yannis27gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Βασικα ηταν σαν να την εχεις εκει, και να μην προλαβεις να.. τελειωσεις. Blue balls Δεν ξέρω για σένα, εγώ πάντως τέλειωσα...
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Το thread πήρε περίεργη τροπή Για να είμαι ontopic, να αναφέρω μια ενδιαφέρουσα σειρά που δεν είδα να πολυσυζητείται εδώ: το Parks and Recreation. Είναι κωμωδία και σχεδόν spinoff του The Office, (νομίζω ότι αυτό ήταν και το αρχικό σχέδιο), αλλά έχει αποκτήσει αυτονομία και δικό του σύμπαν. Και ενώ ξεκινά κάπως χαλαρά, αργότερα δίνει μερικά πολύ καλά επεισόδια, κι επίσης οι (περισσότεροι) χαρακτήρες της είναι μορφές (με κορυφαίο τον Ron Swanson, και μετά τη Leslie Knope βέβαια ) Πρόσφατα ολοκλήρωσε τη 2η season του και έχει ήδη ανανεωθεί για τρίτη.
tzinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 χμμ εχω δει ενα η δυο επεισοδεια και δεν πειστικα να γυρισω για αλλο. Δεν ξερω αν βελτιωνεται αλλα σιγουρα δεν θυμαμαι και να εστω ψιλογελασα λιγο σε αυτα που ειδα. Να πω γενικως οτι το στυλ saturday night live και οι συγχρονοι συντελεστες του που ειναι σταρ στο αμερικα, δεν μου αρεσει καθολου, για την ακριβεια το απεχθανομαι και τους βρισκω ολους ανοστους και αταλαντους.
paschalia Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Το ''the forgotten'' λέει τπτ σαν σειρά ? Αξίζει να το ψάξει κανείς ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 τι εννοείς σαν σειρά? ταινία είναι...
paschalia Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μμ. Ναι. Οκ,λάθος. Εννοούσα αυτό το ''the forgotten'' .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 http://www.tvrage.com/shows/id-22757 summary για την σειρά αν θες... έφαγε cancel, ούτε καν 1 ολόκληρη season
NOMIKOS Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Όχι για την σειρά λέει. Κατηγορία: Αστυνομικό Παίζουν: Christian Slater, Anthony Carrigan, Bob Stephenson, Heather Stephens,Michelle Borth ,Rochelle Aytes Υπόθεση: Ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ μετά το Cold Case και το CSI αποφάσισε να αφήσει τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις και το DNA και να ασχοληθεί με κάτι ακόμα πιο δύσκολο. Μια ομάδα ερασιτέχνων ντετέκτιβ αναλαμβάνει να αναγνωρίσει θύματα αγνώστων στοιχείων και να λύσει την υπόθεση της δολοφονίας τους. Κάθε πόλη έχει αγνοούμενα θύματα φόνων. Ένα γκρουπ προσηλωμένων ερασιτέχνων ντετεκτιβ, με τον Christian Slater στον πρωταγωνιστικό ρόλο, προσπαθούν να δέσουν τα κομμάτια του παζλ της ζωής αυτών των ανθρώπων απο τα ελάχιστα στοιχεία που διασώθηκαν...
Kasrith Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Όχι για την σειρά λέει. Ναι, αλλα το πρωτο λινκ που ποσταρε ηταν ταινιας, εξου και το μπερδεγουει. να αναγνωρίσει θύματα αγνώστων στοιχείων και να λύσει την υπόθεση της δολοφονίας τους. Πολυ πρωτοτυπο για τον Μπρουκχάιμερ Οχι οτι δεν εχουν εδιαφερον τα προηγουμενα που εχει δημιουργησει, αλλα ποσα ακομα??
..MementoMori.. Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Βλεπει κανεις το Rules of Engagement? Συμπαθω παρα πολυ τον David Spade σαν ηθοποιο, αλλα στην συγκεκριμενη πεθαινω με τον χαρακτηρα του Patrick Warburton.
Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 πάντως δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω την πώρωση με το dexter η σειρά έπεσε κατακόρυφα από την 1η σεζόν και μετά, και μετά την αθλια 4η δεν θέλω καν να αρχίσω την 4η...
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 πάντως δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω την πώρωση με το dexterη σειρά έπεσε κατακόρυφα από την 1η σεζόν και μετά, και μετά την αθλια 3η δεν θέλω καν να αρχίσω την 4η... Toufa, πρέπει να έχεις γράψει το ίδιο μήνυμα τουλάχιστο άλλες δυο φορές (τόσες πρέπει να το έχω διαβάσει εγώ). Περιμένεις να σε πείσουμε; Η 4η είναι πολύ καλύτερη από την 3η, αλλά ξέρω και άτομα που είπαν ότι ο κατήφορος συνεχίστηκε χωρίς σωτηρία στην 4η season. So, είτε μένεις στον κανόνα, "δεν μου αρέσει την σταματάω". Είτε έρχεσαι στο άλλο κλαμπ
Toufas Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ειναι η 4η στα επιπεδα της 1ης? Γιατι αν μου λεγανε κατι οτι ειναι πιο καλο απο τα χαλια της 3ης δεν ειναι απαραίτητα καλο μιας και η 3η επεσε πραγματικα σε αθλια επιπεδα
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Τώρα δε θα μπω σε διαδικασία να βάλω σε διάταξη τις season. Για μένα είχε 3 πάρα πολύ καλές season (1η, 2η και 4η) και μια αδύναμη (τρίτη) που όμως στο φινάλε της βελτιώθηκε. Προφανώς διαφωνείς (κρίνοντας από τα όσα γράφεις παραπάνω).
speedy23 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Η 2η για μενα παιζει να ειναι καλυτερη και απο την 1η με ολα αυτα που εγιναν.Anyway,εγω τη θεωρω καταπληκτικη σειρα,με πολυ καλες ερμηνειες(καλα δεν το συζητω για την 4η που οι δυο τους εδωσαν ρεστα) και το στορυ πολυ δυνατο στις 3 απο τις 4 σεζον. Toufa,σορυ αλλα αν δεν σ'αρεσε τιποτα αλλο εκτος απο την 1η σεζον επρεπε να την ειχες κανει με ελαφρα πηδηματακια.Τουλαχιστον ετσι εκανα με το αστειο heroes και ησυχασα. YΓ:Μην δεις την 4η του Dexter,δεν λεει τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα