Προς το περιεχόμενο

The Humble Indie Bundle [Linux Games]

redLizard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Αγοράζοντας το πακέτο έχουμε και έκπτωση στην τριλογία του Penumbra με τελική τιμή μόνο 5.06 EUR! Ανοίξτε το αρχείο README.donation που βρίσκεται στο φάκελο του PenumbraOverture που κατεβάσατε και βρείτε το coupon (είναι με κεφαλαία και έχω την εντύπωση ίδιο για όλους). Μετά πηγαίνετε εδώ, επιλέγετε το Fictional Game Store στο linux section και στην επόμενη σελίδα κάντε επικόλληση στο Coupon Code. Πατήστε Update Cart (πρέπει να δείτε -12.54 EUR) και τέλος επιλέγετε τον τρόπο με τον οποίο θα πληρώσετε. Εγώ μόλις το αγόρασα και αυτό :-)

το ζητημα ειναι οτι πρεπει να βαλουμε διευθυνση

δεν γινεται να πληρωσουμε και να μας δωσουν το download?μονο μεσω αποστολης τα δινουν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απίστευτο.

The Humble Indie Bundle experiment has been a massive success beyond our craziest expectations. So far, 135,519 generous contributors have put down an incredible $1,242,860. Of this, contributors chose to allocate 30.87% to charity: $383,696 for the Electronic Frontier Foundation and Child's Play Charity. I have made a page for the full breakdown including the merchat fees in a JSON format here (json).

gooc.png

http://www.wolfire.com/humble

Αγοράζοντας το πακέτο έχουμε και έκπτωση στην τριλογία του Penumbra με τελική τιμή μόνο 5.06 EUR! Ανοίξτε το αρχείο README.donation που βρίσκεται στο φάκελο του PenumbraOverture που κατεβάσατε και βρείτε το coupon (είναι με κεφαλαία και έχω την εντύπωση ίδιο για όλους). Μετά πηγαίνετε εδώ, επιλέγετε το Fictional Game Store στο linux section και στην επόμενη σελίδα κάντε επικόλληση στο Coupon Code. Πατήστε Update Cart (πρέπει να δείτε -12.54 EUR) και τέλος επιλέγετε τον τρόπο με τον οποίο θα πληρώσετε. Εγώ μόλις το αγόρασα και αυτό :-)

βρηκα το αρχειο αλλα δεν εχει κανενα coupo code μεσα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...