malawi Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μολις εχεις και απο αυτο νεωτερα πες μου σημερα ειχαμε εκ νεου αλλαγη κεντρικου καθως τελικα και τσεκαρισμα στα καλωδια που ερχονται στο κουτι της πολυκατοικιας μιας και η πορτα μου στο dslam θεωρειται λεει πολυ καλη - αποτελεσμα ...... ΤΙΠΟΤΑ τωρα δοκιμαζω μια σειρα απο ρουτερ να δω τι θα φεξει...
malawi Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 τωρα τι να πεις???? ζω μια πραγματικη μαγεια... κοιταξτε λιγο τα στατιστικα μου... εχω κουφαθει.. απο εκει που με margin 12 και κλειδωμενος σε 12αρι προφιλ ειχα αποσυνδεσεις , κοιταξτε πως τρεχω τωρα και χωρις αποσυνδεσεις εξ αρχης... τωρα τι συμπερασμα να βγαλω πως ειχε προβλημα η γραμμη μου, το ζωδιο της γραμμης, ο χαλκος εφτοιαξε μονος του... πραγματικα αφωνος!!!! ελπιζω να μεινει ετσι
malawi Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 τωρα τι να πεις???? ζω μια πραγματικη μαγεια... κοιταξτε λιγο τα στατιστικα μου... εχω κουφαθει.. απο εκει που με margin 12 και κλειδωμενος σε 12αρι προφιλ ειχα αποσυνδεσεις , κοιταξτε πως τρεχω τωρα και χωρις αποσυνδεσεις εξ αρχης... τωρα τι συμπερασμα να βγαλω πως ειχε προβλημα η γραμμη μου, το ζωδιο της γραμμης, ο χαλκος εφτοιαξε μονος του... πραγματικα αφωνος!!!! ελπιζω να μεινει ετσι
_Anonymous_ Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εχει προβλημα η γραμμη σου φιλε και το παλευουν...... τωρα βεβαιωθηκα, αλλα παιζεις καλα με ουτε 5 margin? περιεργα πραγματα. περιμενε να δεις που θα βγει. ξαναενοχλησε τους
papajo_r Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εγώ είμαι 101% σίγουρος ότι από εδώ και πέρα θα ανεβαίνει το margin; θα κατεβαίνει το downstream… θα ανεβαίνει το downstream; θα κατεβαίνει το margin Τουλάχιστον το upload πάει καρφωτά Και εγώ είχα ακριβώς ίδιο πρόβλημα μιλάμε όμως ΑΚΡΙΒΩΣ (δηλαδή ακόμη και στις κινήσεις των τεχνικών) με την ON όμως, αποτέλεσμα; Έκλισα την γραμμή….. Ελπίζω φίλε μου να μην είσαι τόσο άτυχος… Να προσθέσω όμως πως αν και γενικά καλό, το attenuation σου είναι υψηλό.... κανονικά για λιγότερο από 700μετρα από το κέντρο θα έπρεπε να είχες κάπου στα 10-15 Αυτό πρέπει να χτυπήσει καμπανάκια στους οτετζιδες για πες τους το μπας και δεν το προσεξανε…
malawi Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Εχει προβλημα η γραμμη σου φιλε και το παλευουν...... τωρα βεβαιωθηκα, αλλα παιζεις καλα με ουτε 5 margin? περιεργα πραγματα. περιμενε να δεις που θα βγει. ξαναενοχλησε τους αυτη η εικονα που ειδες προκυπτει μετα απο πειραγμα που εκανα μεσω telnet. παρολαυτα η δοκιμη πετυχε εν μερει αφου το εβαλα το margin μεχρι και 4,9 και κρατησε χωρις αποσυνδεση για 2 ωρες. τωρα το εχω αφησει στο κλειδωμα του οτε με τα 9 db και μεχρι στιγμης ολα καλα. αυτο που μου εκανε εντυπωση και ακομα δεν εχω καταλαβει ειναι το εξης... οταν ημουν στην 8αρα πριν την αναβαθμιση στο speedtest.net μου εδινε ping 10 ms και η γραμμη ηταν κοτρωνα... 1 μερα πριν ξεκινησουν οι αναβαθμισεις το ping πηγε στα 35 ms και ξεκινησαν οι αποσυνδεσεις... μετα εγινε η αναβαθμιση μου και ενω το ping παρεμεινε 35 ms συνεχιστηκαν και οι αποσυνδεσεις... χτες που φαινεται να εχουν διορθωθει (μεχρι αποδειξεως του εναντιου) τα παντα για ενα περιεργο λογο το ping επεστρεψε στο 10 ms... τι μπορει να συμβαινει τελικα????? ---------- Προσθήκη στις 14:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:49 ---------- Εγώ είμαι 101% σίγουρος ότι από εδώ και πέρα θα ανεβαίνει το margin; θα κατεβαίνει το downstream… θα ανεβαίνει το downstream; θα κατεβαίνει το margin Τουλάχιστον το upload πάει καρφωτά Και εγώ είχα ακριβώς ίδιο πρόβλημα μιλάμε όμως ΑΚΡΙΒΩΣ (δηλαδή ακόμη και στις κινήσεις των τεχνικών) με την ON όμως, αποτέλεσμα; Έκλισα την γραμμή….. Ελπίζω φίλε μου να μην είσαι τόσο άτυχος… Να προσθέσω όμως πως αν και γενικά καλό, το attenuation σου είναι υψηλό.... κανονικά για λιγότερο από 700μετρα από το κέντρο θα έπρεπε να είχες κάπου στα 10-15 Αυτό πρέπει να χτυπήσει καμπανάκια στους οτετζιδες για πες τους το μπας και δεν το προσεξανε… ελπιζω να μη μου συμβει το ιδιο φιλε μου αν και μαλλον αν ξαναγινουν τα ιδια θα συμβιβαστω γιατι δε θελω αλλες ταλαιπωριες.... Αγανακτησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.