Kasrith Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 δεν ενοουσα απο καινουριες μονο. Υπαρχουν τοσες αλλες λιγο παλιοτερες που δεν εχω τελειωσει η που δεν εχω αρχισει καν, οποτε γιατι να ασχοληθεις με μια καινουρια που φαινεται μετριοτατη. Ναι το καταλαβα, αυτο εννοω και γω. Γιαυτο λεω μεχρι τωρα δεν εμφανιστηκε κατι που να αξιζει, μιας και υπαρχουν τοσα παλαιοτερα πολυ καλυτερα
tzinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 we have a winer, επιτελους ενας καλος πιλοτος(running wilde). Ειχα να γελασω δυνατα σε σειρα, τοσο που να ακουγομαι στο αλλο δωματιο, ισως απο την εποχη του arrested development. Σε αυτη την νεα σειρα λοιπον δεν ειναι τυχαιο που εμπλεκονται κοινα ατομα, σεναριογραφοι και ηθοποιοι. Παιζει ο will arnet (gob), guest star o David Cross (ο μεγας tobias) και η συμπαθεστατη Keri Russell. ααα και το μικρο το κοριτσακι φαινεται καλος χαρακτηρας οπως και ο αντιζηλος του γουιλ. Λοιπον για να τα λεμε ολα ο πιλοτος ξεκιναει λιγο χαλια αλλα ανεβαινει σταθερα. Επισης πρεπει κανεις να ξερει να αναγνωριζει τα γκακς και τον τυπο του χιουμορ, του οβερ δε τοπ και ηθελημενα περιεργου και αβολου. Υπαρχουν αναφορες και inside jokes και για το arrested αλλα και για το ιδιο το επεισοδειο. Επισης υπαρχουν πολλα αστεια που ειναι ανοστα και τα προσπερνας χωρις το παραμικρο χαμογελο, αλλα εγω μετρησα περιπου 5 σκηνες (με το πιανο, με τα πονυ κυριως στο παραθυρο, με το βραβειο, τους ιθαγενεις, τον γιατρο φαχαρ...i saved a horse today.....i am going to..) στον πιλοτο που πεταξα ενα μεγαλο δυνατο γελιο, σπανιο πραγμα. Αλλα ειπαμε ειναι περιπου 3 βλακειουλες, μια γαματη ατακα.....Ειναι και πιλοτος και ειναι ακομα λιγο ανακατεμα και προσπαθει να μας γνωρισει επιτοπου ολους τους χαρακτηρες και τα κουσουρια τους, θα μπορουσε να το παει ποιο σιγα, αλλα δυστηχως αυτο θελει το αμερικανικο κοινο, δεν εχει υπομονη. Το θεμα ειναι οτι εχει πολυ καλο ποτενσιαλ, και στην τελικη ακομα και να μην το φτασει θα εχει αρκετο γελιο στην πορεια (μεχρι να ριξει το τσεκουρι το φοξ)
Kasrith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 we have a winer, επιτελους ενας καλος πιλοτος(running wilde). Ειχα να γελασω δυνατα σε σειρα, τοσο που να ακουγομαι στο αλλο δωματιο, ισως απο την εποχη του arrested development. Σε αυτη την νεα σειρα λοιπον δεν ειναι τυχαιο που εμπλεκονται κοινα ατομα, σεναριογραφοι και ηθοποιοι. Παιζει ο will arnet (gob), guest star o David Cross (ο μεγας tobias) και η συμπαθεστατη Keri Russell. ααα και το μικρο το κοριτσακι φαινεται καλος χαρακτηρας οπως και ο αντιζηλος του γουιλ. Λοιπον για να τα λεμε ολα ο πιλοτος ξεκιναει λιγο χαλια αλλα ανεβαινει σταθερα. Επισης πρεπει κανεις να ξερει να αναγνωριζει τα γκακς και τον τυπο του χιουμορ, του οβερ δε τοπ και ηθελημενα περιεργου και αβολου. Υπαρχουν αναφορες και inside jokes και για το arrested αλλα και για το ιδιο το επεισοδειο. Επισης υπαρχουν πολλα αστεια που ειναι ανοστα και τα προσπερνας χωρις το παραμικρο χαμογελο, αλλα εγω μετρησα περιπου 5 σκηνες (με το πιανο, με τα πονυ κυριως στο παραθυρο, με το βραβειο, τους ιθαγενεις, τον γιατρο φαχαρ...i saved a horse today.....i am going to..) στον πιλοτο που πεταξα ενα μεγαλο δυνατο γελιο, σπανιο πραγμα. Αλλα ειπαμε ειναι περιπου 3 βλακειουλες, μια γαματη ατακα.....Ειναι και πιλοτος και ειναι ακομα λιγο ανακατεμα και προσπαθει να μας γνωρισει επιτοπου ολους τους χαρακτηρες και τα κουσουρια τους, θα μπορουσε να το παει ποιο σιγα, αλλα δυστηχως αυτο θελει το αμερικανικο κοινο, δεν εχει υπομονη. Το θεμα ειναι οτι εχει πολυ καλο ποτενσιαλ, και στην τελικη ακομα και να μην το φτασει θα εχει αρκετο γελιο στην πορεια (μεχρι να ριξει το τσεκουρι το φοξ) +1 για το Running Wilde. Μολις το ειδα, και μπορω να πω οτι γελασα αρκετα. Ολο ακουγα και διαβαζα για Arrested Development εδω μεσα. Μαλλον θα πρεπει να βρω χρονο γιαυτο κααααποια στιγμη.. Γενικα σημερα ηταν ημερα (πετυχημενων κατα μερους) sitcoms. Με Big Bang Theory, 30 Rock, Community, $#*! My Dad Says και Running Wilde. Γελασα πολυ, παρα πολυ, με Community, 30 Rock και BBT. Λιγο απογοητευμενος απο το $#*! My Dad Says.
therock Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια χωρις πολλα σποιλερια, με το entourage ξερει κανεις τι θα γινει τελικα? Νομιζα οτι θα τελειωνε με την 7η γυριζοντας 13 επισοδεια. Και μπαινω στο episodeworld να δω αν βγηκαν τα 3 τελευταια, ωστε να κατσω και να δω την σαιζον μονοκοπανια (Εχω δει μεχρι και την 6), και την δειχνει τελιωμενη και στα News λεει οτι θα γυρισει μια τελευταια σαιζον πιθανοτατα 6 επισοδειων και θα ολοκληρωθει το 2011. Ισχυει? Να κατσω να δω την 7, και μετα να περιμενω να βγει η 8 και να την δω και αυτη τοτε σερι, ή να κατσω να περιμενω απο τωρα, ωστε να δω σερι 7 κ 8?
tzinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 τωρα ειναι στο 7χ09 και δεν ειναι τελειωμενη, δεν νομιζω να ηταν φιναλε το τελευταιο!! ουτε εχω ακουσει τιποτα για cancel
therock Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Βασικα στο 10 ειναι και ειναι τελιωμενη. Απλως ειχα την εντυπωση οτη θα εβγαζε και αλλα αυτη η σαιζον, και θα τελιωνε. Αντιθετως ολοκληρωθηκε στο 10 και θα βγαλει λιγα ακομα στην επομενη σαιζον.
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 ναι θα βγαλει αλλη μια και μαλλον μια ταινια στο *$@#* my dad says νομιζω δεν επρεπε να βαλουν τον θεο shatner. επισης εχω δει το arrested 5 φορες, ειναι μαλλον η πιο καλη μου κωμωδια.
tzinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 χχμμμ ναι στο 7χ10 ειναι, το ειχα σε αλλο φακελο. Και με την καμια δεν το ειχα για σεζον φιναλε, μοιαζει μισοτελειωμενη ιστορια *$@#* my dad says, παρα πολυ κακος πιλοτος. Δεν του φταιει κανεις του shatner που δεχεται να παιξει σε τετοιο σκουπιδι. Το σεναριο δεν το διαβασε? οταν γυριζαν σκηνες δεν εβλεπε ποσο μαπα ειναι? μιλαμε για χιουμορ και διαλογους επιπεδου σεφερλη οταν ηταν στο δημοτικο και εγραφε εκθεση!!
speedy23 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) μιλαμε για χιουμορ και διαλογους επιπεδου σεφερλη οταν ηταν στο δημοτικο και εγραφε εκθεση!! To arrested development τοσο καλο ειναι?Εχω ακουσε καποια καλα λογια αλλα ποτε δεν καθησα να το δω φοβουμενος οτι θα ειχε πολλες σεζον.Απ'οτι βλεπω εχεις 3 μονο απο 12 επεισοδια αρα μια χαρα. Edit:Ειδα την τελευταια σεζον που ειχε 13 και νομιζα οτι ηταν και οι αλλες δυο ετσι. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2010 από speedy23
Kasrith Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Το Lone Star εφαγε cancel μετα απο το δευτερο και ολας επισοδειο... http://www.tv.com/lone-star-shoots-itself-in-the-spurs/story/24096.html?tag=hotspot;gumball;1 In other news, το No Ordinary Family ξεκιναει σε λιγο Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2010 από Kasrith
tzinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ειδε κανεις το raising hope? ουσιαστικα ειναι στο στυλ του my name is earl απλα με ολοκληρη hillbily οικογενεια. Και πολυ χειροτερο υλικο. Ολο το χιουμορ στο 1το επεισοδειο εχει να κανει με το πως ο υιος της οικογενειας γκαστρωνει μια τυπισα οπου ειναι εγκληματιας, αυτη παει φυλακη και μενει ο τυπος με ενα μικρο κοριτσακι. Ε απο εκει και περα ειναι ενα ρεσιταλ κακογουστον αστειον για το πως δεν ξερει να μεγαλωσει ενα μωρο, ξερναει πανω του οταν το ξεχεζει! το βαζει στο αμαξι χωρις προστατευτικη θεση και αυτο παιζει χτυπους δεξια και αριστερα, το πηγενοφερνει σε ενα καροτσακι απο σουπερ μαρκετ..... και αλλες τετοιες αηδιες. Αδυνατο να βρω το χιουμορ σε αυτα!!
finch Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Κανένας fan του "Bored to Death" ? ξεκίνησε και η δεύτερη σαιζόν... αλλά γαμώτο πάλι μόνο 8 επεισόδια
yanc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Eγω...οντως λιγα τα επεισοδια. Ο Galifianakis στο ρολο που γεννηθηκε να παιξει...
finch Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Γενικώς όλοι οι χαρακτήρες είναι ενας και ένας αλλά εγώ πεθαίνω για Ted Danson. Θεός απλά
zenso Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Εμένα με ψήνει που έχει λίγα επεισόδια, όπως οι βρετανικές. Αποφεύγεται έτσι το ξεχείλωμα. Το μόνο "πρόβλημα" που έχω, είναι ο Schwartzman. Μ'αρέσει στις ταινίες που τον έχω δει, αλλά εδώ βρίσκω το χαρακτήρα του λίγο αδιάφορο. Ted και Zach κλέβουν για μένα την παράσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα