giorgospan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Όσοι βλέπετε South Park, Seinfeld, It's Always Sunny In Philadelphia αρχίστε το Workaholics(http://www.imdb.com/title/tt1610527/) χτες. Πολύ γέλιο και καφρίλα. 1η σεζόν είχε 10 επεισόδια και η δεύτερη είχε σήμερα το 2ο επεισόδιο. Άντε ακόμα εδώ είστε;
Kasrith Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Όσοι βλέπετε South Park, Seinfeld, It's Always Sunny In Philadelphia αρχίστε το Workaholics(http://www.imdb.com/title/tt1610527/) χτες. Πολύ γέλιο και καφρίλα. 1η σεζόν είχε 10 επεισόδια και η δεύτερη είχε σήμερα το 2ο επεισόδιο. Άντε ακόμα εδώ είστε; Εχω ακούσει καλά λόγια για το Workaholics. Βλέπω τώρα το 2χ1 του Happy Endings και μπορώ να πω πως γέλασαν αρκετά. Ειδικά με το ιντρο
john1987 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Παιδια οντως πολυ καλο το homeland. Για φετος βγηκε τιποτα αλλο αξιολογο?Μονο Suits εχω δει
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Το Homeland την Κυριακή δεν κάνει πρεμιέρα; Συμπαθητικό το Happy Endings. Είδα το 2x01 και γελάσα σε μερικά σημεία. Γενικά το έχω στα επίπεδα του φετινού New Girl (αν και μάλλον το New Girl θα το παρατήσω πολύ γρήγορα). Επίσης άρχισα να παρακολουθώ το Raising Hope. Έχει καλό χιούμορ. Κάπως επαναλαμβανόμενο το σκηνικό του, σλλά έχει ενδιαφέροντα twists στις επιμέρους ιστορίες και οι ηθοποιοί είναι πολύ καλοί στους ρόλους τους. Φέτος πάντως είμαι κάπως απογοητευμένος από Community και Parks and Recreation. Και τα δύο είχαν σχετικά ξενέρωτο ξεκίνημα + συνέχεια, ειδικά το Parks & Rec που μας είχε προετοιμάσει για ενδιαφέρον υλικό για φέτος, και τουλάχιστο στο ένα μέτωπο δεν ... απέδωσε τα αναμενόμενα. Το Modern Family είναι πάνω-κάτω εκεί που κινείται πάντα, που τουλάχιστο δεν το λες κακό ξεκίνημα. Τέλος από Archer περίμενα κάτι παραπάνω από την special ιστορία των 3 επεισοδίων, αλλά ήταν απλά ok. To πρώτο τρίτο της ιστορία μου άρεσε περισσότερο. Edit: Ξέχασα να αναφέρω το It's Always Sunny in Philadelphia, που φέτος (3 επεισόδια) τα πάει πάρα πολύ καλά!
giorgospan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Το Homeland την Κυριακή δεν κάνει πρεμιέρα; Συμπαθητικό το Happy Endings. Είδα το 2x01 και γελάσα σε μερικά σημεία. Γενικά το έχω στα επίπεδα του φετινού New Girl (αν και μάλλον το New Girl θα το παρατήσω πολύ γρήγορα). Επίσης άρχισα να παρακολουθώ το Raising Hope. Έχει καλό χιούμορ. Κάπως επαναλαμβανόμενο το σκηνικό του, σλλά έχει ενδιαφέροντα twists στις επιμέρους ιστορίες και οι ηθοποιοί είναι πολύ καλοί στους ρόλους τους. Φέτος πάντως είμαι κάπως απογοητευμένος από Community και Parks and Recreation. Και τα δύο είχαν σχετικά ξενέρωτο ξεκίνημα + συνέχεια, ειδικά το Parks & Rec που μας είχε προετοιμάσει για ενδιαφέρον υλικό για φέτος, και τουλάχιστο στο ένα μέτωπο δεν ... απέδωσε τα αναμενόμενα. Το Modern Family είναι πάνω-κάτω εκεί που κινείται πάντα, που τουλάχιστο δεν το λες κακό ξεκίνημα. Τέλος από Archer περίμενα κάτι παραπάνω από την special ιστορία των 3 επεισοδίων, αλλά ήταν απλά ok. To πρώτο τρίτο της ιστορία μου άρεσε περισσότερο. Edit: Ξέχασα να αναφέρω το It's Always Sunny in Philadelphia, που φέτος (3 επεισόδια) τα πάει πάρα πολύ καλά! Homeland έχει βγει pre-air στους θείους. Μπορείς να το δεις και στο HitFix αν θες. Για Happy Endings θα συμφωνήσω ότι είναι αρκετά συμπαθητικό αλλά όχι κάτι εξαιρετικό. Για Community θα συμφωνήσω καθώς ήταν αρκετά μέτρια για τα δεδομένα της σειράς τα πρώτα δύο επεισόδια αλλά για Parks & Rec θα διαφωνήσω καθέτως. Ειδικά το δεύτερο για μένα απ' τα πιο αστεία της σειράς με αμούστακο Ron, E720, Prairie Drink-Off και Diabetes Awareness Spot. Modern Family +1 Archer όντως θα μπορούσε να ήταν και καλύτερο αλλά είχε κάποιες σκηνές διαμάντια και πολύ καλά guest. Τέλος για Sunny επίσης θα συμφωνήσω καθώς έχει κάνει πολύ δυνατό ξεκίνημα. Είχε και απίστευτα Musical Numbers στο 3ο επεισόδιο και αναμένουμε τη συνέχεια.
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Για το Parks & Rec ίσως και να το είδα με κακή διάθεση και να επηρεάστηκα από αυτό. Αλλά ρε γμτ, μόνο σε μένα φάνηκε ότι ενώ την προμόταραν ως τη χειρότερη στρίγγλα την Tammy 1, τελικά ζορίστηκαν πολύ για να την παρουσιάσουν και έτσι στη σειρά (έγιναν ένα σωρό ακυρότητες γύρω από το πρόσωπό της), και βολικά τελικά αποχώρησε σαν να μη συνέβη τίποτα. Και έπειτα, το σκηνικό με τον αμούστακο Ron παρότι αστείο, ήταν ένα ίδιο αστείο από παρόμοιο επεισόδιο σε ελαφριά παραλλαγή. Το Ε720 είχε όντως γέλιο, αλλά το Diabetes Awareness Spot ό,τι χιούμορ είχε τελείωσε πολύ νωρίτερα από το συνολικό χρόνο που έφαγε το σκηνικό με αυτό. Επίσης το drink-off (που εμένα μου θύμισε το Justified S02 - κι αυτό ήταν καλό), ενώ προετοιμάστηκα για γέλιο, πήγε πολύ στα κουτουρού τελικά. Η μεθυσμένη knope βγάζει γέλιο, αλλά οι άλλες δύο κυρίες σχεδόν δεν κατάλαβα τι ρόλο βαρούσαν στη σκηνή. Εντελώς αναξιοποίητη ευκαιρία για τους δύο ρόλους που έδειχναν να έχουν potential για χιούμορ.
Ntinaras Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 ψιλοασχετο αλλα το μουγκα αρχισε να εκμπεμπει σε 16:9!
