Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με facebook και msn την ιδια στιγμη

gega

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ...

εχτες κατα τις 1 το μεσημερι στο msn δεν εβλεπα καμια επαφη να ειναι online και επισης στο facebook το chat μενει για λιγο ανοιχτο και μετα κλινει μονο του λεγοντας οτι δεν μπορεσατε να συνδεθειτε στην Facebook Συνομιλια αυτη τη φορα...

ακουσα εχτες οτι πολλοι ειχαν προβληματα με το facebook αλλα μετα απο λιγο λυθηκαν ... σε εμενα ομως το προβλημα εξακολουθει . Το ιδιο ισχυει για το msn για το οποιο ομως δεν ειχε κανενας αλλος προβλημα.

Χρειαζομαι την βοηθεια σας!! :cry::cry::cry:

Δημοσ.

Κλαψιάρη κάποιο firewall σου κάνει ζημιά ή έχεις πρόβλημα με το δίκτυο σου.

• Εγκατέστησες(ή άλλαξες ρυθμίσεις) σε κανένα antivirus/firewall πρόσφατα;
  • Μπαίνεις σε ιστοσελίδες χωρίς προβλήματα ταχύτητας;
  • Μήπως κατεβάζεις torrents την ίδια στιγμή;

Δημοσ.
Κλαψιάρη κάποιο firewall σου κάνει ζημιά ή έχεις πρόβλημα με το δίκτυο σου.

• Εγκατέστησες(ή άλλαξες ρυθμίσεις) σε κανένα antivirus/firewall πρόσφατα;
  • Μπαίνεις σε ιστοσελίδες χωρίς προβλήματα ταχύτητας;
  • Μήπως κατεβάζεις torrents την ίδια στιγμή;

• για καποιο antivirus/firewall δεν το νομιζω γιατι το εχω εδω και πολυ καιρο πριν ακομα μου βγαλει το προβλημα ....
  • Μπαινω κανονικα σε σελιδες χωρις να εχω καποιο προβλημα
  • Δεν κατεβαζω τορρεντ την ιδια στιγμη

να σημειωσω επισης οτι το ιδιο προβλημα παρουσιαζεται και στα windows 7 και στα ubuntu που εχω...(εχω Hellas Online)

Δημοσ.

Άμα έχεις τα ίδια προβλήματα ... τότε δεν είναι θέμα OS αλλά θέμα hardware ή HOL.

-Εξέτασε αν έχεις πολλά και τακτικά disconnections στον router (στοιχεία γραμμής; )

-απενεργοποίησε προσωρινά το firewall του router

-Άλλαξε καλώδιο σύνδεσης (αλήθεια πως συνδεεσαι; )

-Δοκίμασε άλλη κάρτα δικτύου ή άλλο υπολογιστή.

Δημοσ.
Άμα έχεις τα ίδια προβλήματα ... τότε δεν είναι θέμα OS αλλά θέμα hardware ή HOL.

-Εξέτασε αν έχεις πολλά και τακτικά disconnections στον router (στοιχεία γραμμής; )

-απενεργοποίησε προσωρινά το firewall του router

-Άλλαξε καλώδιο σύνδεσης (αλήθεια πως συνδεεσαι; )

-Δοκίμασε άλλη κάρτα δικτύου ή άλλο υπολογιστή.

τακτικα disconnects στο router μου δεν εχω.... και το firewall του router ειναι απενεργοποιημενο... δοκιμασα το λαπτοπ να συνδεθω με wireless και ολα ηταν οκ...ενω με το pc μου που συνδεεται με καλωδιο (αυτο που ειναι για το λαν) εχει αυτο το προβλημα

τωρα για θεμα hardware η μητρικη ειναι καινουργια ...... δοκιμασα και αλλο καλωδιο αλλα παλι τιποτα ....

Δημοσ.
τακτικα disconnects στο router μου δεν εχω.... και το firewall του router ειναι απενεργοποιημενο... δοκιμασα το λαπτοπ να συνδεθω με wireless και ολα ηταν οκ...ενω με το pc μου που συνδεεται με καλωδιο (αυτο που ειναι για το λαν) εχει αυτο το προβλημα

τωρα για θεμα hardware η μητρικη ειναι καινουργια ...... δοκιμασα και αλλο καλωδιο αλλα παλι τιποτα ....

Άρα καταλήγουμε ότι είναι θέμα κάρτας δικτύου. Για 100% σύνδεσε τον φορητό με το ιδιο καλώδιο και δες συμπεριφορά

Μήπως έχει τίποτα περίεργες ρυθμίσεις στο bios (δε νομίζω);

Αγοράζεις μια φθηνή κάρτα δικτύου ή ένα usb wireless stick

Δημοσ.
Άρα καταλήγουμε ότι είναι θέμα κάρτας δικτύου. Για 100% σύνδεσε τον φορητό με το ιδιο καλώδιο και δες συμπεριφορά

Μήπως έχει τίποτα περίεργες ρυθμίσεις στο bios (δε νομίζω);

Αγοράζεις μια φθηνή κάρτα δικτύου ή ένα usb wireless stick

update στο προβλημα .... στο msn εγω φαινομαι online αλλα οι επαφες μου φαινονται offline ... το καλο ειναι οτι μπορουν να μου μιλανε οι αλλες επαφες ....

για το facebook με το google chrome φαινονται οι επαφες αλλα για λιγο ... επισης δοκιμασα το digsby που ειναι ενα Multi im και μιλουσα στο facebook απο εκει ...

πιστευω πως αυτα τα σημαδια δειχνουν οτι δεν φτεει το pc ... ετσι δεν ειναι?? :-D

Δημοσ.
...πιστευω πως αυτα τα σημαδια δειχνουν οτι δεν φτεει το pc ... ετσι δεν ειναι?? :-D

μα... συ είπας

...

να σημειωσω επισης οτι το ιδιο προβλημα παρουσιαζεται και στα windows 7 και στα ubuntu που εχω...(εχω Hellas Online)

Τεσπα. Καλό ψαξιμο

Δημοσ.

Για το facebook έχει βγεί ανακοίνωση όλοι είχαν πρόβλημα στο facebook εγώ για 2 μέρες έβλεπα οτι είναι μέσα μόνο 1 άτομο ενώ ένας φίλος μου 40.. και αυτός για 1-2 ημέρες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...