Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα χω δει αυτα απο τοτε που βγαιναν. Το Ειρωνικο ειναι οτι πρωτα ειδα τις 7 σαιζον του Curb Your Enthusiasm και μετα ξεκινασα το Seinfeld...

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εγω τα ιδια!

αλλα ειναι απλα απιστευτη σειρα, εβλεπα πολλα πραγματα που τα ειχα δει σε πιο μετα σειρες και απλα ηταν ενα c/p

τωρα θελω να δω roseanne, larry sanders show & newsradio

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ξεκινησει τωρα το King of Queens. Υπεθεσα πως για να εχει γυρισει 9 season θα ηταν κατι αξιολογο βαση λογικης. Ενταξει δεν τρελλαινομαι μεχρι στιγμης, 4 επισοδεια ειδα μονο και ακομα δεν εχει δεσει μεσα μου. Kevin James πρωταγωνιστης (τρωγεται)και με Jerry Stiller, σε ρολο αντιστοιχο Frank Costanza, με τα γνωστα ξεσπασματα και φωνες με βραχναδα. Για να δουμε πως θα εξελιχθει.

EDIT:Heh, βλεπωντας το λεω καλα αυτο θυμιζει πολυ "til death", και τωρα συμπτωματικα μετα το τελος του 5ου επισοδειου που αφησα αφηρημενα να τρεξουν τα credits παρατηρησα οτι εχου τους ιδιους παραγωγους (Goldsmith/Yuspa).

Επεξ/σία από therock
Δημοσ.

Εχω ξεκινησει τωρα το King of Queens. Υπεθεσα πως για να εχει γυρισει 9 season θα ηταν κατι αξιολογο βαση λογικης. Ενταξει δεν τρελλαινομαι μεχρι στιγμης, 4 επισοδεια ειδα μονο και ακομα δεν εχει δεσει μεσα μου. Kevin James πρωταγωνιστης (τρωγεται)και με Jerry Stiller, σε ρολο αντιστοιχο Frank Costanza, με τα γνωστα ξεσπασματα και φωνες με βραχναδα. Για να δουμε πως θα εξελιχθει.

imo στα ίδια μένει. Με καλά σημεία μεν, αλλα τίποτα το τρελά αξιόλογο. Ο Stiller σε μικρό (σχετικά) ρόλο (άσχετα που τον βλέπεις πολύ περισσότερο απότι στο Seinfeld)

Και μιάς και λέγατε για το Seinfeld λίγο ποιο πάνω, πέθανε χθες ο Len Lesser aka Uncle Leo

http://www.straight.com/article-375857/vancouver/seinfelds-uncle-leo-len-lesser-dies-age-88

http://www.nytimes.com/2011/02/18/arts/television/18lesser.html

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συνέντευξη του Charlie Sheen...

Υ.Γ. κοιτάξτε δεξί ρουθούνι ο άτιμος :-D

Εδώ ολόκληρο το βίντεο

και εδώ άλλο ένα που ζητάει απο το CBS αύξηση σχεδόν 50% (δηλαδή $3.000.000/επεισόδιο) για να επιστρέψει στην δουλειά. Μιλάμε είναι απίστευτος :-D

Δημοσ.

Kαλησπερα στην παρεα....

Βρε παιδια,οσο παραξενο και εαν ακουγεtαι,δεν εχω δει (περα απο καποια μενομωμενα επεισοδια) κανεnα CSI και θα ηθελα μιας και εχω τα βραδυα μου ελευθερα τωρα να ξεκινησω να δω καμια τετοια σειρα με εγληματα και αστυνομοyς σαινια!!

Αλλα ειναι τοσα πολλα που δεν ξερω ποιο να δω που....καθε μεγαλη πολη της Αμερικης εχει και το δικο της.Maiami?NY?LV?...ποιο ειναι το καλυτερο? και ποιες περιπου οι διαφορες μεταξυ τους?

Σας ευχαριστω και sorry για τα πολλα ερωτηματα!!

(Α να πω μονο οτι εχω δει πολλες ξενες σειρες..... (Breaking Bad - Dexter - Weeds -Californication - Arrested Development -Spartacus -Lost - Sopranos κα) ....οποτε εχω μια μεγαλη εμπειρια απο ξενες σειρες)

Δημοσ.

Kαλησπερα στην παρεα....

Βρε παιδια,οσο παραξενο και εαν ακουγεtαι,δεν εχω δει (περα απο καποια μενομωμενα επεισοδια) κανεnα CSI και θα ηθελα μιας και εχω τα βραδυα μου ελευθερα τωρα να ξεκινησω να δω καμια τετοια σειρα με εγληματα και αστυνομοyς σαινια!!

Δεν είμαι φαν των αστυνομικών σειρών γενικά, αλλα αν θες να δεις κάποια με εγκήματα/αστυνομική η καλύτερη μακράν είναι το Criminal Minds.

Kasrith αφιερωμένο :-D :-D

Epic :-D

Δημοσ.

Kαλησπερα στην παρεα....

Αλλα ειναι τοσα πολλα που δεν ξερω ποιο να δω που....καθε μεγαλη πολη της Αμερικης εχει και το δικο της.Maiami?NY?LV?...ποιο ειναι το καλυτερο? και ποιες περιπου οι διαφορες μεταξυ τους?

Το παλαιοτερο csi ειναι το las Vegas(11 σεζον) ακολουθει το Miami (9 σεζον) και το πιο "μικρο" N.Y (7 σεζον ) με τη Μελινα Κανακαριδη.

Προσωπικά λατρευω το Μαιάμι λογω Horatio Cane.

Ριξε μια ματια στο youtube και για τα 3 και δες ποιο σου αρεσει πιο πολύ(απο πρωταγωνιστριες βασικά :lol: )

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βλεπω αυτα τα βιντεακια με τον Sheen, και αναρωτιεμαι τι πραγματικα ισχυει. Αυτουνου ειναι που του εχει σφυριξει, η ολοι θα μασταν ετσι αν λεγαμε οτι εχουμε στο μυαλο μας νομιζοντας οτι ειμαστε οι καλυτεροι και χωρις να μας νιαζει τι θα πιστευον οι αλλοι για μας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...