phanispal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέχρι 16Α δίνει το 4πινο (192W) και 28Α το 8πινο (336W). Maximum τιμές βέβαια.
pano Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 παιδια για αυτη τι λετε? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/ASROCK-880-G-XTREME-3-SAM3-880G-DDR3-VGA-1O4ASR-880GEXTREME3.htm επειδη ενδιαφερεται γνωστος μου, αλλα θελει οπωσδηποτε απο πλαισιο λογω εγγυησης , θα του στησουν το μηχανημα αυτοι (θελει να βαλει 955, ddr3 1600 , επισης να του πω να βαλει και καποιο σκληρο sata 3 μιας και η διαφορα στη τιμη δεν ειναι τοσο μεγαλη ? ) 'Aρα λογικά με ένα "μέτριο"o/c στα 3.8 περίπου δεν θα έχει πρόβλημα, έτσι δεν είναι;
qsis Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 ναι λογικα δε θα χει προβλημα, απλα ειναι και λιγο ψυχολογικο το ζητημα παντως εχω προσεξει οτι η asus αν δε σκασεις πολλα χρηματα σε αφηνει με 4πινο, σε αντιθεση με τη gigabyte που βαζει σχεδον παντου 8πινα το ιδιο και οταν κοιτουσα μητρικη για i5
leftys Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 τελικα την εκανα την "επενδυση" μου πριν με πιασει ο νεος ΦΠΑ Πηρα για motherboard την GIGABYTE GA-M720-US3 και τον AMD PHENOM II X4 955 3.2GHZ QUAD CORE φυσικα. Η ψυκτρα που ειχε το box επανω κανει πολυ περισσοτερο θορυβο απο τον παλιο επεξεργαστη που ειχα, καμια ιδεα για να την αντικαταστησω? θα ειναι ευκολη η αλλαγη? (μου ηρθανε συναρμολογημενα) Το θεμα ειναι οτι εχει επανω καρτα ηχου ενσωματωμενη η οποια δεν φαινεται να λειτουργει παρολο που της εβαλα οτι driver ειχε σε cd η motherboard. Στα windows xpsp3 δεν βρισκει λεει συσκευη ηχου. Στο bios ειναι κανονικα ενεργοποιημενη. Τι να κανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.