Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσφατα εγινε το "a night with adam west" που ηταν καταπληκτικο και θα λεγα οτι αξιζει με το παραπανω τα 2 δολλαρια (τα λεφτα πανε για το αστρο του adam west)

Στην συνεντευξη ειπανε για τις διαφορες σειρες που εκανε μετα το batman και ειπανε και για αυτο τον πιλοτο που δεν εγινε ποτε σειρα:

http://www.youtube.com/watch?v=dBQ3HbB0c8Y

Ο Adam west παιζει εναν ηθοποιο που ηταν ντετεκτιβ σε μια αλλη σειρα και προσπαθει να ερθει παλι στο προσκηνιο αλλα παραλληλα προσπαθει να λυσει εγκληματα για την αστυνομια.

Γραμμενη απο τον conan o brien και τον robert smigel (triumph, tv funhouse κλπ)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια οσοι εχετε προχωρησει το Criminal Minds αξιζει?Εχω δει τα 10 πρωτα επεισοδια και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

Βεβαια παντα μου αρεσε εστω και σε serialised σειρα να υπαρχει μια εξελιξη στην πορεια των χαρακτηρων (πχ House) κατι το οποιο δε βλεπω καθολου στο Criminal Minds.

Δημοσ.

Εχω δει ξεμπαρκες 2 ολοκληρες σεζον(οχι συνεχομενες δηλ για παραδειγμα 2η και 3η).Δεν μπορω να πω οτι με χαλασε αλλα ουτε και με ενθουσιασε.Απ'οτι εχω δει και καταλαβαινω, δεν υπαρχει καποια τρομερη εξελιξη στην πορεια χαρακτηρων.Απλα κατι background καποιων πρωταγωνιστων τα οποια δεν ηταν καθολου αξιολογα κατ'εμε(αντε εκτος μια τυπισας που εμφανιζετε αργοτερα στη σειρα σαν μελος της ομαδας).

Προσωπικα,δυσκολα πια μπορω ν'αντεξω μια σειρα που δεν εχει ενα κεντρικο theme ή ακομα και οταν ασχολειται με διαφορετικες υποθεσεις σε καθε επεισοδιο αλλα δεν εχει ενα κεντρικο story που ν'ασχολειται μ'αυτο εστω και σπανια.Χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι το Mentalist και το καινουργιο The Finder.Kαι τα δυο εχουν το ιδιο στυλ με διαφορετικες υποθεσεις σε καθε επεισοδιο αλλα η μεγαλη διαφορα ειναι οτι το πρωτο σου εχει και ενα Red John να σου κραταει το ενδιαφερον.To αλλο αν δεν βρει μια καλη ιστορια με τον πρωταγωνιστη του,θα καταντησει βαρετο(αν δεν εχει γινει ηδη).

Δημοσ.

Έχω δει ξεκάρφωτα επεισόδια στην tv όταν έχει τύχει, χωρίς να ξέρω πολλά για την σειρά. Αν και γενικά αυτές δεν μαρέσουν (CSI, Law & Order κτλ) μου άρεσε πολύ η δουλειά που γίνεται στο Criminal Minds. Σε σημείο που της σπάνιες φορές που άνοιγα τότε την τηλεόραση να ψάχνω να δω αν έπαιζε επεισόδιο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θελω να δω το Game of Thrones επειδη γινεται μεγαλη φασαρια για αυτο. Εχει γινει καθολου λογος για το ποσο θα διαρκεσει σε σαιζον. Πλεον θελω να βλεπω μονο σειρες που εχουν ολοκληρωθει, δεν μπορω να καθομαι να περιμενω για καινουρια επιοσδεια κτλ.

Χωρις να δωθουν σποιλερ. Η σειρα αυτη θα βασιζεται αποκλειστικα στο βιβλιο "A Game of thrones" ή καθε σαιζον θα αναφερεται και σε διαφορετικα βιβλια του επους "A song of Fire and Ice"? ΠΧ 2η σαιζον = A Clash of Kings?

• Super Moderators
Δημοσ.

κάθε season θα έχει 10 επεισόδια, τώρα το πόσες season θα είναι σύνολο δεν γνωρίζω αλλά θα είναι τουλάχιστον τόσες όσα είναι τα βιβλία αν όχι παραπάνω...

βασίζεται στην σειρά βιβλίων του A Song of Ice and Fire και όχι μόνο στο 1ο της βιβλίο, απλά την έχουν ονομάσει Game of Thrones, λογικό μιας και ακούγεται καλύτερα :P

Δημοσ.

Α οποτε οπως υποπτευομουνα, οντως δεν ειναι μονο το πρωτο βιβλιο. Οποτε μαλλον πρεπει να την ξεκινησω, αλλιως θα πρεπει να περιμενω μεχρι το 2015 τουλαχιστον... :huh:

Δημοσ.

Α οποτε οπως υποπτευομουνα, οντως δεν ειναι μονο το πρωτο βιβλιο. Οποτε μαλλον πρεπει να την ξεκινησω, αλλιως θα πρεπει να περιμενω μεχρι το 2015 τουλαχιστον... :huh:

η μλκια ειναι οτι ακομα και αν θελησεις να διαβασεις τα βιβλια πρωτα, παλι θα πρεπει να περιμενεις το 2017-18, που πανω κατω θα ολοκληρωθουν τοσσο τα βιβλια οσο και η σειρα...

• Super Moderators
Δημοσ.

7 βιβλία εκ των οποίων τα 5 έχουν βγει και φημολογείται ότι κάποια από αυτά θα έχουν 2 season αντί για 1, επιπλέον το 6ο βιβλίο βγαίνει το 2014-2015? Οπότε όπως καταλαβαίνεις κάτι μου λέει ότι θα περιμένεις το 2020 :P

Δημοσ.

Περιεργο παντως γιατι το HBO δεν τις τραβαει τοσο τις σειρες. Συνηθως 3-4 κυκλους βγαιζει. Ισως με την συγκεκριμενη να χτυπησε χρυσο και να τις αρμεξει μεχρι οσο παει. Αφου λετε οτι καποια βιβλια θα εχουν και περισσοτερη απο μια...

Δημοσ.

Περιεργο παντως γιατι το HBO δεν τις τραβαει τοσο τις σειρες. Συνηθως 3-4 κυκλους βγαιζει. Ισως με την συγκεκριμενη να χτυπησε χρυσο και να τις αρμεξει μεχρι οσο παει. Αφου λετε οτι καποια βιβλια θα εχουν και περισσοτερη απο μια...

κοιτα το θετικοτερο της σειρας ειναι οτι αρεσει στους παντες...ενω ειναι φαντασι, με μεγαλη fanbase που σημαινει αυτοματα πολλες πωλησεις απο dvd και collectors πραγματουδια και κτλ, εχει πολυ ρεαλιστικο χαρακτηρα, αντιστοιχο του πιο σοβαρου δραματος...

επισης το hbo τα εχει κανει ολα σωστα στην παραγωγη της σειρας, καστινγκ, μαρκετινγκ, την εμπλοκη του μαρτιν και στην παραγωγη και στο μαρκετινγκ.

το μονο αρνητικο ειναι το υψηλο κοστος παραγωγης, που θα αυξανεται οσο προχωραει η σειρα...Τεσπα, στο hbo δεν ειναι χαζοι, οσο πουλαει η σειρα, θα ανανεωνεται...εχουν υλικο για 8-9 σεζον...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...