Προς το περιεχόμενο

E-MAIL για ΝΟΚΙΑ

electroasd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα.

Αλλαξα το προγραμμα μου στο εταιρια κινητης τηλεφωνιας και πλεον εχω αρκετα MB για Internet. Θελω να εγκαταστησω τους λογαριασμους μου για να βλεπω τα μαιλ μου ( yahoo , hotmail κτλ).

Εγκατεστησα την εφαρμογη Nokia mesaging , αλλα δεν εχω καταφερει να το σεταρο. Και αυτο γιατι κολαει η διαδικασια εκει που λεει ρυθμισεις email.....

Θα ηθελνα να μου προτεινετε ενα τροπο , που χρησιμοποιειται και εσεις , να βλεπω τα μαιλ μου , ευκολα και γρηγορα

ΥΓ: ΝΟΚΙΑ 5800

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Εχω την εντυπωση πως δεν χρειαζεται απαραιτητα εφαρμογη γι'αυτο. Θα πας στην επιλογη Γραμματοκιβωτιο (στα μηνυματα νομιζω ειναι αυτο) και εκει θα περασεις τις ρυθμισεις σου.

Φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση. Το εκανα αυτο , αλλα οταν πας εκει σε "αναγκαζει" να κατεβασεις την εφαρμογη αυτη που συνεργαζεται ουσιαστικα με το γραμματοκιβωτιο.

αν δεν κανω λαθος το Nokia mesaging ειναι για το ovi mail. αν εχεις αλλο λογαριασμο δεν χρειαζεται.

εγω εχω ρυθμισει το 5800 να βλεπω τα μαιλ μου και δεν χρησημοποιω το Nokia messaging. τα βλεπω απο το γραμματοκιβοτιο στα μηνηματα οπως και τα sms.

οταν πας να το ανοιξεις πρωτη φορα σου ζητα ρυθμισεις για το λογαριασμο σου. αν οχι μπες στο γραμματοκιβοτιο και πατα επιλογες>ρυθμισεις εμαιλ.

http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=el&ctx=mail&answer=75726

κατι παρομοιο ειναι και για yahoo , hotmail... για εμενα κανε εναν μονο λογαριασμο στο gmail και βαλτο (το gmail) να κανει ελενχο ή ολα προωθηση σε αυτον...

μην μπλεξεις με πολλα emails...

δες τον οδηγο...

(οτι σε προτρεπει να κανεις λογαριασμο στην νοκια δεν σημαινει οτι ειναι μονοδρομος)

http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=el&ctx=mail&answer=75726

κατι παρομοιο ειναι και για yahoo , hotmail... για εμενα κανε εναν μονο λογαριασμο στο gmail και βαλτο (το gmail) να κανει ελενχο ή ολα προωθηση σε αυτον...

μην μπλεξεις με πολλα emails...

δες τον οδηγο...

(οτι σε προτρεπει να κανεις λογαριασμο στην νοκια δεν σημαινει οτι ειναι μονοδρομος)

Φιλε μου τα εκανα και δειχνει οτι λειτουργει , ομως δεν μπορω να δω τα μαιλ μου και αυτο γιατι καθε φορα που παω να συνδεθω ( μεσω wifi ) ολο ζηταει user name k pass ενω τα βαζω σωστα.

τσεκαρα και αλλους λογαριασμους και σε ολους το κανει αυτο. Εχεις καμια ιδεα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...