Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Members
Δημοσ.
To Prisoner του '67 λες; Άντε βρες το...

Όπως λέει κι ο Sellers, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο... αν ενδιαφέρεσαι πάντως pες mου

Δημοσ.

ειδα τον πιλοτο του νεου νικιτα, τον ειδα γιατι εχω μεγαλη αδυναμια στην αρχικη ταινια του μπεσον , προκειται για αμεση συνεχεια αν καταλαβα καλα της προηγουμενης σειρας...προς αποφυγη...

• Super Moderators
Δημοσ.

το έχω κατεβάσει αλλά δεν έχω προλάβει να το δω ακόμα, για τέτοιο χάλι δλδ?

Δημοσ.

δεν μου αρεσε η πρωταγωνιστρια, τουλαχιστον στην προηγουμενη χαζομαριτσα η peta wilson ηταν πιο ενδιαφερουσα...σεναριακα παντως ειναι απευεθειας συνεχεια της προηγουμενης σειρας, οποτε αν σου αρεσε εκεινη μπορει να σου αρεσει και αυτη.

Δημοσ.

Γουσταρω που αρχισαμε.

Της τελευταιες μερες ειχαμε Sons of Anarchy και το καινουργιο Lost Girl το οποιο μολις τελειωσα.

Βλεπεται αλλα δεν εκανε κανα τρελο μπαμ. Παντως sexy γκομενες, supernatural οντα και ξυλο προς το παρων, μια χαρα φαινεται η συνταγη.

Δημοσ.

Τελικά βρε παιδιά επειδή χάθηκα με τις παρομοιώσεις με την Megan Fox ... το Carnivale τελειώνει;Να το αρχίσω;

Επίσης μετά τa Battlestar Galactica, Lost, Supernatural, 4400 και Life on Mars εχω ξεμείνει απο μυστήριο κι αρχίζω να δείχνω στερητικό σύνδρομο έχει κανείς να προτείνει κάτι; Ολοκληρωμένο, να μην την πατήσω πάλι και μείνω :whistle::confused::mad:

Δημοσ.

Ναι οτι τελείωσε το κατάλαβα , μάλλον ήθελα να ρωτήσω αν ολοκληρώνεται ή την έκοψαν στα κρύα του λουτρού;Δηλ αφήνει αναπάντητα πράγματα;

Δημοσ.

Παραπάνω ήταν αλλά στις 2 το κόψανε, οι αλήτες. Αλλά μην ανησυχείς Χριστιάνα, το τελευταίο επεισόδιο κλείνει το στόρι, αφήνοντας σαφώς την πόρτα ανοιχτή για την περίπτωση που ως δια μαγείας κάποια στιγμή ξαναρχίσει (όπως έγινε με το Jericho). Επίσης, το κάθε επεισόδιο είναι 1 ώρα περίπου, σε αντίθεση με τις περισσότερες σειρές που είναι 40-45 λεπτά. Σαν να βλέπεις ταινία είναι!

Δημοσ.
Παραπάνω ήταν αλλά στις 2 το κόψανε, οι αλήτες. Αλλά μην ανησυχείς Χριστιάνα, το τελευταίο επεισόδιο κλείνει το στόρι, αφήνοντας σαφώς την πόρτα ανοιχτή για την περίπτωση που ως δια μαγείας κάποια στιγμή ξαναρχίσει (όπως έγινε με το Jericho). Επίσης, το κάθε επεισόδιο είναι 1 ώρα περίπου, σε αντίθεση με τις περισσότερες σειρές που είναι 40-45 λεπτά. Σαν να βλέπεις ταινία είναι!

α, ΟΚ Γιάννη μαζί ποστάραμε, ευχαριστώ :-)

Δημοσ.

Αξιζει αν δεν σε πειραζει που τελειωνει χωρις να ολοκληρωθει. Εχει τρελη ατμοσφαιρα, και φοβερα σκηνικα. Κριμα που κοπηκε στα 2/3 του μυθου.

Α και αν δεν σου αρεσουν οι "αργες" πλοκες, μην μπεις στον κοπο, γιατι ειδικα η πρωτη σεζον ειναι ποιο αργη κ απο τον θανατο :-)

Δημοσ.

Α και αν δεν σου αρεσουν οι "αργες" πλοκες, μην μπεις στον κοπο, γιατι ειδικα η πρωτη σεζον ειναι ποιο αργη κ απο τον θανατο :-)

Ναι οντως, γιατι αν και ενδιαφερον, εγω στα μεσα της πρωτης το βαρεθηκα. Μιλαμε για πολυ βαρυ.

Δημοσ.

Θέλει όρεξη και προσοχή, να μην το δεις με γκόμενα και να μην το ταΐσεις μετά τα μεσάνυχτα.

Ρε τι κουστούμια, εδώ έχει

brotherjustin.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...