Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κανένας fan του "Bored to Death" ? ξεκίνησε και η δεύτερη σαιζόν... αλλά γαμώτο πάλι μόνο 8 επεισόδια :cry:

Δυστυχως οχι αλλα το εχω υποψην μαζι με το Eastbound and Down. Για καλοκαιρι το κοβω ομως, τωρα δεν παιζει.

Οσο για το Raising Hope νομιζω οτι το 2ο επισοδειο ανεβαινει αρκετα. Το πρωτο ουτε καν το ειδα ολο, με ειχε απαγοητευσει. Αλλα στο 2ο βρεθηκα να γελαω ασταματητα 20 λεπτα. Ενταξη ναι ειναι εντελως χαζο χιουμορ/stupid funny αλλα ειναι οτι πρεπει να περασεις ενα απογευμα χαλαρωσεις :-D

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παλικαρια,θελω μια σειρα για να τη βλεπει ο πατερας μου με αγγλικο υποτιτλο (ή και χωρις,αλλα δυσκολο) για να βελτιωσει τα αγγλικα του.

Εχετε να προτεινετε καποια συγκεκριμενη?

Του προτειναν το Tudors.

Δε θελω καποια σειρα με γρηγορους πολυ διαλογους για να τα πιανει,αλλα με σχετικα καλη γλωσσα.

Δημοσ.

Δεν λέει το Friends για αυτό το σκοπό. Έχει μέσα και λογοπαίγνια, αστεία και γενικά δύσκολο ρυθμό για κάποιον που δεν ξέρει καλά τη γλώσσα (εγώ πχ. προσπάθησα να το δω μια φορά με ελληνικούς υπότιτλους και δεν άντεξα γιατί δεν μεταφράζεται εύκολα σωστά).

Καλύτερα να δει κανένα δράμα δικαστικό ή ανάλαφρο αστυνομικό procedural (Lie to Me, Mentalist κτλ). Εμένα μου άρεσε και το βρετανικό Hustle, μιλάνε αρκετά καλά και όχι γρήγορα αλλά έχει μερικούς συγκεκριμένους όρους σχετικούς με την υπόθεση, αλλά τίποτα δύσκολο.

Δημοσ.

Το Big Bang Theory γιατι το πηγαν πεμπτες βραδυα? Ηταν ποιο ωραια που παιζοταν μαζι με how i met your mother και two and a half men. Σαν βραδυα κωμωδιας.

Δημοσ.

Του προτεινε και μια συναδελφος το Friends αλλα και εγω το κρινω ακαταλληλο.

Γρηγορες ατακες,καποια ακαταλαβιστικα αστεια (που τα καταλαβαινει μονο ο μεσος Αμερικανος) και οχι και σπουδαια αγγλικα εδω που τα λεμε.

Σκεφτηκα και το Boston Legal αλλα και αυτο πολυ γρηγορο στους διαλογους.

Του εγραψα τον πιλοτο του X-files ισως δεν ειναι κακο για αυτο το σκοπο,ειναι και σουπερ σειρα.

Ο πατερας μου ειναι σε επιπεδο lower φανταστειτε,οχι τελειως ασχετος με τη γλωσσα.Απλα δυσκολευεται να καταλαβει τη ζωντανη ομιλια.

Σκεφτηκα απο βρετανικες και το Spooks,αλλα κι αυτη εχει δυσκολη γλωσσα.

Δημοσ.

Μπορείς να τον πήξεις και στις ταινίες εναλλακτικά.

Αν θες αργούς διαλόγους δοκίμασε κανένα δράμα μη ειδικής ορολογίας (όχι όπως τα ιατρικά και τα δικαστικά). Κάτι σε Mad Men, The Wire, Carnivale, Twin Peaks, The Prisoner με αγγλικούς προφανώς υπότιτλους.

Δημοσ.

Λοιπόν, ίσως ακουστεί περίεργο, αλλά αν το σκεφτείτε...

Καλή περίπτωση κωμωδίας για βελτίωση Αγγλικών μου φαίνεται να είναι το Seinfeld! Προσωπικά υποτίθεται ότι γνωρίζω άριστα Αγγλικά, αλλά αυτή η σειρά με ανάγκασε να ανοίξω λεξικό πολλές φορές για να καταλάβω ορισμένους όρους που χρησιμοποιούσαν. Επίσης, δεν έχει πολλά λογοπαίγνια. Το χιούμορ της είναι καθαρό.

Δημοσ.

Απλα το προβλημα με το Carnivale ειναι οτι μιλανε καθε 10 λεπτα :-D

Ναι 60 χρονων ανθρωπος θα βλεπει bbt :shock:

Ο,τι αλλες προτασεις εχετε καλοδεχουμενες.

• Super Moderators
Δημοσ.

μου αρέσει αρκετά, παίζουν και 2 ηθοποιοί από το Pacific, ο πρωταγωνιστής και η γειτόνισα :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...