konnak Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Καλά αυτό που κάνει ο Toufas είναι σαν spam message. Όποτε αναφέρεται το Dexter ποστάρει το ίδιο μήνυμα. Για μένα 2>1=4>3.
zenso Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Toufas,no offense dude,αλλά people who live in glass houses. Οτι σας χαλαει μην το βλεπετε, δεν κανετε κακο σε κανεναν. Δεν μου αρεσε το heroes,prison break και ενα σωρο ακομα σειρες, δεν θα τις δω, δεν θα κατσω να τις δω για να κραζω... γιατι το βλεπες ρε αρχηγε? σε αναγκαζε κανεις??
Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Απλα βλεπω σε ολα τα threads σειρων το ιδιο "κοριφαια σειρα μαζι με το dexter" και μου κανει εντυπωση. Μου εξηγεί καποιος γιατι θεωρει την 2η πιο καλη απο την 1η?
speedy23 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Ε δεν το ξερετε ρε παιδες?Μ'απογοητευετε.... Αυτοι που τους αρεσει μια σειρα,ειναι οι μονοι που πρεπει να μιλανε ενω οι αλλοι ειναι μαζοχιστες,δεν ξερουν τι τους γινεται κτλ.
konnak Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μου εξηγεί καποιος γιατι θεωρει την 2η πιο καλη απο την 1η? Τι νόημα θα είχε κάτι τέτοιο;!
Members gsarig Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Members Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Αν το έχω αναφέρει νομίζω και στο thread του Dexter, η άποψή μου για την 4η σαιζόν είναι πως ενώ έχει κάποια σημεία που με χάλασαν και τα βρήκα σεναριακές ευκολίες, είναι συνολικά πιστεύω η πιο αγωνιώδης και συναρπαστική από όλες. Ποιοτικά θα τις κατέτασσα ως εξής: 1 > 4 > 2 > 3. Σχετικά με την τρίτη, κι εμένα δεν μου άρεσε και θα την χαρακτήριζα μέτρια γενικά ως σαιζόν σειράς και όχι μόνο για τα δεδομένα του Dexter. Μόνο θετικό ότι ακόμα κι εκεί ο χαρακτήρας του Dexter παρέμεινε στα ίδια υψηλά επίπεδα και εξελίχθηκε - δεν έμεινε στάσιμος, δηλαδή.
paschalia Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Α) Η Βικιπαίδεια έχει με αυτή την σειρά το ΣταρΤρεκ. Είναι η σωστή ή έχει παραλειφθεί κάτι ? 1 The Original Series (1966–1969) 2 The Animated Series (1973–1974) 3 The Next Generation (1987–1994) 4 Deep Space Nine (1993–1999) 5 Voyager (1995–2001) 6 Enterprise (2001–2005) Β) Οι τίτλοι των ταινιών του Χάρυ Πόττερ ποιοί είναι ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 οι ίδιοι με των βιβλίων...
Kasrith Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Harry Potter and the Philosopher's StoneHarry Potter and the Chamber of Secrets Harry Potter and the Prisoner of Azkaban Harry Potter and the Goblet of Fire Harry Potter and the Order of the Phoenix Harry Potter and the Half-Blood Prince Harry Potter and the Deathly Hallows Google ιζ γιορ φρεντ..
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ενδιαφέρον φαίνεται, στα υπόψην. Περίεργο πάντως που ενώ έχει τρεις σεζόν, δεν έχει βαθμολογία στο imdb.
speedy23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 ^^^^2 σεζον εχει.Το βλεπω εγω.Στην αρχη μ'αρεσε,πρωτοτυπη ιδεα αλλα μετα και ιδιαιτερα τωρα στη 2η σεζον καπως ατονισε το ενδιαφερον μου.Η φετινη σεζον κοπηκε πολυ ξαφνικα(σταματησε για το hiatus που εχουμε καθε χρονο αλλα δεν ξεκινησε ποτε ξανα).Σημερα ειδα οτι ανεβηκε στο θειο το 11ο(τελευταιο επεισοδιο τον Δεκεμβρη του 09!!!!) και εχει κανονικα schedule μεχρι τελος του μηνα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Βλεπει κανεις Lie to Me? Έβλεπα, το ψιλοπαράτησα μετά την πρώτη σεζόν, μου φαίνεται λίγο-πολύ ότι ακολουθεί ένα pattern (όπως τα διάφορα CSI-ειδή) χωρίς ανάγκη για εξέλιξη των χαρακτήρων. Nice αλλά μέχρι εκεί.
therock Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Έβλεπα, το ψιλοπαράτησα μετά την πρώτη σεζόν, μου φαίνεται λίγο-πολύ ότι ακολουθεί ένα pattern (όπως τα διάφορα CSI-ειδή) χωρίς ανάγκη για εξέλιξη των χαρακτήρων. Nice αλλά μέχρι εκεί. Ακριβως ρε φιλε, για τον ιδιο λογο το σταματησα και εγω στην αρχη της 2η σαιζον. Αντι να βαλουν τους χαρακτηρες να αλληλεπιδρουν μεταξυ τους, καθονται και το παιζουν whodunnit.
ScarletK Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Το νέο ep ήταν ωραίο πάντως.Ακόμα η σειρά περνάει την φάση i worship the main guy.Βλέπεται ευχάριστα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα