Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Κοιτα το ΑΜC,μετα το Mad Men,το Breaking Bad προσθετει αλλο ενα πολυ καλο show.Ξερουμε αν εχει παρει το OK για 2η σεζον?

Αντε ναρχισει και το The Walking Dead σε λιγο... Κοιτα που μας βγηκε εγγυηση η AMC :-)

Δημοσ.

Παιδια κατι ασχετο,

ετσι οπως εχουν αλλαξει το imdb - και το χουν κανει σκατα, προσωπικα προτιμουσα πως ηταν πριν - δεν ξερω αν πατησα εγω καμια βλακεια η αν γινεται απο μονο του, πολλοι απο τους τιτλους ταινιων και σειρων μου τις γραφει μεταφρασμενες στα ελληνικα, και μαλιστα σε σιχαμερα ανορθογραφα greeklish.

υπαρχει τροπος να το αλλαξω αυτο??

Δημοσ.
Παιδια κατι ασχετο,

ετσι οπως εχουν αλλαξει το imdb - και το χουν κανει σκατα, προσωπικα προτιμουσα πως ηταν πριν - δεν ξερω αν πατησα εγω καμια βλακεια η αν γινεται απο μονο του, πολλοι απο τους τιτλους ταινιων και σειρων μου τις γραφει μεταφρασμενες στα ελληνικα, και μαλιστα σε σιχαμερα ανορθογραφα greeklish.

υπαρχει τροπος να το αλλαξω αυτο??

Οντως και μενα δεν μαρεσει ετσι οπως το καναν.

Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο ειδα την πρωτη σεζον του arrested development αλλα ακομα να παρω την αποφαση να παρω τον θειο τηλ. για την δευτερη.Αναμεικτα τα συναισθηματα.Απο την μια ειχε καποιες πολυ καλες ατακες και σκηνικα αλλα απο την αλλη σε καποια σημεια με κουρασε οπως το επαναλαμβανομενο σκηνικο με την αδερφη του Μαικλ,το χαζουλη αδερφο του.Για μενα αυτοι που ξεχωρισαν ηταν ο μεγαλος αδερφος και ο πατερας Μπλουθ.Ο tobias ελαχιστα με εκανε να γελασω(για την ακριβεια σε 2 σκηνικα,το ενα με τα jean shorts και το αλλο με το θεικο πραγματικα που εμεινε κιολας σ'ολους,το gobias industries)τις αλλες περασε ή αδιαφορος ή με ψιλοκουρασε.Ο bateman ετσι κι ετσι και ο Cera ικανοποιητικος θα ελεγα.Για πειτε μου λοιπον,γινεται καλυτερη στις επομενες δυο σεζον?

Δημοσ.
Πριν λιγο καιρο ειδα την πρωτη σεζον του arrested development αλλα ακομα να παρω την αποφαση να παρω τον θειο τηλ. για την δευτερη....Για πειτε μου λοιπον,γινεται καλυτερη στις επομενες δυο σεζον?

Για 'μένα ναι. Η 2η σεζόν κύλησε σα νεράκι. Ειδικά ο Tobias γίνεται καλύτερος. Και ο Buster. Γενικά αφού άρχισες, ε δεν λέει να την αφήσεις, θα χάσεις πολλά σκηνικά..:P. Η σειρά έχει από τους πιο καλογραμμένους κωμικούς χαρακτήρες σε αμερικάνικη τηλεόραση in a long time... (με δεύτερη ίσως το Modern Family)

Και, όταν την τελειώσεις, θα αρχίσεις να την ξαναβλέπεις.

Γιατί στο AD μετράνε οι μικρές λεπτομέρειες...:-)

Δημοσ.

το arrested development θελει πολυ προσχη στην λεπτομερεια διοτι ειναι γεματο inside jokes, δηλαδη καποιο στοιχειο που μας ειπαν για ενα χαρακτηρα εντελος στο φλου, πολυ αργοτερα στην σειρα ειναι μερος ενος αστειου. υπαρχει ενα τετοιο παιχνιδι συνδεσεων. και φυσικα ειναι γεματο ατακες που πολλες φορες τις προσπερνας βλεποντας σε ποιο casual φαση. Θα ελεγα οτι ειναι σειρα που πρεπει να την δεις με αγγλικους υποτιτλους. Και τελος οπως και να το κανουμε εχει ιδιαιτερο χιουμορ και πολλους τους ξενιζει, θελει εξοικείωση με το στυλ του και σιγουρα το εκτιμας καλυτερα μετα απο μερικα επεισοδεια.

Ααααα και ο tobias ειναι θεος!

Δημοσ.
Η σειρά έχει από τους πιο καλογραμμένους κωμικούς χαρακτήρες σε αμερικάνικη τηλεόραση in a long time... (με δεύτερη ίσως το Modern Family)

Εχεις ασχοληθει με Community? Αν οχι, πρεπει! :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Craig Ferguson rules... Δεν χορταινω να βλεπω επισοδεια!

Επεξ/σία από Kasrith
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Craig Ferguson rules... Δεν χορταινω να βλεπω επισοδεια!

Επεξ/σία από Kasrith
Δημοσ.

epic!! βασικα ο τζεφ στην αρχη δεν μου πολυαρεσε, αλλα ηθελε χρονο προσαρμογης λολ. Μετα απο καμποσα updates/upgrades (2nd lool), πλεον εχει γινει γαματος sidekick. επισης αισθανομουν οτι τρωει το ψωμι απο τους ιντερνς που εβγαζε συχνα στα σκετσακια ο κρεγκ. Τους εχει κοψει σχεδον τελειως.

Τελος παντον, ενα πραγμα θα πω, craig ferguson is better than dexter and carnivalle combined and if they were on steroids!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...