Kasrith Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 γαμαει καφρικο οσο δεν παει Stevie Janowski rules! "I feel strong as a ox" Γαμάτο On to Parks and Recreation
giorgospan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 On to Parks and Recreation Η πρώτη σεζόν ίσως να σε ξενερώσει...είναι αρκετά άνευρη και οι χαρακτηρές είναι καρικατούρες. Ωστόσο η σειρά απογειώνεται στην επόμενη σεζόν και οι 2 και 3 είναι από τις καλύτερες σεζόν κωμωδίας που έχω δει(κι έχω δει πολλές πανάθεμά με). Αν αντέξεις τα πρώτα 6 επεισόδια(πρώτη σεζόν) η σειρά θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω Καλές προβολές.
Toufas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 ναι οτι ειπε ο απο πανω! αντε και louie μετα
Kasrith Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είχα πρόβλημα τελικά με την πρώτη σεζόν... Σίγουρα δεν είναι στα επίπεδα της 2ης, αλλα 6 20λεπτα επεισόδια τα πέταξα σε ένα απόγευμα, no prob. Η δεύτερη όμως είναι φοβερή, όλοι οι χαρακτήρες είναι ένας και ένας και η σειρά βγάζει πολύ γέλιο. Eίμαι τώρα στο 2χ19, και υπάρχει συνεχής άνοδο απο επεισόδιο σε επεισόδιο. Ron Swanson rules!
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτές τις μέρες τελείωσα το Archer (η τρίτη season του οποίου ξεκινάει σύντομα, νομίζω μέσα στο Σεπτέμβρη). Αρκετά καλό και κάφρικο χιούμορ, επαναλαμβάνεται κάπως και πολλές φορές οι ηθοποιοί φωνάζουν σε υστερική κατάσταση. Αλλά είναι γενικά παίρνει ένα ok και μάλλον θα βλέπω τα νέα επεισόδια με κάποιο buffering
giorgospan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτές τις μέρες τελείωσα το Archer (η τρίτη season του οποίου ξεκινάει σύντομα, νομίζω μέσα στο Σεπτέμβρη). Αρκετά καλό και κάφρικο χιούμορ, επαναλαμβάνεται κάπως και πολλές φορές οι ηθοποιοί φωνάζουν σε υστερική κατάσταση. Αλλά είναι γενικά παίρνει ένα ok και μάλλον θα βλέπω τα νέα επεισόδια με κάποιο buffering Archer λατρεία Ο Sterling είναι φοβερή μορφή και το supporting cast εξίσου δυνατό. Το voice acting είναι υψηλής ποιότητας αλλά όντως ώρες-ώρες φωνάζουν δίχως λόγο. Τα επεισόδια με τον καρκίνο του μαστού θυμίζουν IASIP και γενικώς το humor του ταιριάζει πολύ με το IASIP που θα είναι και lead-in για τα επόμενα 3 επεισόδιά του. Σ' αυτό το θέμα, 16/9(δικιά μας ημ/νία) αρχίζουν και οι δύο σειρές αλλά για το Archer δεν είναι ακριβώς 3η σεζόν. Είναι πιο πολύ κάτι σαν 2.5 και θα είναι ένα arc τριών επεισοδίων. Μετά θα ξαναέχουμε το Γεννάρη μάλλον.
parsifal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ...και πολλές φορές οι ηθοποιοί φωνάζουν σε υστερική κατάσταση. Το voice acting είναι υψηλής ποιότητας αλλά όντως ώρες-ώρες φωνάζουν δίχως λόγο. Ρε παιδιά, by design είναι αυτό. Αφού όλοι μα όλοι οι χαρακτήρες είναι νευρωτικοί μέχρι αηδίας!
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν διαφωνώ. Είναι σκόπιμο. Απλά με ενόχλησε αρκετές φορές για να το θυμάμαι ως μειονέκτημα όταν τελείωσα και το 2x13.
Toufas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Kasrith για σενα! http://www.youtube.com/watch?v=IdZHyDu1MPk
Kasrith Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Darthbound and Down lol Γαματο Έβλεπα χθες τα Emmys, και έπαιξαν αυτό το σκιτ
skiabox Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ringer και Secret Circle βλέπει κανείς;
black_widow Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ringer και Secret Circle βλέπει κανείς; Me . Secret Circle βλέπεται ευχάριστα , δεν καταλαβαίνω πώς φεύγει το επεισόδιο. Ringer μου θυμίζει λίγο μία μεξικάνικη / βραζιλιάνικη τι εθνικότητας σειράς ήταν δε θυμάμαι που ήταν δύο δίδυμες αδερφές , τη Παολίνα , αυτή. Τη βλέπω μόνο λόγω ηθοποιού και μανίας με Buffy που πρωταγωνιστούσε τότε.
salliara Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ringer μου θυμίζει λίγο μία μεξικάνικη / βραζιλιάνικη τι εθνικότητας σειράς ήταν δε θυμάμαι που ήταν δύο δίδυμες αδερφές , τη Παολίνα , αυτή. Τη βλέπω μόνο λόγω ηθοποιού και μανίας με Buffy που πρωταγωνιστούσε τότε. ε όλοι γιαυτο τη βλεπουμε μάλλον. μέχρι στιγμής ωραίο το σασπενς! και τι ωραίο άντρα εχει η ρουφιάνα ε; ; ) αγαπάω μπάφυ
guido Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Είδα το πρωτο από το Secret Circle. Οκ βλακιούλα είναι, αλλά βλέπεται αν βαριέσαι σχετικά ευχάριστα. Είδα το pre-air του Homeland, έχει καλές προοπτικές και μπορώ να πω πως μου άρεσε αρκετά. Απλά φοβάμαι λίγο το πως θα κυλήσει από πλευρά ρυθμού.
skiabox Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ε όλοι γιαυτο τη βλεπουμε μάλλον. μέχρι στιγμής ωραίο το σασπενς! και τι ωραίο άντρα εχει η ρουφιάνα ε; ; ) αγαπάω μπάφυ Όχι εγώ δεν έβλεπα buffy!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα