Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά αυτό που κάνει ο Toufas είναι σαν spam message. Όποτε αναφέρεται το Dexter ποστάρει το ίδιο μήνυμα.

Για μένα 2>1=4>3.

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Toufas,no offense dude,αλλά people who live in glass houses.

Οτι σας χαλαει μην το βλεπετε, δεν κανετε κακο σε κανεναν. Δεν μου αρεσε το heroes,prison break και ενα σωρο ακομα σειρες, δεν θα τις δω, δεν θα κατσω να τις δω για να κραζω...
γιατι το βλεπες ρε αρχηγε? σε αναγκαζε κανεις??

Δημοσ.

Απλα βλεπω σε ολα τα threads σειρων το ιδιο "κοριφαια σειρα μαζι με το dexter" και μου κανει εντυπωση. Μου εξηγεί καποιος γιατι θεωρει την 2η πιο καλη απο την 1η?

Δημοσ.

Ε δεν το ξερετε ρε παιδες?Μ'απογοητευετε.... Αυτοι που τους αρεσει μια σειρα,ειναι οι μονοι που πρεπει να μιλανε ενω οι αλλοι ειναι μαζοχιστες,δεν ξερουν τι τους γινεται κτλ.

Δημοσ.
Μου εξηγεί καποιος γιατι θεωρει την 2η πιο καλη απο την 1η?

Τι νόημα θα είχε κάτι τέτοιο;!

• Members
Δημοσ.

Αν το έχω αναφέρει νομίζω και στο thread του Dexter, η άποψή μου για την 4η σαιζόν είναι πως ενώ έχει κάποια σημεία που με χάλασαν και τα βρήκα σεναριακές ευκολίες, είναι συνολικά πιστεύω η πιο αγωνιώδης και συναρπαστική από όλες. Ποιοτικά θα τις κατέτασσα ως εξής: 1 > 4 > 2 > 3.

Σχετικά με την τρίτη, κι εμένα δεν μου άρεσε και θα την χαρακτήριζα μέτρια γενικά ως σαιζόν σειράς και όχι μόνο για τα δεδομένα του Dexter. Μόνο θετικό ότι ακόμα κι εκεί ο χαρακτήρας του Dexter παρέμεινε στα ίδια υψηλά επίπεδα και εξελίχθηκε - δεν έμεινε στάσιμος, δηλαδή.

Δημοσ.

Α) Η Βικιπαίδεια έχει με αυτή την σειρά το ΣταρΤρεκ.

Είναι η σωστή ή έχει παραλειφθεί κάτι ?

1 The Original Series (1966–1969)

2 The Animated Series (1973–1974)

3 The Next Generation (1987–1994)

4 Deep Space Nine (1993–1999)

5 Voyager (1995–2001)

6 Enterprise (2001–2005)

Β) Οι τίτλοι των ταινιών του Χάρυ Πόττερ ποιοί είναι ?

Δημοσ.
Harry Potter and the Philosopher's Stone

Harry Potter and the Chamber of Secrets

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

Harry Potter and the Goblet of Fire

Harry Potter and the Order of the Phoenix

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Harry Potter and the Deathly Hallows

Google ιζ γιορ φρεντ..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

^^^^2 σεζον εχει.Το βλεπω εγω.Στην αρχη μ'αρεσε,πρωτοτυπη ιδεα αλλα μετα και ιδιαιτερα τωρα στη 2η σεζον καπως ατονισε το ενδιαφερον μου.Η φετινη σεζον κοπηκε πολυ ξαφνικα(σταματησε για το hiatus που εχουμε καθε χρονο αλλα δεν ξεκινησε ποτε ξανα).Σημερα ειδα οτι ανεβηκε στο θειο το 11ο(τελευταιο επεισοδιο τον Δεκεμβρη του 09!!!!) και εχει κανονικα schedule μεχρι τελος του μηνα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Βλεπει κανεις Lie to Me?

Έβλεπα, το ψιλοπαράτησα μετά την πρώτη σεζόν, μου φαίνεται λίγο-πολύ ότι ακολουθεί ένα pattern (όπως τα διάφορα CSI-ειδή) χωρίς ανάγκη για εξέλιξη των χαρακτήρων.

Nice αλλά μέχρι εκεί. :-)

Δημοσ.
Έβλεπα, το ψιλοπαράτησα μετά την πρώτη σεζόν, μου φαίνεται λίγο-πολύ ότι ακολουθεί ένα pattern (όπως τα διάφορα CSI-ειδή) χωρίς ανάγκη για εξέλιξη των χαρακτήρων.

Nice αλλά μέχρι εκεί. :-)

Ακριβως ρε φιλε, για τον ιδιο λογο το σταματησα και εγω στην αρχη της 2η σαιζον. Αντι να βαλουν τους χαρακτηρες να αλληλεπιδρουν μεταξυ τους, καθονται και το παιζουν whodunnit.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...