Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

marantonis ναι στο Fringe σημερα :-)

Παντως μου φαινεται περιεργο που βλεπω ηθοποιους να παιζουν σε 2 σειρες ταυτοχρονα. Ο Samuel απο SN ειναι και Darby στο SoA. Επισης η Ιρλανδη αλλα και ο παππους του Jax παιζουν και στο Event...

• Members
Δημοσ.
marantonis ναι στο Fringe σημερα :-)

Παντως μου φαινεται περιεργο που βλεπω ηθοποιους να παιζουν σε 2 σειρες ταυτοχρονα. Ο Samuel απο SN ειναι και Darby στο SoA. Επισης η Ιρλανδη αλλα και ο παππους του Jax παιζουν και στο Event...

Το ΟΖ είχε πολλές τέτοιες περιπτώσεις επίσης... αν το δει τώρα κανένας τηλεορασόπληκτος, όλο γνωστές φάτσες θα συναντά.

Δημοσ.
Το ΟΖ είχε πολλές τέτοιες περιπτώσεις επίσης... αν το δει τώρα κανένας τηλεορασόπληκτος, όλο γνωστές φάτσες θα συναντά.

Ναι γενικότερα ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Γνωστές φάτσες βλέπουμε σε διάφορες σειρές. Αλλά είχα την εντύπωση ότι έπαιρναν ρόλο αφού τελειώσει ο προηγούμενος. Φέτος βλέπω ταυτόχρονες εμφανίσεις. Ίσως απλα τώρα να το προσέχω...

• Moderators
Δημοσ.
Το χρειαζεται, η σειρα κλιμακωθηκε προς το τελος και μακαρι να συνεχισει ετσι, πολυ καλη!

To Rubicon ακυρώθηκε από το AMC (= δεν πάει σε 2η season).

Και ίσως είναι κάπως λογικό... Το φινάλε ήταν πολύ χλιαρό (και είχε και μια πολύ κουφή "ανατροπή"). Γενικότερα η σειρά μου είχε αρέσει, αλλά κάπου φαινόταν να βαδίζει στα "κουτουρού".

IGN -- Rubicon Rubigone

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...