Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 fffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu κατάρα!
Kasrith Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Το ΟΖ είχε πολλές τέτοιες περιπτώσεις επίσης... αν το δει τώρα κανένας τηλεορασόπληκτος, όλο γνωστές φάτσες θα συναντά. Τι γνωρίζουμε για το OZ?? Εντυπώσεις?
Members gsarig Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Members Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Τι γνωρίζουμε για το OZ?? Εντυπώσεις? Πάει καιρός που το είδα, αλλά γενικά οι εντυπώσεις μου είναι σίγουρα καλές. Η σειρά είναι αρκετά βίαιη και σκληρή και οι πρώτες τρεις σαιζόν είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Επίσης, θα δεις πάρα πολλές γνωστές φάτσες στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής τους καριέρας (π.χ. τον Μάικλ και τον Mr Eco από το Lost, την Λα Γκουέρτα (Dexter) στα νιάτα της και πολλούς άλλους) Από ένα σημείο και μετά κατά τη γνώμη μου έπεσε αισθητά, αλλά παρόλα αυτά αξίζει σίγουρα να της δώσεις μια ευκαιρία, ειδικά αν τη συγκρίνεις με τις μάλλον μέτριες σειρές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή (Άλλωστε το HBO συνήθως εγγυάται ένα μίνιμουμ ποιότητας). Εννοείται ότι αν σου αρέσουν οι ταινίες με φυλακές, τότε θα πρέπει σίγουρα να την τσεκάρεις.
xavier Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 σουπερ ειναι το οζ και τρομερο καστ, στο ιδιο πνευμα με το wire κινειται η σειρα. hbo εγγυηση τι να λεμε...
Kasrith Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δεν βλέπω τόπικ για το Band of Brothers (περίεργο...) οπότε το βάζω εδώ : RIP Major Winters
vaggos37 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Βρε παιδιά, μπορείτε να μου προτείνεται καμιά σειρά για να ξεκινήσω να βλέπω? Απλά να μην είναι πάρα πολύ παλιά, γιατί με πιάνει κατάθλιψη ξέροντας ότι είναι πολύ παλιά (μετά το 2000 κατά προτίμηση) Και για να καταλάβετε που κυμαίνομαι να πω ότι βλέπω-έβλεπα τα εξής: Prison Break, Lost, Supernatural, Battlestar Galactica, Merlin, Smallville, One Tree Hill, Life Unexpected, Persons Unknown, Walking Dead... Αυτά θυμάμαι... Για πείτε, παίζει κάτι καλό στα πλαίσια αυτά? Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Εγώ μόλις ξεκίνησα Dexter πάντως (τελείωσα την πρώτη σεζόν) και συμφωνώ με... όλους ότι είναι ιδιαίτερη σειρά. Δες 1-2 επεισόδια να δεις αν θα σου αρέσει το κλίμα. Αν όχι, μπορείς να την αφήσεις. Τα θετικά της; Πολύ ιδιαίτερη κεντρική σεναριακή ιδέα (θα τη μάθεις στο πρώτο επεισόδιο) Στα αρνητικά της; Οι ερμηνείες (εκτός του πρωταγωνιστή) είναι μέτριες. Ευτυχώς, όμως, η σειρά εστιάζει συνεχώς πάνω στον πρωταγωνιστή που την κουβαλάει μόνος του.
marantonis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Εχει μια σαγηνευτικα σκοτεινη, διαστροφικη, διαταραγμενα δραματικη αλλα και υποφαια χιουμοριστικη ατμοσφαιρα το Dexter. Αν γοητευεσαι απο κατι τετοια θα το λατρεψεις. Εγω, προσωπικα, παθαινω ονειρωξεις με κατι τετοια αρρωστημενα
vaggos37 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Αν θυμάμαι καλά πριν 1-2 χρόναι είχα δει το πρώτο επεισόδιο, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου (δυστυχώς, γιατί απ'ότι ακούω παίζεται ακόμη οπότε θα είχα αρκετά επεισόδια για να δω). Είναι πολύ διεστραμένος ο πρωταγωνιστής... και δεν μπορώ να τον συμπαθήσω ή να δεθώ μαζί του.... οπότε δεν με τραβάει... Κάποια άλλη σειρά, έχετε να προτείνεται?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Αυτό το έπαθα κι εγώ όταν το ξεκίνησα. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν "καλά, κάθονται και βλέπουν σειρά με πρωταγωνιστή ένα τέρας;" Αλλά παραδόξως η σειρά μου αρέσει. Ίσως λειτουργεί στο υποσυνείδητο, στο τέρας που όλοι κρύβουμε μέσα μας και κανείς δεν γνωρίζει τίποτα γι' αυτό.
marantonis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Αρχισα παλι το Masters of Horror. Το 'χα αφησει στο 2ο επεισοδιο απο τα τελη 2009. Ειδα τριτο και τεταρτο επεισοδιο. Το ενα μου φανηκε καπως κακογραμμενο σε αρκετα σημεια, παρουσιαζε ενδιαφερον μονο σε καποιες σκηνες... εννοειται καθολου τροματικο. Μετριο διχως αμφιβολια. Το αλλο, σκηνοθετημενο απο τον Dario Argento, ειχε υφος b-movie κι ηταν εμφανως καλυτερο απο το αλλο αν και ελαχιστα τρομακτικο (περισσοτερο γουιαρντ τσοντα ειδα), επεσε μετα το 60% της εξελιξης του, αλλα ειχε ενα ωραιο κλασσικο τελος που το εσωσε καπως. Ανω του μετριου, αλλα οχι πολυ. Λεω να δω αλλα 2 επεισοδια σημερα, δε ξερω παντως αν θα με τραβηξει η σειρα να την παρακολουθησω ως το τελος.
demessakis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Αρχισα παλι το Masters of Horror. Το 'χα αφησει στο 2ο επεισοδιο απο τα τελη 2009. Ειδα τριτο και τεταρτο επεισοδιο. Το ενα μου φανηκε καπως κακογραμμενο σε αρκετα σημεια, παρουσιαζε ενδιαφερον μονο σε καποιες σκηνες... εννοειται καθολου τροματικο. Μετριο διχως αμφιβολια. Το αλλο, σκηνοθετημενο απο τον Dario Argento, ειχε υφος b-movie κι ηταν εμφανως καλυτερο απο το αλλο αν και ελαχιστα τρομακτικο (περισσοτερο γουιαρντ τσοντα ειδα), επεσε μετα το 60% της εξελιξης του, αλλα ειχε ενα ωραιο κλασσικο τελος που το εσωσε καπως. Ανω του μετριου, αλλα οχι πολυ. Λεω να δω αλλα 2 επεισοδια σημερα, δε ξερω παντως αν θα με τραβηξει η σειρα να την παρακολουθησω ως το τελος. Αν είναι να το σταματήσεις, τότε δώσε μια ευκαιρία στο Cigarette Burns (8ο επεισόδιο της πρώτης season). Σαν σινεφίλ, που είσαι, πιθανότατα, θα το λατρέψεις.
therock Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Το καλυτερο στο Masters of Horror ηταν το 4, "Jennifer"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα