Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Agreed, νομιζω οτι η σκηνοθεσια/ο ρολος τον ηθελε ετσι. Τωρα αυτο που ηθελαν να βγει στην οθονη βγηκε ακριβως. Η ερμηνιες ηταν οτι πρεπει.

Δημοσ.

Σωστη η κινηση φιλε, την εχω πατησει μπαινοντας εκει που δεν με παιρνει :P

Μετα το House ειχα 2 επιλογες (3 βασικα, αλλα ειπα να δω το 2.5 Μεν απο τον θειο μιας και ειναι 20λεπτο) Event & Lonestar. Εχοντας βαρεθει τα ιδια και τα ιδια, ειπα να δω το Lonestar. Δεν ηταν και ασχημο, αλλα δεν ηταν καμια πρεμιερα να σε κρατησει και στο τελος να μεινεις. Ενταξη βλεπουμε που θα παει κ αυτο...

Δημοσ.

ο τυπος που παιζει τον ben hawkins στο καρνιβαλ ειναι καλος ηθοποιος. Παιζει συχνα σε ετσι μικρουλες ταινιες κουλτουριαρικες, εχει και μερικα μπλοκμπαστερ στο ρεζουμε του. Ειναι καλο ταλεντακι. Και οπως ειπαν και πριν τα παιδια, αυτο ζητουσε ο ρολος αυτο επαιζε. Ενα τυπο που ψαχνοτανε, χωρις οικογενεια ( η μανα του πριν πεθανει μεχρι που τον ελεγε σατανα!), που εμοιαζε χαζουλης, βλαχακος και δεν ηξερε τις δυνατοτητες του. Ε πες μου οτι δεν στα βγαζε αυτα?

Οτι και να λεμε ομως ο κλανσυ μπραουν ειναι ενας και μοναδικος.

Κσαριθ και το εβεντ καλουτσικο ειναι για μια απο τα ιδια οπως λες.

Απο αλλες πρεμιερες το lost girl μου φανηκε πολυ αρπαχτη. Δεν νομιζω να του δωσο πανο απο 2 επεισοδεια ακομα

Το Boardwalk Empire μετα ειναι σιγουρα καλο και ποιοτικο σαν HBO, αλλα δεν με εντυπωσιασε, ουτε δικαιολογησε το μπατζετ του.

Δημοσ.

Boardwalk Empire μου φερε ο θειος μιση ωρα μετα την προβολη, αλλα ακομα να κατσω να το δω.

The Event δεν ειπα οτι δεν θα το δωσω μια προσπαθεια, απλα παιζοταν την ιδια ωρα με το Lonestar και ειπα απο τα 2 να δω αυτο που ηταν λιγοτερο συνηθισμενο.

Τα ιδια και γω για Lost Girl, αλλα αμα εχει σεξ και ξυλο δεν θα το παρακολουθουμε για την ποιοτητα :P

Lonestar δεν τσεκαρες?

Δημοσ.

πλακα πλακα πιο πολυ γελιο ειχε το house που ειναι δραμα απο το How I met your mother που 'ναι κωμωδια. Το λεω γιατι ειχαν πρεμιερα την ιδια μερα.

Μεχρι τωρα εχω δει δυο ικανοποιητικες πρεμιερες (τα παραπανω). Αντε να δουμε και τιποτα υπεργαματο να γουσταρουμε. Περυσι ηταν το House 6x1, τωρα εναποθετω τις ελπιδες μου στον Dexter. Fringe/Supernatural λιγοτερο πιθανο αλλα καθολου απιθανο.

Το Boardwalk Empire το 'δα για κανα 20λεπτο αλλα το βγαλα για να το ξαναβαλω αργοτερα. Δε με εντυπωσιασε δηλαδη, αλλα ουτε μου φανηκε κακο. Θα δω μεχρι το 4-5 επεισοδιο της σειρας και βλεπουμε αν θα σταματησω.

Αυριο (Πεμπτη) εχει 30 Rock και Fringe. Nice:cool:

Δημοσ.
Και οπως ειπαν και πριν τα παιδια, αυτο ζητουσε ο ρολος αυτο επαιζε. Ενα τυπο που ψαχνοτανε, χωρις οικογενεια ( η μανα του πριν πεθανει μεχρι που τον ελεγε σατανα!), που εμοιαζε χαζουλης, βλαχακος και δεν ηξερε τις δυνατοτητες του. Ε πες μου οτι δεν στα βγαζε αυτα?

Με μεγάλη έμφαση στο χαζούλης.

Δημοσ.

Σ' αυτό έπρεπε να δώσει έμφαση γιατί ήταν ένας άνθρωπος με εξαιρετικές δυνατότητες. Αν δεν ήταν χαζούλης δεν θα μπορούσε να δικαιολογηθεί το γεγονός ότι τις φοβόταν και δεν τις χρησιμοποιούσε ούτε καν για όφελος του (σε αντίθεση με τον "παπά").

Δημοσ.

Κι όμως, ένας έξυπνος θα τις είχε χρησιμοποιήσει προς όφελος του για να γίνει σπουδαίος, πλούσιος, κτλ

Αν μου πεις ότι η ηθική δεν έχει σχέση με την ευφυία θα σου πω ότι είσαι αφελής

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...