Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

marantonis,χωρις 2η σκεψη ξεκινα το Sopranos.Για μενα,μαζι με το Wire οτι καλυτερο εχει βγαλει το HBO(απο αυτα που εχω δει) και γενικοτερα η τηλεοραση.Τηλεφωνησα στο Θειο,και μου εστειλε και τα 2 αυτα show για ενα re-watch.Δεν το εχω ξανακανει για κανενα show,αλλα πολυ απλα μου ελειψαν η ποιοτητα τους.Επισης ολο και κατι θα μου εχει ξεφυγει οταν τα πρωτοειδα.To Wire,ειναι η τοπ σειρα για μενα,εδικα αν σκεφτεις με τι καταπιανεται σε καθε σεζον και που κινειται αλλα το Sopranos ειναι η αδυναμια μου.Eιναι φυσικα το στορυ με τη Μαφια που με τραβαει,αλλα το κυριοτερο ειναι καποιοι εξαιρετικοι χαρακτηρες στη σειρα που κανουν τη διαφορα.Ξεκινησα με Sopranos και θ'ακολουθησει το Wire μετα.

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω θα λεγα the shield, αλλοστε δεν εχω δει το oz και απο σοπρανος μονο σποραδικα επεισοδεια. ΑΛλα το sheild ειναι απο τις κορυφαιες αστυνομικες σειρες, ωμη και ρεαλιστικη, με φοβερους χαρακτηρες και ολοκληρομενη ιστορεια που θα σε αφησει ικανοποιημενο. Θα ελεγα οτι ειναι ενα ποιο σπιντατο wire, οποτε ειναι μια καλη συνεχεια μετα απο αυτο. Για μενα εχει την ποιο εντονη σκηνη που εχω ζησει, που μου εχει βγαλει τελος παντον σειρα. οταν φτασεις σε εκεινο το σημειο το συζηταμε! Ισως χρειαζεται λιγο υπομονη στην 1τη σεζον μεχρι να το συνηθισεις. Θυμαμαι μου ειχε αφησει κακες εντυπωσεις ως λιγο βιαιο, αποτομο, πολυ λατινους, πολυ κυνηγητο, καπου δεν ενιωθα και δεν γνωριζα το καστ,ξερω γω κατι τετοιο.... Το παρατησα στα πρωτα επεισοδεια. Οταν τελικα το ξαναποιασα εγινε απο τις μεγαλυτερες μου αγαπες σε σειρα. Αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι θα δεις ενα ολοκληρομενο στορυ οπως το θελανε οι δημιουργοι. Σπανιο σε σειρες.

Δημοσ.

εγω θα λεγα the shield, αλλοστε δεν εχω δει το oz και απο σοπρανος μονο σποραδικα επεισοδεια. ΑΛλα το sheild ειναι απο τις κορυφαιες αστυνομικες σειρες, ωμη και ρεαλιστικη, με φοβερους χαρακτηρες και ολοκληρομενη ιστορεια που θα σε αφησει ικανοποιημενο. Θα ελεγα οτι ειναι ενα ποιο σπιντατο wire, οποτε ειναι μια καλη συνεχεια μετα απο αυτο. Για μενα εχει την ποιο εντονη σκηνη που εχω ζησει, που μου εχει βγαλει τελος παντον σειρα. οταν φτασεις σε εκεινο το σημειο το συζηταμε! Ισως χρειαζεται λιγο υπομονη στην 1τη σεζον μεχρι να το συνηθισεις. Θυμαμαι μου ειχε αφησει κακες εντυπωσεις ως λιγο βιαιο, αποτομο, πολυ λατινους, πολυ κυνηγητο, καπου δεν ενιωθα και δεν γνωριζα το καστ,ξερω γω κατι τετοιο.... Το παρατησα στα πρωτα επεισοδεια. Οταν τελικα το ξαναποιασα εγινε απο τις μεγαλυτερες μου αγαπες σε σειρα. Αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι θα δεις ενα ολοκληρομενο στορυ οπως το θελανε οι δημιουργοι. Σπανιο σε σειρες.

από περιέργεια πες σε spoiler σε ποια σκηνή αναφέρεσαι

η μόνη που μου έρχεται πρόχειρη τώρα είναι

η ανατίναξη του λεμ

επίσης συμφωνώ με τα παραπάνω. το είχα αρχίσει και εγώ καπάκι μετά από το the wire , και αρχικά δεν μου αρεσε , μουχε κάπως κακοφανεί , αλλά τελικά αξίζει με το παραπάνω .

Δημοσ.

ακριβως guido. Μ ειχε ποιασει ενα νευρικο κλαμα για κανα διλεπτο λολ! τιγκα τα νευρα απο το σασπενς και την αποκορυφωση των γεγονοτων

Δημοσ.

επίσης συμφωνώ με τα παραπάνω. το είχα αρχίσει και εγώ καπάκι μετά από το the wire , και αρχικά δεν μου αρεσε , μουχε κάπως κακοφανεί , αλλά τελικά αξίζει με το παραπάνω .

Πάλι τα ίδια εσύ...?

Δημοσ.

Τελικα το Two and a Half Men θα συνεχιστει? Επειδη οταν ειχε γινει ολο εκεινο το φιασκο και λεγαν οτι θα σταματησε ακαριαια, το episodeworld το εδειχνε σαν TBD στο status. Απο τοτε ανα τυχαια διαστηματα, εμπαινα να ελεγξω το status, και σημερα βλεπω οτι λεει returning... Αλλαξε κατι ή το γραψαν ετσι στο ακυρο?

http://www.episodeworld.com/show/Two_And_A_Half_Men

Δημοσ.

WTF? Ακομα και ετσι στο ακυρο να τελιωνε καλυτερα θα ταν... Just Call it quits guys... Οχι τωρα να μου φερουν τον Ashton Kutcher. Μαλλον ο Charlie Sheen ειναι πιο σοβαρος τελικα :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...