Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

On to Parks and Recreation

Η πρώτη σεζόν ίσως να σε ξενερώσει...είναι αρκετά άνευρη και οι χαρακτηρές είναι καρικατούρες. Ωστόσο η σειρά απογειώνεται στην επόμενη σεζόν και οι 2 και 3 είναι από τις καλύτερες σεζόν κωμωδίας που έχω δει(κι έχω δει πολλές πανάθεμά με). Αν αντέξεις τα πρώτα 6 επεισόδια(πρώτη σεζόν) η σειρά θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω :) Καλές προβολές.

Δημοσ.

tumblr_lmjungPFqx1qz60ioo1_500.jpg

Δεν είχα πρόβλημα τελικά με την πρώτη σεζόν... Σίγουρα δεν είναι στα επίπεδα της 2ης, αλλα 6 20λεπτα επεισόδια τα πέταξα σε ένα απόγευμα, no prob.

Η δεύτερη όμως είναι φοβερή, όλοι οι χαρακτήρες είναι ένας και ένας και η σειρά βγάζει πολύ γέλιο. Eίμαι τώρα στο 2χ19, και υπάρχει συνεχής άνοδο απο επεισόδιο σε επεισόδιο.

Ron Swanson rules!

• Moderators
Δημοσ.

Αυτές τις μέρες τελείωσα το Archer (η τρίτη season του οποίου ξεκινάει σύντομα, νομίζω μέσα στο Σεπτέμβρη). Αρκετά καλό και κάφρικο χιούμορ, επαναλαμβάνεται κάπως και πολλές φορές οι ηθοποιοί φωνάζουν σε υστερική κατάσταση. Αλλά είναι γενικά παίρνει ένα ok και μάλλον θα βλέπω τα νέα επεισόδια με κάποιο buffering :)

Δημοσ.

Αυτές τις μέρες τελείωσα το Archer (η τρίτη season του οποίου ξεκινάει σύντομα, νομίζω μέσα στο Σεπτέμβρη). Αρκετά καλό και κάφρικο χιούμορ, επαναλαμβάνεται κάπως και πολλές φορές οι ηθοποιοί φωνάζουν σε υστερική κατάσταση. Αλλά είναι γενικά παίρνει ένα ok και μάλλον θα βλέπω τα νέα επεισόδια με κάποιο buffering :)

Archer λατρεία :D Ο Sterling είναι φοβερή μορφή και το supporting cast εξίσου δυνατό. Το voice acting είναι υψηλής ποιότητας αλλά όντως ώρες-ώρες φωνάζουν δίχως λόγο. Τα επεισόδια με τον καρκίνο του μαστού θυμίζουν IASIP και γενικώς το humor του ταιριάζει πολύ με το IASIP που θα είναι και lead-in για τα επόμενα 3 επεισόδιά του.

Σ' αυτό το θέμα, 16/9(δικιά μας ημ/νία) αρχίζουν και οι δύο σειρές αλλά για το Archer δεν είναι ακριβώς 3η σεζόν. Είναι πιο πολύ κάτι σαν 2.5 και θα είναι ένα arc τριών επεισοδίων. Μετά θα ξαναέχουμε το Γεννάρη μάλλον.

Δημοσ.
...και πολλές φορές οι ηθοποιοί φωνάζουν σε υστερική κατάσταση.

Το voice acting είναι υψηλής ποιότητας αλλά όντως ώρες-ώρες φωνάζουν δίχως λόγο.

Ρε παιδιά, by design είναι αυτό. Αφού όλοι μα όλοι οι χαρακτήρες είναι νευρωτικοί μέχρι αηδίας!

• Moderators
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ. Είναι σκόπιμο. Απλά με ενόχλησε αρκετές φορές για να το θυμάμαι ως μειονέκτημα όταν τελείωσα και το 2x13.

Δημοσ.

Ringer και Secret Circle βλέπει κανείς;

Me .

Secret Circle βλέπεται ευχάριστα , δεν καταλαβαίνω πώς φεύγει το επεισόδιο.

Ringer μου θυμίζει λίγο μία μεξικάνικη / βραζιλιάνικη τι εθνικότητας σειράς ήταν δε θυμάμαι που ήταν δύο δίδυμες αδερφές , τη Παολίνα , αυτή. Τη βλέπω μόνο λόγω ηθοποιού και μανίας με Buffy που πρωταγωνιστούσε τότε.

Δημοσ.

Ringer μου θυμίζει λίγο μία μεξικάνικη / βραζιλιάνικη τι εθνικότητας σειράς ήταν δε θυμάμαι που ήταν δύο δίδυμες αδερφές , τη Παολίνα , αυτή. Τη βλέπω μόνο λόγω ηθοποιού και μανίας με Buffy που πρωταγωνιστούσε τότε.

ε όλοι γιαυτο τη βλεπουμε μάλλον. B)

μέχρι στιγμής ωραίο το σασπενς!

και τι ωραίο άντρα εχει η ρουφιάνα ε; ; )

αγαπάω μπάφυ :wub:

Δημοσ.

Είδα το πρωτο από το Secret Circle.

Οκ βλακιούλα είναι, αλλά βλέπεται αν βαριέσαι σχετικά ευχάριστα.

Είδα το pre-air του Homeland, έχει καλές προοπτικές και μπορώ να πω πως μου άρεσε αρκετά. Απλά φοβάμαι λίγο το πως θα κυλήσει από πλευρά ρυθμού.

Δημοσ.

ε όλοι γιαυτο τη βλεπουμε μάλλον. B)

μέχρι στιγμής ωραίο το σασπενς!

και τι ωραίο άντρα εχει η ρουφιάνα ε; ; )

αγαπάω μπάφυ :wub:

Όχι εγώ δεν έβλεπα buffy!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...