Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλο το επ Two and a Half Men, πολυ γελιο. Η Berta ειναι ανετα απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες ever.

Απο την αλλη, οσο ακουγα εδω απο τα media κτλ, ακομα παιζεται αν θα χουμε καινουργια σεζον του χρονου η οχι. Ο Sheen απο την μια φυλακη, απο την αλλη αποτοξινωση... Ακουγοταν οτι μονο με μεγαλο συμβολαιο θα γυρνουσε, αλλα ακομα δεν ακουσα κατι επισιμο. και σορυ, αλλα το τροκτικο δεν ειναι και οτι ποιο αξιοπιστο :P

και εγώ για 2m άκουσα και παρεπιπτόντως ο μικρός παίρνει 250k $ per episode :o

Και ποσα ακομα απο καθε rerun..

Δημοσ.

Καλο το επ Two and a Half Men, πολυ γελιο. Η Berta ειναι ανετα απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες ever.

Απο την αλλη, οσο ακουγα εδω απο τα media κτλ, ακομα παιζεται αν θα χουμε καινουργια σεζον του χρονου η οχι. Ο Sheen απο την μια φυλακη, απο την αλλη αποτοξινωση... Ακουγοταν οτι μονο με μεγαλο συμβολαιο θα γυρνουσε, αλλα ακομα δεν ακουσα κατι επισιμο. και σορυ, αλλα το τροκτικο δεν ειναι και οτι ποιο αξιοπιστο :P

και εγώ για 2m άκουσα και παρεπιπτόντως ο μικρός παίρνει 250k $ per episode :o

Και ποσα ακομα απο καθε rerun..

Δημοσ.

Ωραιος!

Καλοδεχουμενα τα νεα.

btw, ενδιαφερον και το

House will be

minus Thirteen when it returns next season. Olivia Wilde is taking time off from the Fox hit to shoot a starring role in the big-budget sci-fi Western Cowboys & Aliens.

Τουλαχιστον μαθαμε και τον λογο που ζητησε "a few days off" στο φιναλε

Δημοσ.

Ωραιος!

Καλοδεχουμενα τα νεα.

btw, ενδιαφερον και το

House will be

minus Thirteen when it returns next season. Olivia Wilde is taking time off from the Fox hit to shoot a starring role in the big-budget sci-fi Western Cowboys & Aliens.

Τουλαχιστον μαθαμε και τον λογο που ζητησε "a few days off" στο φιναλε

Δημοσ.

Το Breaking Bad είναι καταπληκτική σειρά. Το κάθε επεισόδιο μου αφήνει αυτό το αίσθημα πληρότητας που μου άφηνε και το Dexter. Πολύ σοβαρή, πολύ μελετημένη, πολύ καλογραμμένη και με καταπληκτικές ερμηνείες. Kudos σε Preat και δε θυμάμαι ποιον άλλο που την πρωτοπρότειναν.

Πως και δεν έχει ανοίξει ακόμα κανένας τόπικ;

Δημοσ.

Το Breaking Bad είναι καταπληκτική σειρά. Το κάθε επεισόδιο μου αφήνει αυτό το αίσθημα πληρότητας που μου άφηνε και το Dexter. Πολύ σοβαρή, πολύ μελετημένη, πολύ καλογραμμένη και με καταπληκτικές ερμηνείες. Kudos σε Preat και δε θυμάμαι ποιον άλλο που την πρωτοπρότειναν.

Πως και δεν έχει ανοίξει ακόμα κανένας τόπικ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...