Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Τελείωσα προχθές το Life on Mars. Θα προτιμούσα να έκλινε περισσότερο προς το δράμα και να ολοκληρωνόταν σε λιγότερα επεισόδια (όχι ότι τώρα είναι πολλά - 2 σαιζόν των 8 επεισοδίων είναι όλη κι όλη) αλλά και πάλι τη θεωρώ μια από τις καλές επιλογές που έχω κάνει. Υπάρχει επίσης και το sequel-series "Ashes to Ashes" (που ολοκληρώθηκε φέτος και έχει 3 κύκλους των 8 επεισοδίων).
Members gsarig Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Members Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Υπάρχει επίσης και το sequel-series "Ashes to Ashes" (που ολοκληρώθηκε φέτος και έχει 3 κύκλους των 8 επεισοδίων). Ναι το ξέρω. Ήμουν σε δίλημμα για το αν θα το ξεκινήσω και αυτό ή όχι, αλλά τελικά είπα να το αφήσω.
Members gsarig Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Members Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Υπάρχει επίσης και το sequel-series "Ashes to Ashes" (που ολοκληρώθηκε φέτος και έχει 3 κύκλους των 8 επεισοδίων). Ναι το ξέρω. Ήμουν σε δίλημμα για το αν θα το ξεκινήσω και αυτό ή όχι, αλλά τελικά είπα να το αφήσω.
yannis27gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Είναι καλύτερο απο το Jericho; Γιατί το ξεκίνησα χθες κι είναι τραγικά ανόητο, μόνο αν έχεις ψηφίσει George Bush junior μπορεί να σ' αρέσει... Δεν αντέχω άλλη απογοήτευση!
yannis27gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Είναι καλύτερο απο το Jericho; Γιατί το ξεκίνησα χθες κι είναι τραγικά ανόητο, μόνο αν έχεις ψηφίσει George Bush junior μπορεί να σ' αρέσει... Δεν αντέχω άλλη απογοήτευση!
therock Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 (είχαν και ένα πρόβλημα με μια ηθοποιό (...)) Με ποια? Με την γινεται του McSteamy? Επειδη θυμαμαι πως εφυγε αποτομα ο χαρακτηρας της.
therock Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 (είχαν και ένα πρόβλημα με μια ηθοποιό (...)) Με ποια? Με την γινεται του McSteamy? Επειδη θυμαμαι πως εφυγε αποτομα ο χαρακτηρας της.
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Η Rebecca Gayheart. Νομίζω επίσημα είπαν ότι είχε βάλει άλλο project σε προτεραιότητα ή κάτι τέτοιο, ενώ *ανεπίσημα* πολλοί το συνέδεσαν με το ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια όπου σκοτώθηκε ένα μικρό παιδί.
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Η Rebecca Gayheart. Νομίζω επίσημα είπαν ότι είχε βάλει άλλο project σε προτεραιότητα ή κάτι τέτοιο, ενώ *ανεπίσημα* πολλοί το συνέδεσαν με το ατύχημα που είχε πριν μερικά χρόνια όπου σκοτώθηκε ένα μικρό παιδί.
Kasrith Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Από τις τρεις σειρές του Fuller που έχω δει (Wonderfalls, Dead like me και Pushing Daisies) αυτή είναι τελευταία στη σειρά προτίμησης. Εχω ακουσει καλα λογια για το Pushing Daisies, αν και δεν βρηκα ποτε χρονο να την ξεκινησω. Οσο για το Life on Mars ακουγεται αρκετα ενδιαφερον, και μαρεσει που ειναι συντομο σε διαρκεια. 16 επισοδεια μια χαρα βλεπονται αυτο το διαστημα
Kasrith Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Από τις τρεις σειρές του Fuller που έχω δει (Wonderfalls, Dead like me και Pushing Daisies) αυτή είναι τελευταία στη σειρά προτίμησης. Εχω ακουσει καλα λογια για το Pushing Daisies, αν και δεν βρηκα ποτε χρονο να την ξεκινησω. Οσο για το Life on Mars ακουγεται αρκετα ενδιαφερον, και μαρεσει που ειναι συντομο σε διαρκεια. 16 επισοδεια μια χαρα βλεπονται αυτο το διαστημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Εχω ακουσει καλα λογια για το Pushing Daisies, αν και δεν βρηκα ποτε χρονο να την ξεκινησω. αξίζει όμως να ξοδέψεις χρόνο από την στιγμή που κόπηκε απότομα?
Kasrith Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Α τοσο καλο... Δεν ηξερα οτι κοπηκε. Δεν κλεινει η ιστορια να φανταστω...
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Α τοσο καλο... Δεν ηξερα οτι κοπηκε. Δεν κλεινει η ιστορια να φανταστω... Όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, κλείνουν στα γρήγορα κάποια βασικά plot threads και κάποια άλλα, που δεν προλαβαίνουν να κλείσουν ομαλά, μένουν στη φαντασία του θεατή. Προσωπικά, βρήκα το ξεκίνημα της σειράς καταπληκτικό, αλλά βαρέθηκα κάπως σε κάποια μετέπειτα επεισόδια, ειδικά στον 2ο κύκλο, και αν και θα ήθελα να συνεχιστεί η σειρά, τελικά είμαι ικανοποιημένος που κατάφερε και έβγαλε δύο season. Δεν είναι πάντως καμιά τρελή σειρά μυστηρίου για να πεις ότι σε άφησαν ξεκρέμαστο (και δεν έχει cliffhanger το φινάλε). Κατά το 80%, το κάθε επεισόδιο είναι self-contained και οι περισσότερο σημαντικές βασικές ιστορίες της σειράς έκαναν έναν ικανοποιητικό "κύκλο". Η σειρά αξίζει μόνο και μόνο για το ότι προσφέρει κάτι διαφορετικό -και αν δεν εντυπωσιαστείς μπορείς εύκολα να την παρατήσεις μετά το πρώτο επεισόδιο. Δεν αλλάζει το ύφος της παρακάτω (ίσως να πέφτει λίγο ο ενθουσιασμός).
Kasrith Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Θα το δωσω και αυτο μια ευκαιρια, να δω εστω μια σεζον οοοοταν ερθει η ωρα και τελειωσω ενα σωρο αλλα. In other news, μολις ειδα στην tv διαφημιση για την καινουργια σειρα της πολυαγαπημενης Julie Benz (Rita Morgan) - No Ordinary Family Μου φαινεται σαν 3D The Incredibles
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα