Runner25 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 απο εβδομαδα θα αρχισω μια ραδιοφωνικη εκπομπη με ελληνικο ροκ καθως θα παιζω και dj σε καποιο club εχω μονο ενα macbook pro σα φορητο και αυτο θα χρησιμοποιησω ξερει κανεις καποιο καλο player φαση windows media player γιατι με το itunes ψιλομπερδευομαι και δε ειναι να κανω λαθη on air δε ψηνομαι να βαλω bootcamp και windows σε mac ειναι χαζο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domal Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 http://cogx.org/ και δεν χρειαζεσαι τιποτε αλλο !!! και διαβαζε και εδω http://mac-larissa.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SCORPIO777 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 απο εβδομαδα θα αρχισω μια ραδιοφωνικη εκπομπη με ελληνικο ροκ καθως θα παιζω και dj σε καποιο club εχω μονο ενα macbook pro σα φορητο και αυτο θα χρησιμοποιησω ξερει κανεις καποιο καλο player φαση windows media player γιατι με το itunes ψιλομπερδευομαι και δε ειναι να κανω λαθη on air δε ψηνομαι να βαλω bootcamp και windows σε mac ειναι χαζο Eγω εδω και παρα πολυ καιρο εχω σταματησει να χρησιμοποιω το itunes για το VOX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 παιδες ευχαριστω θα τα δοκιμασω και ελπιζω να βολευτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Κι εγώ το Vox χρησιμοποιώ όταν θέλω ν' ακούσω κάτι πρόχειρα, χωρίς να το προσθέσω στο iTunes (ή κάτι που δεν έχω ακόμα τακτοποιήσει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos-Markos Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Αμα θες απλά να ακούς μουσική σου προτείνω το vox άμα θες να κάνεις εκπομπή στο internet σου προτείνω το nisecast είναι εξερετικό γιατί σου δίνει δυνατότητα να τραβήξει ήχω απο όποιο πρόγραμμα θες ακόμα και απο ποιό hardware θες ( π.χ. κάρτα ήχου, μίχτης usb klp). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.