Προς το περιεχόμενο

player για μουσικη

Runner25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απο εβδομαδα θα αρχισω μια ραδιοφωνικη εκπομπη με ελληνικο ροκ καθως θα παιζω και dj σε καποιο club εχω μονο ενα macbook pro σα φορητο και αυτο θα χρησιμοποιησω ξερει κανεις καποιο καλο player φαση windows media player γιατι με το itunes ψιλομπερδευομαι και δε ειναι να κανω λαθη on air δε ψηνομαι να βαλω bootcamp και windows σε mac ειναι χαζο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο εβδομαδα θα αρχισω μια ραδιοφωνικη εκπομπη με ελληνικο ροκ καθως θα παιζω και dj σε καποιο club εχω μονο ενα macbook pro σα φορητο και αυτο θα χρησιμοποιησω ξερει κανεις καποιο καλο player φαση windows media player γιατι με το itunes ψιλομπερδευομαι και δε ειναι να κανω λαθη on air δε ψηνομαι να βαλω bootcamp και windows σε mac ειναι χαζο

Eγω εδω και παρα πολυ καιρο εχω σταματησει να χρησιμοποιω το itunes για το VOX.

Επισκέπτης

Κι εγώ το Vox χρησιμοποιώ όταν θέλω ν' ακούσω κάτι πρόχειρα, χωρίς να το προσθέσω στο iTunes (ή κάτι που δεν έχω ακόμα τακτοποιήσει).

Αμα θες απλά να ακούς μουσική σου προτείνω το vox άμα θες να κάνεις εκπομπή στο internet σου προτείνω το nisecast είναι εξερετικό γιατί σου δίνει δυνατότητα να τραβήξει ήχω απο όποιο πρόγραμμα θες ακόμα και απο ποιό hardware θες ( π.χ. κάρτα ήχου, μίχτης usb klp).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...