Kasrith Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Το Homeland την Κυριακή δεν κάνει πρεμιέρα; Συμπαθητικό το Happy Endings. Είδα το 2x01 και γελάσα σε μερικά σημεία. Γενικά το έχω στα επίπεδα του φετινού New Girl (αν και μάλλον το New Girl θα το παρατήσω πολύ γρήγορα). Επίσης άρχισα να παρακολουθώ το Raising Hope. Έχει καλό χιούμορ. Κάπως επαναλαμβανόμενο το σκηνικό του, σλλά έχει ενδιαφέροντα twists στις επιμέρους ιστορίες και οι ηθοποιοί είναι πολύ καλοί στους ρόλους τους. Φέτος πάντως είμαι κάπως απογοητευμένος από Community και Parks and Recreation. Και τα δύο είχαν σχετικά ξενέρωτο ξεκίνημα + συνέχεια, ειδικά το Parks & Rec που μας είχε προετοιμάσει για ενδιαφέρον υλικό για φέτος, και τουλάχιστο στο ένα μέτωπο δεν ... απέδωσε τα αναμενόμενα. Το Modern Family είναι πάνω-κάτω εκεί που κινείται πάντα, που τουλάχιστο δεν το λες κακό ξεκίνημα. Τέλος από Archer περίμενα κάτι παραπάνω από την special ιστορία των 3 επεισοδίων, αλλά ήταν απλά ok. To πρώτο τρίτο της ιστορία μου άρεσε περισσότερο. Edit: Ξέχασα να αναφέρω το It's Always Sunny in Philadelphia, που φέτος (3 επεισόδια) τα πάει πάρα πολύ καλά! Raising Hope μου άρεσε πολύ η πρώτη σεζόν. Η δεύτερη ξεκίνησε κάπως χλιαρά. New Girl, Happy Endings, Community μαζί σου. Parks & Rec είσαι ο πρώτος που ακούω να λέει μέτρια προς ξενέρωτο (για την νέα σεζόν πάντα). Γενικά έχω ακούσει καλά σχόλια. Εγώ είμαι ακόμα 3χ1, έχω μείνει κάπως στάσιμος δυστυχώς.
xavier Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 φετος τπτ και το new girl το παραταω μετα το 2ο, το ιδιο και τα revenge, person of interest, terra nova, pan am. μονο το homeland κραταω http://www.metacritic.com/browse/tv/release-date/new-series/date και οι κριτικοι φαινεται να εχουν την ιδια αποψη...
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Το The Fades, φαίνεται να έχει αρκετά πράγματα να πει ως προς την μυθολογία του, ίσως... αν και είναι πολύ νωρίς να πει κανείς. Αλλά και πάλι με τα 6 επεισόδια που λογικά θα έχει η season κάποιο πλάνο σίγουρα έχει καθοριστεί. Η μυθολογία βέβαια δεν είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Η διαφορά της έγκειται ότι συνδυάζει πράγματα από διάφορα φιλμ/σειρές/βιβλία κλπ (κάτι σαν την ακατανόμαστη σειρά αλλά στο πιο χειροπιαστό και μαζεμένο) κι ενώ προς το παρόν έχει έναν αχταρμά, παρακάτω θα είναι κάπως πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Αλλά: το σενάριο, οι διάλογοι και οι χαρακτήρες του είναι ασ' τα να πάνε. Το ύφος μεταπηδάει τυχαία μεταξύ μεταφυσικού στοιχείου (σοβαρό) και κωμωδίας ή παρωδίας ταινίας τρόμου/college/teen movie, κάτι που το σχολιάζουν και οι ίδιοι οι χαρακτήρες (χωρίς βέβαια να κάνουν τίποτα για αυτό).
tzinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 workaholics το βλεπω, μετριο προς καλο θα ελεγα. εχει την καφριλα του, το διασκεδαζω συνηθως
Kasrith Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 terra nova η καλυτερη σειρα για φετος Ζητώ που καηκαμε δηλαδή
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ελπίζω να μην είναι κάποιο σαδιστικό αστείο... Υπάρχουν σχέδια για 10 νέα επεισόδια που θα οδηγήσουν στην ταινία (που περιμένουμε καιρό να υλοποιηθεί). Για. το. Arrested Development It's true. We will do 10 episodes and the movie. Probably shoot them all together next summer for a release in early '13. VERY excited! http://twitter.com/#!/batemanjason/status/120629729819766785
yanc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχουν σχέδια για 10 νέα επεισόδια που θα οδηγήσουν στην ταινία (που περιμένουμε καιρό να υλοποιηθεί). Για. το. Arrested Development
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα