Kasrith Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Εχουμε και της υποψηφιoτητες των Emmys Nominees Προβλετε σαρωση 30 Rock, Dexter, Pacific. Προσωπικα δεν νομιζω να αξιζει τοσο το Modern Family για να ειναι στις 3 σειρες με της περισσοτερες υποψηφιοτητες (Μαζι με Glee και Pacific)
konnak Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Γιγαντομαχία στον Α' Ανδρικό μεταξύ Michael C. Hall (Dexter) και Bryan Cranston (Breaking Bad). Το ίδιο και στην καλύτερη δραματική, αν και πιθανόν εκεί πάλι θα παίξει Mad Men. lol τελείως, είναι υποψήφιος και ο Jack του Lost. "Νεαρέ, μπορείς να βγεις λίγο έξω; Οι κύριοι έχουν να λύσουν ένα θεματάκι".
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 στα miniseries είναι μέχρι και ο Pacino υποψήφιος...
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 O Cranston ήταν καλός και φέτος, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να πάρει και κάποιος άλλος Emmy (2 στα 2 έχει lol). Θέλω να το πάρει ο Lithgow στο guest actor (αυτή η κατηγορία υπήρχε από πάντα; ), o Aaron Paul ως supporting actor, και ένα από τα Breaking Bad, Dexter ή Mad Men στο Drama Series. A και Emmy σκηνοθεσίας στο One Minute. Όσο για το LOST, μπορώ να καταλάβω τις υποψηφιότητες τιμης ένεκεν, λόγω τελευταίας season (αν και κάποιες ούτε με αυτή τη σύμβαση βγάζουν νόημα), αλλά προσωπικά δε πιστεύω ότι σε κάποια κατηγορία "παίζει" με αξιώσεις. Όχι, ούτε στο supporting actor. Aaron Paul ftw έτσι κι αλλιώς εκεί. To Community γιατί έφαγε τέτοια ήττα από το Modern Family; (και τα δύο τα έβλεπα, αλλά το πρώτο θα το έλεγα σαφώς ανώτερο).
konnak Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Τώρα είδα όλα τα παρακλάδια βραβείων και θυμήθηκα τον Woody Allen στο Annie Hall, και το λογύδριό του σχετικά με την... μανία που είχαν στο L.A. να δίνουν βραβεία για τα πάντα! Έλεος, πόσα βραβεία δίνουν; Επίσης δεν καταλαβαίνω τη λογική βραβείου σε μεμονωμένο επεισόδιο. Επειδή υπάρχουν πολλοί σκηνοθέτες σε κάθε σειρά;
Members gsarig Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Members Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Τώρα είδα όλα τα παρακλάδια βραβείων και θυμήθηκα τον Woody Allen στο Annie Hall, και το λογύδριό του σχετικά με την... μανία που είχαν στο L.A. να δίνουν βραβεία για τα πάντα! Έλεος, πόσα βραβεία δίνουν; Επίσης δεν καταλαβαίνω τη λογική βραβείου σε μεμονωμένο επεισόδιο. Επειδή υπάρχουν πολλοί σκηνοθέτες σε κάθε σειρά; Καλά αυτό με τα πολλά βραβεία για τις πολλές διαφορετικές κατηγορίες έχει καταντήσει υπερβολικό, όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και στον κινηματογράφο. Το αποτέλεσμα φυσικά είναι να βραβεύεται η κάθε μετριότητα. Βέβαια από την άλλη μου φαίνεται και λογικό, γιατί κάπως πρέπει να προωθηθούν κι αυτές, αλλιώς ποιος θα ασχοληθεί μαζί τους... Και ένας σχετικός / άσχετος προβληματισμός (σε spoiler γιατί μου βγήκε μεγαλούτσικος): Γενικά το βρίσκω κάπως αστείο να εξειδικεύουμε τόσο πολύ και στο τέλος να καταλήγουμε να λέμε ότι "δεν μπορείς να συγκρίνεις την τάδε σειρά/ταινία με την τάδε, γιατί ανήκουν σε δύο διαφορετικά είδη, και η κάθε μία είναι καλή στο είδος της". Μα αν δεν μπορείς να συγκρίνεις μια σειρά με μιά άλλη ή μια ταινία με μια άλλη ταινία τί μπορείς να συγκρίνεις; Και πώς μπορεί μια σειρά / ταινία που τη θεωρείς κακή γενικά να τη θεωρήσεις "καλή για το είδος της"; Αυτό σημαίνει ότι το είδος έχει πρόβλημα... Φυσικά και μπορώ να συγκρίνω π.χ. το The Wire με το Lost κι ας είναι πέρα για πέρα διαφορετικές οι θεματικές τους. Δεν τις συγκρίνω ούτε ως σειρές φαντασίας (γιατί το The Wire δεν είναι), ούτε ως αστυνομικές (που δεν είναι το Lost). Μπορώ όμως άνετα να τις συγκρίνω ως τηλεοπτικές σειρές και να αξιολογήσω το ποια από τις δύο θεωρώ καλύτερη. Κοινά κριτήρια, άλλωστε, υπάρχουν αφού ανήκουν στο ίδιο μέσο - δεν είναι δηλαδή ότι συγκρίνεις μήλα με ποδήλατα. Και μιας και αναφέρθηκα στα μήλα, ας πω ότι διαφωνώ επίσης και με τη γνωστή φράση ότι "δεν μπορείς να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια". Ανάλογα με το πλαίσιο στο οποίο γίνεται η σύγκριση, άνετα θα μπορούσες να τα συγκρίνεις - φρούτα είναι και τα δύο. Εμένα πάντως στο σούπερμάρκετ μου έχει τύχει να χρειαστεί να κάνω τη σύγκριση για να αποφασίσω τί από τα δύο θα αγοράσω Τέλος για σήμερα οι συνειρμοί...
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Επίσης δεν καταλαβαίνω τη λογική βραβείου σε μεμονωμένο επεισόδιο. Δεν ξέρω την ακριβή διαδικασία από την οποία προκύπτουν υποψηφιότητες, ωστόσο αυτό που ξέρω πως γίνεται είναι ότι τα κανάλια υποβάλλουν σε πρώτη φάση μεμονωμένα επεισόδια από τις σειρές τους για να αξιολογηθούν και να προκύψουν υποψηφιότητες από αυτά. Πχ. AMC Emmys campaign box, HBO's, NBC's , Showtime's. Επίσης, νομίζω πως υπάρχει και ένας περιορισμός χρονικής περιόδου στα επεισόδια που μπορούν να υποβληθούν (δηλαδή δεν πρέπει να έχουν προβληθεί μετά το Μάιο του ίδιου χρόνου), και υπάρχουν σειρές που μετέχουν με ένα υποσύνολο των επεισοδίων της season τους. Οπότε, ειδικά όσο αφορά νέες σειρές, αν τα δείγματα που έχουν δοθεί στην επιτροπή δεν είναι και τόσο καλά, θα τη φάει τη σειρά (ή τους ηθοποιούς/συντελεστές της) το μαύρο σκοτάδι στα Emmy (πχ Community) (εκτός και αν η σειρά ήταν πολυ δημοφιλής βέβαια). Από την άλλη, από τις δύο υποψηφιότητες του "One Minute" που δεν ήταν στο Campaign box του AMC προκύπτει ότι οι υποψηφιότητες δεν βασίζονται αποκλειστικά στις προτάσεις των καναλιών, αλλά περισσότερα για το πώς ακριβώς λειτουργεί το πράγμα δεν γνωρίζω.
konnak Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Καλά, η ένστασή μου δεν ήταν στο One Minute, το οποίο θεωρώ ένα από τα all-time καλύτερα επεισόδια τηλεοπτικής σειράς, απλά θεωρώ πως η σκηνοθεσία μιας σειράς θα πρέπει να κρίνεται συνολικά. Στην περίπτωση του Breaking Bad τυχαίνει όλα τα επεισόδια να είναι το ίδιο προσεγμένα, στην περίπτωση πχ. του Lost υπήρχαν διαφορές από επεισόδιο σε επεισόδιο (κυρίως σε παλαιότερες σεζόν). Anyway. Best Chrystal Meth Award. Winner: Blue Sky Meth (copyrighted by Walter White).
yannis27gr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Και ένας σχετικός / άσχετος προβληματισμός (σε spoiler γιατί μου βγήκε μεγαλούτσικος): Γενικά το βρίσκω κάπως αστείο να εξειδικεύουμε τόσο πολύ και στο τέλος να καταλήγουμε να λέμε ότι "δεν μπορείς να συγκρίνεις την τάδε σειρά/ταινία με την τάδε, γιατί ανήκουν σε δύο διαφορετικά είδη, και η κάθε μία είναι καλή στο είδος της". Μα αν δεν μπορείς να συγκρίνεις μια σειρά με μιά άλλη ή μια ταινία με μια άλλη ταινία τί μπορείς να συγκρίνεις; Και πώς μπορεί μια σειρά / ταινία που τη θεωρείς κακή γενικά να τη θεωρήσεις "καλή για το είδος της"; Αυτό σημαίνει ότι το είδος έχει πρόβλημα... Φυσικά και μπορώ να συγκρίνω π.χ. το The Wire με το Lost κι ας είναι πέρα για πέρα διαφορετικές οι θεματικές τους. Δεν τις συγκρίνω ούτε ως σειρές φαντασίας (γιατί το The Wire δεν είναι), ούτε ως αστυνομικές (που δεν είναι το Lost). Μπορώ όμως άνετα να τις συγκρίνω ως τηλεοπτικές σειρές και να αξιολογήσω το ποια από τις δύο θεωρώ καλύτερη. Κοινά κριτήρια, άλλωστε, υπάρχουν αφού ανήκουν στο ίδιο μέσο - δεν είναι δηλαδή ότι συγκρίνεις μήλα με ποδήλατα. Και μιας και αναφέρθηκα στα μήλα, ας πω ότι διαφωνώ επίσης και με τη γνωστή φράση ότι "δεν μπορείς να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια". Ανάλογα με το πλαίσιο στο οποίο γίνεται η σύγκριση, άνετα θα μπορούσες να τα συγκρίνεις - φρούτα είναι και τα δύο. Εμένα πάντως στο σούπερμάρκετ μου έχει τύχει να χρειαστεί να κάνω τη σύγκριση για να αποφασίσω τί από τα δύο θα αγοράσω Τέλος για σήμερα οι συνειρμοί... ΟΚ, απ' τη μια συμφωνώ κι απ' την άλλη όχι. Το να συγκρίνεις 2 σειρές όσον αφορά το ψυχαγωγικό τους κομμάτι, ποια σε διασκεδάζει περισσότερο δηλαδή, είναι κατανοητό. Αλλά, 2 εκ διαμέτρου αντίθετες, θεματικά, σειρές, όπως π.χ. το Pacific και το Wire in the blood (2 σειρές που βλέπω αυτή την περίοδο) δεν είναι εύκολο να συγκριθούν μεταξύ τους αφού όσο καλό κι αν είναι το σύρμα, οι ταινίες/σειρές με το ΒΠΠ με συναρπάζουν κι έτσι το Pacific βγαίνει άνετα "καλύτερο" λόγω θεματικής και μόνο. Κι αυτό είναι άδικο για το wire. Επομένως, με βάση το κριτήριο γίνεται ή μη η σύγκριση αλλά και πάλι ενέχει ρίσκο.
Kasrith Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 O Lithgow νομιζω το χει ανετα... Σιγουρα το αξιζει. Μεταξυ Hall & Cranston οποιος και να το παρει, αξιοι και οι 2. Αν και δεν εχω δει ακομα την 3η σεζον του Breaking Bad. Ειλικρινα δεν ξερω γιατι τοσος ντορος για το Modern Family.. Anyway. Best Chrystal Meth Award. Winner: Blue Sky Meth (copyrighted by Walter White). :lol:
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Πολύ καλό (και) το 4ο επεισόδιο του Louie με guest (?) εμφάνιση από την ... προηγούμενη σειρά. Τον πιλότο του Haven τον είδα σε δύο κομμάτια, (γιατί κυρίως ψιλοβαρέθηκα στην πρώτη προβολή). Τα έχει πει και ο tzinos αλλού (...) οπότε συμφωνώ με εκείνη την άποψη για την ώρα. Δεν έχω δει το 2ο επεισόδιο, αλλά γενικά δεν με ενθουσίασε κάτι στη σειρά. Είδα επίσης Masterpiece Mystery! Poirot X: Murder On The Orient Express που προβλήθηκε πρόσφατα. Για να θυμηθώ τα παλιά . Είχε ενδιαφέρον η μεταφορά, και ο Suchet παίζει πολύ καλά. Έκοψαν αρκετά κομμάτια από το βιβλίο, αλλά περάσαν καλά την ατμόσφαιρα. Κάτι με χάλασε (βασικά μου θύμισε videogame για κάποιο λόγο το editing) αλλά συνολικά για καλοκαιράκι και βράδυ ήταν αρκετά καλό.
Kasrith Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Πρέπει να είμαι ο μεγαλύτερος φαν του Βασιλιά στην Ελλάδα αφού έχω διαβάσει ΟΛΑ τα βιβλία του από 3 φορές τουλάχιστον. Αν εξαιρέσεις 2-3 (Πράσινο μίλι, Ρίτα Χέιγουορθ, Η Λάμψη) οι υπόλοιπες μεταφορές έργων του στον κινηματογράφο είναι για κλάματα. Που το βάζουμε αυτό; Στις εξαιρέσεις ή στον σωρό; Στον σωρο δυστυχως... Μαπα μας βγηκε η σειρα. Παλι καλα που εχουμε Louie και Top Gear γιαυτην την εποχη
therock Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Στον σωρο δυστυχως... Μαπα μας βγηκε η σειρα. Παλι καλα που εχουμε Louie και Top Gear γιαυτην την εποχη Και τα entourage Και so you think you can dance ;p
yannis27gr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Στον σωρο δυστυχως... Μαπα μας βγηκε η σειρα. Αναμενόμενο. Δυστυχώς (ή ευτυχώς), ο βασιλιάς είναι μόνο για το χαρτί.
Kasrith Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Κριμα ρε συ. Περιμενα κατι καλο... Τωρα που τελειωσα Breaking Bad, Community, Sons of Anarchy κτλ ειπα να χαλαρωσω λιγο. Μετα εχουν σειρα The Wire & Sopranos. Παλι προβλεπεται καψιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα