yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Το νέο ep ήταν ωραίο πάντως.Ακόμα η σειρά περνάει την φάση i worship the main guy.Βλέπεται ευχάριστα! Μόλις χαρακτήρισες τον Χάουζ ή έτσι μου φάνηκε;
ScarletK Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Έλεγα να το γράψω πριν αλλά βαριόμουν να βρω τις λέξεις.Ο χαρακτήρας είναι έξυπνος έχει παρελθόν(όπως το επεισόδιο με τον πόλεμο) και κατέχει μία επιστήμη" που είναι πολύ ζόρικη.Κλασσικά το κοινό είναι ακόμα στην φάση, κάνε μας το επόμενο κόλπο (στο last ep "κόβει" έναν άνθρωπο μέσα από δύο φωτογραφίες) , πες κάτι από το παρελθόν σου.Ακριβώς αυτό ήταν και ο σκελετός στο house.Μετά από τόσα season-και αφού τον έχουν βάλει αντιμέτωπο με ότι μπορείς να φανταστείς-είμαστε έτοιμοι να δούμε ένα τέλος επιτέλους, το lie to me έχει ψωμί ακόμα.
Kasrith Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Και γω καπως ετσι αισθανομαι. Ωραια ξεκινησε, με αρκετο ενδιαφερον. Αλλα μου θυμιζε αρκετα House, που ολη η σειρα στηριζεται σε εναν χαρακτηρα. Ειδα την πρωτη σεζον, και απο την δευτερη λιγα ξεμπαρκα επισοδεια στην tv. ---------- Προσθήκη 13-06-2010 στις 01:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 12-06-2010 στις 19:46 ---------- Stephen King's Haven In the show, we follow Audrey Parker (Emily Rose), a shrewd FBI agent with a lost past, arrives in the small town of Haven, Maine to solve a murder. Before long, her curiosity lands her in the centre of activity in this curious enclave, which turns out to be a refuge for people cursed with a remarkable range of supernatural afflictions. Among the townspeople are local cop Nathan Wuornos (Lucas Bryant), who eventually becomes Audrey's partner, and the mysterious and charming Duke Crocker (Eric Balfour). http://enewsi.com/television/191-17649.html
yannis27gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Πρέπει να είμαι ο μεγαλύτερος φαν του Βασιλιά στην Ελλάδα αφού έχω διαβάσει ΟΛΑ τα βιβλία του από 3 φορές τουλάχιστον. Αν εξαιρέσεις 2-3 (Πράσινο μίλι, Ρίτα Χέιγουορθ, Η Λάμψη) οι υπόλοιπες μεταφορές έργων του στον κινηματογράφο είναι για κλάματα. Που το βάζουμε αυτό; Στις εξαιρέσεις ή στον σωρό;
Kasrith Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2010 Μην τους κρεμασουμε απο τωρα... Κατσε ντε ναρχισει και βλεπουμε!!
Kasrith Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Αυτην την Παρασκευη (Σαββατο ξημερωματα ) ξεκιναει το Haven. Προσωπικα το περιμενω, μιας και ειναι σε 'μικρο' καναλι, ειναι βασισμενο σε βιβλιο και ειναι μικρης διαρκειας 13 επισοδειων.
Kasrith Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Αυτην την Παρασκευη (Σαββατο ξημερωματα ) ξεκιναει το Haven. Προσωπικα το περιμενω, μιας και ειναι σε 'μικρο' καναλι, ειναι βασισμενο σε βιβλιο και ειναι μικρης διαρκειας 13 επισοδειων.
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Εγώ ξεκίνησα τη νέα (κωμική) σειρά Louie του FX. Έχουν βγει δύο επεισόδια. Πρωταγωνιστεί ο Louis Szekely (aka Louis C.K) ως stand-up comedian, χωρισμένος πατέρας με παιδιά σε μια φανταστική εκδοχή της ζωής του. Παραπέμπει δηλαδή αρκετά σε Seinfeld και Curb Your Enthusiasm αλλά μέχρι τώρα είχε πολύ καλό χιούμορ και αυτό μετράει περισσότερο, σωστά; . Είναι αρκετά adult-themed το χιούμορ ωστόσο, όχι για μικρά παιδιά. O τύπος πέρασε και απο το (πολύ καλό) Parks and Recreation για ένα μικρό διάστημα.
zenso Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) O C.K. είναι εξαιρετικός κωμικός. Και το Louie,πολύ καλό. Περιμένω και εμφάνιση Gervais σε ρόλο γιατρού. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2010 από zenso
therock Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Εγώ ξεκίνησα τη νέα (κωμική) σειρά Louie του FX. Έχουν βγει δύο επεισόδια. Πρωταγωνιστεί ο Louis Szekely (aka Louis C.K) ως stand-up comedian, χωρισμένος πατέρας με παιδιά σε μια φανταστική εκδοχή της ζωής του. Παραπέμπει δηλαδή αρκετά σε Seinfeld και Curb Your Enthusiasm αλλά μέχρι τώρα είχε πολύ καλό χιούμορ και αυτό μετράει περισσότερο, σωστά; . Είναι αρκετά adult-themed το χιούμορ ωστόσο, όχι για μικρά παιδιά. O τύπος πέρασε και απο το (πολύ καλό) Parks and Recreation για ένα μικρό διάστημα. Νεα σειρα? Σαν το Lucky Luie ακουγεται. Καλος μεν αλλα μου φενεται πως επαναλαμβανεται. Κατι αστεια που ειχε στο lucky luie τα ερμυνευε και σε ενα stand-up του που ειχα δει...
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Νεα σειρα? Σαν το Lucky Luie ακουγεται. Nope (τουλάχιστο συγκριτικά 2 με 2 επεισόδια που πρόλαβα να δω από Lucky Luie). Το νέο Louie είναι σε αρκετά διαφορετικό ύφος/στυλ και με πολύ καλύτερο χίουμορ.
yanc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Εγώ ξεκίνησα τη νέα (κωμική) σειρά Louie του FX. Έχουν βγει δύο επεισόδια. Πρωταγωνιστεί ο Louis Szekely (aka Louis C.K) ως stand-up comedian, χωρισμένος πατέρας με παιδιά σε μια φανταστική εκδοχή της ζωής του. Παραπέμπει δηλαδή αρκετά σε Seinfeld και Curb Your Enthusiasm αλλά μέχρι τώρα είχε πολύ καλό χιούμορ και αυτό μετράει περισσότερο, σωστά; . Είναι αρκετά adult-themed το χιούμορ ωστόσο, όχι για μικρά παιδιά. O τύπος πέρασε και απο το (πολύ καλό) Parks and Recreation για ένα μικρό διάστημα. Συμφωνω για το Louie, φρεσκο και με εξυπνο χιουμορ, εν αναμονη του Curb οτι πρεπει...και πλακα πλακα το Parks & recreation εχει ανεβει παρα πολυ , ξεπερασε το αρχικο μουδιασμα που ειχε και κυλαει "μπαλα"...
tzinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 louie, μου αρεσανε τα 2 πρωτα, δεν τρελαθξκα αλλα ειχε φαση. Parks & recreation εχω δει καπου τα 3 πρωτα επεισοδεια και δεν μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ μα καθολου. Γενικως δεν παω τους τυπους που συμετεχουν στο saturday night live, σιχενομαι το χιουμορ τους. Τελικα φτιαχνει πολυ το παρκς, να του δωσο 2-3 επεισοδεια ακομα?
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Parks & recreation εχω δει καπου τα 3 πρωτα επεισοδεια και δεν μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ μα καθολου. Γενικως δεν παω τους τυπους που συμετεχουν στο saturday night live, σιχενομαι το χιουμορ τους. Τελικα φτιαχνει πολυ το παρκς, να του δωσο 2-3 επεισοδεια ακομα? Το Parks & Rec φτιάχνει αρκετά σε σχέση με την αρχή του. Εγώ το είχα ξεκινήσει στο χαλαρό και γι'αυτό δεν με πείραξε το ότι ήταν μουδιασμένο και δεν μπορούσα να συμπαθήσω τους χαρακτήρες στην αρχή. Πχ ο ρόλος του Ron Swanson αρχικά για μένα ήταν πολύ "στημένος", ενώ πχ αργότερα εξελίσσεται πιο σωστά και γίνεται η μορφή της σειράς. Το ίδιο συμβαίνει και με την Leslie Knope που από "ανόητη" αλλάζει το βάρος σε εργασιομανή/αφελή/ρομαντική/πεισματάρα κλπ. Τώρα αν δεν σου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ και είσαι απόλυτος δεν ξέρω αν θα εκτιμήσεις κάποια βελτίωση παρακάτω... Επίσης, κάπου είχα διαβάσει ότι αρχικά το Parks & Rec προοριζόταν για spinoff του Office και κάπου αλλού ότι η Rashida Jones (που ήταν και στο Office για ένα διάστημα) θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο (και imho καλώς δεν της έδωσαν τέτοιο ρόλο γιατί η Amy Poehler δίνει ρεσιτάλ στο είδος).
Kasrith Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 louie, μου αρεσανε τα 2 πρωτα, δεν τρελαθξκα αλλα ειχε φαση. Και γω καπως ετσι... Παιχτηκε και το 3ο. Δεν συγκρινεται με Curb αλλα βλεπεται. P&R ειχα δει λιγα στην αρχη. Αυτο το μουδιασμα ηταν και ο λογος που εβαλα προτεραιοτητα αλλου. Εχω σκοπο να συνεχισω, αλλα δεν ξερω ποτε. Σκεφτομαι να αρχισω Cheers μετα το Breaking Bad. Εχω δει βεβαια αρκετα επισοδεια, αλλα σκορπια. Οτι ειχα πετυχει καποτε στην tv. Γνωμες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα