Προς το περιεχόμενο

Μητρική για τον Phenom 2 965

Giorgos3924

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδια για αυτη τι λετε?

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/ASROCK-880-G-XTREME-3-SAM3-880G-DDR3-VGA-1O4ASR-880GEXTREME3.htm

επειδη ενδιαφερεται γνωστος μου, αλλα θελει οπωσδηποτε απο πλαισιο λογω εγγυησης , θα του στησουν το μηχανημα αυτοι

(θελει να βαλει 955, ddr3 1600 , επισης να του πω να βαλει και καποιο σκληρο sata 3 μιας και η διαφορα στη τιμη δεν ειναι τοσο μεγαλη ? )

'Aρα λογικά με ένα "μέτριο"o/c στα 3.8 περίπου δεν θα έχει πρόβλημα, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

ναι λογικα δε θα χει προβλημα, απλα ειναι και λιγο ψυχολογικο το ζητημα :lol:

παντως εχω προσεξει οτι η asus αν δε σκασεις πολλα χρηματα σε αφηνει με 4πινο, σε αντιθεση με τη gigabyte που βαζει σχεδον παντου 8πινα :P το ιδιο και οταν κοιτουσα μητρικη για i5

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα την εκανα την "επενδυση" μου πριν με πιασει ο νεος ΦΠΑ :-)

Πηρα για motherboard την GIGABYTE GA-M720-US3 και τον AMD PHENOM II X4 955 3.2GHZ QUAD CORE φυσικα. Η ψυκτρα που ειχε το box επανω κανει πολυ περισσοτερο θορυβο απο τον παλιο επεξεργαστη που ειχα, καμια ιδεα για να την αντικαταστησω? θα ειναι ευκολη η αλλαγη? (μου ηρθανε συναρμολογημενα)

Το θεμα ειναι οτι εχει επανω καρτα ηχου ενσωματωμενη η οποια δεν φαινεται να λειτουργει παρολο που της εβαλα οτι driver ειχε σε cd η motherboard. Στα windows xpsp3 δεν βρισκει λεει συσκευη ηχου. Στο bios ειναι κανονικα ενεργοποιημενη.

Τι να κανω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...