεν το βλέπω) θα το λύσω το ρημάδι
savvasle Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 καλισπερα φιλαρακια να κανο κε εγο μια ερωτιση? εχω τον ι7 920 η θερμοκρασια του φτανει μεχρι 68 βαθμους νομιζω οτι ινε ιπερωολικο.πια ινε η γνομι σασ
caution Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Αν είσαι με εργοστασιακή ψύκτρα και σε stock συχνότητα - κανονικές stressing θερμοκρασίες είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.