Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Είναι κλασική συμπεριφορά σε αυτό το στάδιο εθισμού. Τα είπαμε τόσες φορές. Δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητά του. Άμα κάνεις κόκες, ναι, υπάρχει καλή πιθανότητα σε κάποια φάση να είσαι έτσι. Είσαι, όμως, λίγο πριν το γκρεμό.
therock Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Αυτα που λεει οτι το χει ξεπερασει με το μυαλο του, δεν ισχυουν?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Ναι, όσο ισχύει και το ότι να έχεις δύο γυναίκες, σε κάνει πολύ ευτυχισμένο. Και εσένα και αυτές.
john1987 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Βλεπω αυτα τα βιντεακια με τον Sheen, και αναρωτιεμαι τι πραγματικα ισχυει. Αυτουνου ειναι που του εχει σφυριξει, η ολοι θα μασταν ετσι αν λεγαμε οτι εχουμε στο μυαλο μας νομιζοντας οτι ειμαστε οι καλυτεροι και χωρις να μας νιαζει τι θα πιστευον οι αλλοι για μας? Πιστευω η συμπεριφορα αυτη ισως ειναι αποτελεσμα και των ναρκωτικων και αυτου που λες.Ωστοσο,για αυτα περι εθισμου δεν μπορεις να εισαι σιγουρος Manuel..
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2011 ΟΚ, δεν είμαι σίγουρος. Είναι, όμως, η πιθανότερη εξήγηση. Όταν βλέπεις κάποιον να φέρεται όπως όλοι οι άλλοι σε αυτήν την κατάσταση, και γνωρίζεις ότι είχε πάρε-δώσε, ε, είναι σχεδόν σίγουρο.
john1987 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αφου ειναι by-winning ο ανθρωπος ρε Μανουελ Απλα ολο αυτο μπορει να ειναι και η προσωπικοτητα του,υπαρχει κ αυτη η πιθανοτητα.Ας ελπισουμε να σωθει η σειρα παντως..
Kasrith Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αφου ειναι by-winning ο ανθρωπος ρε Μανουελ Απλα ολο αυτο μπορει να ειναι και η προσωπικοτητα του,υπαρχει κ αυτη η πιθανοτητα.Ας ελπισουμε να σωθει η σειρα παντως.. Πολυ δυσκολο το βλεπω να σωνεται η σειρα.. Να τον δουμε στην tv αλλα και στην μεγαλη οθονη ναι, αλλα στο 2.5 ΜΕΝ πολυ δυσκολα
therock Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Αφου ειναι by-winning ο ανθρωπος ρε Μανουελ Απλα ολο αυτο μπορει να ειναι και η προσωπικοτητα του,υπαρχει κ αυτη η πιθανοτητα.Ας ελπισουμε να σωθει η σειρα παντως.. Και εγω για την προσωπικοτητα του τον βλεπω. Και αλλα παιρνουν ναρκωτικα, αλλα χωρις την δοξα δεν κανουν ετσι...
therock Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Πως και καθυστερουν φετος οι σειρες και πανε για τελη Μαιου? Τις προηγουμενες χρονιες, μεσα με τελη Απριλη το πολυ, ειχανε ξεμπερδεψει...
xavier Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 ειχα καβατζωσει την 4η σεζον του regenesis απο παλιοτερα, γενικα την ανεβαλα για αρκετο καιρο. Τρομερο το φιναλε που μαλλον ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει σε σειρα... Για οσους δεν ξερουν το regenesis ειναι μια καναδεζικη σειρα, που ασχολειται πανδημιες-βιοτρομοκρατια και κτλ...Το καστ ειναι εξαιρετικο, π.χ. στην 1η σεζον παιζει η ellen page...Γενικα η παραγωγη και η σκηνοθεσια ειναι σουπερ...Βεβαια η σειρα ειναι καπως δυσκολη, λογω του αντικειμενου της(που το παιρνει ιδιαιτερα στα σοβαρα) περιεχει τονους ιατροβιολογικων ορων, αλλα αν μπορειτε να ανταποκριθειτε, ανταμειβει...
Kasrith Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 25 διασημοι ηθοποιοι που δανησαν της φωνες τους σε καρτουν Μερικους τους ηξερα, μερικοι ομως με ξαφνιασαν!
marantonis Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μετα το the wire (δε τελειωσα ακομα, εχω μια σεζον και κατι ψιλα, ευτυχως)... Το OZ τί λεει; Ειναι τοσο καλο οσο λενε οι κριτικες; Τo Sopranos; Ανταξιο του hype; Το The Shield; Βλεπω να συνεχιζω με OZ, για την ωρα, μου φαινεται πως θα 'χει ωραια ατμοσφαιρα.
xavier Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 κοιτα αφου εισαι σε κλιμα wire, πηγαινε σε οζ(δαγκωτο). Αν θες κατι πιο χαλαρο, γυρνα το στο sopranos. παντως εσενα που σου αρεσουν και τα περιεργα, τσεκαρισε και John from Cincinnati, μπορει να μην καταλαβεις και πολλα, αλλα θα σ'αρεσει... . Αν αγαπας lynch δλδ , θα το αγαπησεις και αυτο. deadwood εχεις δει? σαν το wire ειναι, αλλα σε western hbo ποιοτητα. τελος. το shield ειναι λιγακι overhyped, αλλα εχει την πλακα του οτι ο πρωταγωνιστης ειναι αρκετα αντιηρωας...
therock Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 To Shield εμενα παντως ηταν απο τις αγαπημενες μου. HBO ποιοτητα δεν διαφωνω, αλλα αυτα τα 2 ειναι πολυ κουραστικα. Το μεν Wire ειδα 8 επισοδεια απο την πρωτη σαιζον και δεν με τραβηξε, το δε deadwood, χρειαστηκα 4 προσπαθειες να δω το πρωτο επισοδειο...
xavier Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 ε ενταξει, γουστα ειναι αυτα...αλλος τρελαινεται με το prison break και αλλος με το twin peaks...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα