john1987 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Παιδια το the good guys το βλεπει κανεις?καλο ειναι?
marantonis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Αν είναι να το σταματήσεις, τότε δώσε μια ευκαιρία στο Cigarette Burns (8ο επεισόδιο της πρώτης season). Σαν σινεφίλ, που είσαι, πιθανότατα, θα το λατρέψεις. Ευχαριστω για την προταση σου. Βλεποντας και τα επομενα 2 επεισοδια, το 5ο και το 6ο, εβγαλα το συμπερασμα οτι δε θα το σταματησω, αλλα ουτε θα το βλεπω φανατικα. Απο το 5ο επεισοδιο ("Chocolate") εμεινα σχετικα ικανοποιημενος, μου αρεσε η ατμοσφαιρα του ψυχολογικου θριλερ, αν και το τελος θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο. Πιστευω πως σεναριακα ειχε μεγαλες δυνατοτητες, και αν το αναλαμβανε καποιος ικανοτατος δημιουργος (ψηφιζω lars von trier) για ενα remake μεγαλου μηκους θα ειχαμε πιθανως ενα αριστουργημα. Οσο για το 6ο ("Homecoming"), ομολογω οτι ενθουσιαστηκα. Προκειται για μια zombie-horror ταινια πολιτικης σατιρας, και ηταν τοσο καλο οσο ακουγεται (τουλαχιστον για οσους ελκονται απο ασυνηθιστους, φαινομενικα αντιφατικους συνδυασμους, οπως εγω). Με θεματα το ζητημα Αμερικη-Ιρακ, την πολιτικη χειραγωγηση και την πραγματικη "δυναμη" της ψηφου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Παιδια το the good guys το βλεπει κανεις?καλο ειναι? το έβλεπα, αλλά έφαγε cancel και δεν πρόκειται να έχουμε 2η season
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δεν ήξερα που αλλού να το γράψω. Λογικά εδώ είναι το κατάλληλο τόπικ: Ρε παιδιά, τι απίστευτη σειρά είναι το Dexter;! Όταν τελείωσα την πρώτη σεζόν έλεγα "μα γιατί έκαναν και δεύτερη; Μια χαρά στέκει έτσι μόνη της. Δε χρειάζεται τίποτα άλλο". Όταν τελείωσα τη δεύτερη σκέφτηκα "οκ, είχαν υλικό για μια ακόμη, ισάξια της πρώτης. Αλλά μετά από αυτό, πού να πας;" Τώρα έχω ξεκινήσει την 3η σεζόν, είμαι στα πρώτα επεισόδια και μου φαίνεται ότι βλέπω την καλύτερη σεζόν από όλες! WTF?! Μη μου πείτε ότι συνεχίζει το ίδιο καλά αφενός η 3η σεζόν, αφετέρου η 4η και η 5η;!
Sellers Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Τώρα έχω ξεκινήσει την 3η σεζόν, είμαι στα πρώτα επεισόδια και μου φαίνεται ότι βλέπω την καλύτερη σεζόν από όλες! 1η, 2η έφυγαν σε μια εβδομάδα. Η τρίτη με κούρασε τόσο πολύ που δεν μπόρεσα ποτέ να τελειώσω τα 3 πρώτα επεισόδια και να την συνεχίσω. Δεν ξέρω γατί μου έκατσε έτσι στραβά. Κάποια στιγμή θα την ξαναξεκινήσω πάντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εγώ τα 4 πρώτα έχω δει τώρα που τα γράφω αυτά. ΟΚ, από κεντρικό story δεν είναι (προς το παρόν) πιο ενδιαφέρουσα σεζόν από τις 2 πρώτες. Μάλλον ισάξιο. Αλλά μου αρέσουν πολύ οι νέες σκέψεις του Dexter. Σεζόν 3, Επεισόδιο 2 Η σκηνή όπου φαντάζεται την οικογένειά Ρίτα+παιδιά, μαζί με το γιο του και ξαφνικά χάνουν τον Άστορ και δείχνει το γιο του ντυμένο με τα ρούχα του, με ανατρίχιασε απίστευτα! Και μόνο γι' αυτή τη σκηνή...
konnak Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Manuel, ξεπέταξε την 3η στα γρήγορα γιατί η 4η είναι καλύτερη.
Kasrith Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Μη μου πείτε ότι συνεχίζει το ίδιο καλά αφενός η 3η σεζόν, αφετέρου η 4η και η 5η;! 4η>all με πρόλαβαν λολ
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Πωπω τι μου κάνετε τώρα... Λοιπόν, 7+12 επεισόδια = 19 * 55 λεπτά = 1045 λεπτά / 60 = 17,4 ώρες. Βάλε και τις υποχρεώσεις μου ενδιάμεσα... Θα σας ξαναδώ σε 3-4 μέρες. Ciao!
therock Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μολις τελιωσα 9 σαιζον Seinfeld. Κριμα, που θα ξαναβρω τωρα κατι τοσο χαρισματικο?
Kasrith Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μολις τελιωσα 9 σαιζον Seinfeld. Κριμα, που θα ξαναβρω τωρα κατι τοσο χαρισματικο? Ναι δυστυχώς δεν βλέπουμε συχνά τέτοιες σειρές. Τόσο χαρισματικές και απολαυστικές. Θα σας ξαναδώ σε 3-4 μέρες. Ciao! Άντε ακόμα?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Τελείωσα την 3η σεζόν, αλλά σκέφτομαι να περιμένω να τελειώσει η κοπέλα μου την εξεταστική της, να την βάλω να δει τις τρεις πρώτες σεζόν και να δούμε την 4η μαζί, οπότε το τρενάρω. Τώρα αν θα αντέξω 2 βδομάδες ακόμα, είναι άλλο ζήτημα. Πάντως, υπάρχει και άλλος λόγος (ίσως πιο κρίσιμος). Είχα αρχίσει να βλέπω εφιάλτες, να αγχώνομαι, γενικά να μην μπορώ να ξεκολλήσω το μυαλό μου από τη σειρά και ήθελα ένα διάλειμμα.
therock Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Τελείωσα την 3η σεζόν, αλλά σκέφτομαι να περιμένω να τελειώσει η κοπέλα μου την εξεταστική της, να την βάλω να δει τις τρεις πρώτες σεζόν και να δούμε την 4η μαζί, οπότε το τρενάρω. Τώρα αν θα αντέξω 2 βδομάδες ακόμα, είναι άλλο ζήτημα. Πάντως, υπάρχει και άλλος λόγος (ίσως πιο κρίσιμος). Είχα αρχίσει να βλέπω εφιάλτες, να αγχώνομαι, γενικά να μην μπορώ να ξεκολλήσω το μυαλό μου από τη σειρά και ήθελα ένα διάλειμμα. Καλα ποσα επισοδεια ειδες και ειχες εφιαλτες? Βασικα το μυαλο δεν ξεκολλαει αν κανεις κατι συνεχεια. Αν πχ παιξεις 15 ωρες videogames σε μια μερα μετα θα το βλεπεις και στο υπνο σου, ή αντιστοιχα μια σειρα. Εγω πχ απο σειρες αυτο το χω παθει με Las Vegas (15 επισοδεια/1 μερα), Nip Tuck (18 επισοδεια/1 μερα), Two guys and a girl (27 επισοδεια/1 μερα). Ε μετα απο τετοιο καψιμο ειναι δυνατον να μην βλεπεις την συνεχεια και στον υπνο σου?
Toufas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μολις τελιωσα 9 σαιζον Seinfeld. Κριμα, που θα ξαναβρω τωρα κατι τοσο χαρισματικο? οχι seinfeld, αλλα δες arrested development και curb your enthusiam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα