SweeT_DreamS Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ό,τι λέει ο τίτλος Ξέρετε κανένα; Νομίζω πως πήρε το μάτι μου ένα ("feelings"), σε κάποιο σημείο της οδού Βασ. Ηρακλείου. Κάποιο άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
apd453 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ό,τι λέει ο τίτλος Ξέρετε κανένα; Νομίζω πως πήρε το μάτι μου ένα ("feelings"), σε κάποιο σημείο της οδού Βασ. Ηρακλείου. Κάποιο άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δεν ξέρω αλλά έχει καταστήματα για να φτιάξεις μόνη σου ότι θέλεις.
SweeT_DreamS Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ναι, έχω βρει τέτοια μαγαζιά μετά από λίγο ψάξιμο στο γούγλη. Διευθύνσεις από μαγαζιά με έτοιμα χειροποίητα διακοσμητικά-κοσμήματα όμως, δε βρήκα.
Garnele Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Παραδίπλα από το Γερμανικό Ινστιτούτο στην Βασ. Όλγας. Όχι μόνο χειροποίητα αλλά οι τιμές είναι λογικές στα πάντα. Επίσης, τις προάλλες με βρήκε αυτή στο μαησπέη στα πλαίσια της διαφημιστικής της καμπάνιας, δεν έχε μαγαζί αλλά μένει Θεσσαλονίκη.
SweeT_DreamS Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Το τελευταίο δε με βοηθάει ιδιαίτερα γιατί δεν έχω myspace, πάντως θα ψάξω για το μαγαζί. Ευχαριστώω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.