markelos Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 το gish δεν μου βγαζει γραφικα παρα μια χαλασμενη οθονη....οταν περναει απο πανω το ποντικι αφηνει ασπρα στιγματα πατωντας το εντερ ειναι σαν κατι να πατας αλλα χωρις να φαινεται τι επισης μου βγαζει AL lib: ALc.c:1394: alcDestroyContext(): deleting 13 Source(s) AL lib: ALc.c:1808: alcCloseDevice(): deleting 32 Buffer(s) Εμένα το world of goo παίζει out of the box. Το aquaria που δοκίμασα μου άλλαξε την ανάλυση και δεν έπαιξε ποτέ. Δεν κάθισα να κάνω troubleshoot όμως ακόμα. Οδηγίες εγκατάστασης: World of GooΑφού κάνετε extract τα αρχεία, τρέχετε το script WorldOfGoo. Είτε με διπλό κλικ αν είστε σε gnome και επιλογή Run in terminal ή σε τερματικό περιηγείστε στο φάκελο όπου είναι το παιχνίδι πχ >cd /home/user/Games/WorldOfGoo και το τρέχετε δίνοντας >./WorldOfGoo AquariaΠεριηγείστε στο φάκελο όπου κατεβάσατε το αρχείο όπως πριν.Κάνετε εκτελέσιμο το αρχείο aquaria-lnx-humble-bundle.mojo.run>sudo chmod 755 aquaria-lnx-humble-bundle.mojo.run και το τρέχετε ως >./aquaria-lnx-humble-bundle.mojo.run GishΠροσπαθώ να το τρέξω αλλά λέει λείπουν κάποιες βιβλιοθήκες. Θα το ψάξω. Lugaru HDΌπως το aquaria. PenumbraΌπως το aquaria. Samorost 2Αφού κάνετε extract τα αρχεία, πετάτε το Samorost2.html σε ένα browser που υποστηρίζει flash. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Τα συναρπαστικά νέα είναι ότι τα Aquaria, Gish, Lugaru HD, και Penumbra Overture θα κυκλοφορήσουν open source μέσα στη βδομάδα! Ήδη το Lugaru... --->GPL! Το καλοκαίρι έχει να πέσει πολύ κάψιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μόλις ανακάλυψα μια τρομερή έλλειψη του Linux (του gnome τουλάχιστον). Σε fullscreen παιχνίδι δεν μπορώ να κάνω Alt-tab. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Τα συναρπαστικά νέα είναι ότι τα Aquaria, Gish, Lugaru HD, και Penumbra Overture θα κυκλοφορήσουν open source μέσα στη βδομάδα! Ήδη το Lugaru... --->GPL! Το καλοκαίρι έχει να πέσει πολύ κάψιμο. Το Linux τους έδειξε το δρόμο Άλλη μια μεγάλη νίκη για το Open-Source Software μετά το Ryzom Online. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 το aquaria και σε μενα δεν επαιζε και άλλαξα στο αρχείο /home/dimitris/.Aquaria/preferences/usersettings.xml την ανάλυση της οθόνης <Video> <Shader num="0" /> <Blur on="0" /> <NoteEffects on="0" /> <FpsSmoothing v="30" /> <Parallax on="1 1 1" /> <NumParticles v="2048" /> <ScreenMode resx="1680" resy="1050" bits="32" fbuffer="1" full="1" vsync="1" darkfbuffer="1" darkbuffersize="256" /> <SaveSlotScreens on="1" /> </Video> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Λάθος, το aquaria μού έπαιζε μεν σε 800x600 αλλά τουλάχιστον έπαιζε. Το άλλαξα σε 1366χ768 αλλα η αποκρισιμότητα του ποντικιού είναι για κλάματα. Παίζει να αλλάζει από το xml που είπες Δημήτρη. Αυτό που μου αλλάζει την ανάλυση στο σύστημα αλλά δεν ξεκινάει, είναι το Penumbra. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Εμενα η οθόνη μου ειναι 1680* 1050. Απο προεπιλογη ειχε αλλη ανάλυση και δεν επαιζε (out of range) Οταν εβαλα στο αρχειο την αναλυση της οθονης μου , το πρόβλημα λύθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Μόλις ανακάλυψα μια τρομερή έλλειψη του Linux (του gnome τουλάχιστον).Σε fullscreen παιχνίδι δεν μπορώ να κάνω Alt-tab. το κλασσικο προβλημα :-D δοκιμασε και το Alt-F9 αν εχεις τυχη ..... αν εχεις ορεξη κοιτα αυτο εδω http://code.google.com/p/xgamer/ παντως παιδια παιξτε το Penumbra ... Απλα τα σπαει! ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 ολα παιζουν χωρις το παραμικρο προβλημα εκτος του gish τι μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 πολυ γελειο απλα δεν το εκτελειται μεσω τερματικου.. διπλο κλικ στο εκτελεσιμο σκετο η 64 αναλογα την αρχιτεκτονικη! συμπερασμα δοκιμων ολα τρεχουν αριστα!πολυ καλο bundle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 πολυ γελειοαπλα δεν το εκτελειται μεσω τερματικου.. διπλο κλικ στο εκτελεσιμο σκετο η 64 αναλογα την αρχιτεκτονικη! συμπερασμα δοκιμων ολα τρεχουν αριστα!πολυ καλο bundle Με τι το ανοίγεις όμως; Και διπλό κλικ να κάνεις, αυτό σημαίνει οτι γίνεται εφαρμογή της πρώτης επιλογής που υπάρχει στο δεξί κλικ. Τι έχεις εκεί; Είναι το μοναδικό που δεν έχω καταφέρει να τρέξω. Αυτό και το Penumbra που κάνει πως ξεκινάει αλλά με πετάει έξω με αλλαγμένη την ανάλυση στα 800x600... Βρήκα για το gish εδώ μερικά workarounds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 μα δεν το ανοιγω με κατι απο την στιγμη που ειναι εκτελεσιμο το διπλο κλικ το κανει εκτελεση(ανοιγμα)στο penubra την αναλυση την αλλαζω απο μεσα δεν βγαζει σφαλμα.. δεν χρειαζεται να πειραξω κανενα configuration του πριν το τρεξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Αγοράζοντας το πακέτο έχουμε και έκπτωση στην τριλογία του Penumbra με τελική τιμή μόνο 5.06 EUR! Ανοίξτε το αρχείο README.donation που βρίσκεται στο φάκελο του PenumbraOverture που κατεβάσατε και βρείτε το coupon (είναι με κεφαλαία και έχω την εντύπωση ίδιο για όλους). Μετά πηγαίνετε εδώ, επιλέγετε το Fictional Game Store στο linux section και στην επόμενη σελίδα κάντε επικόλληση στο Coupon Code. Πατήστε Update Cart (πρέπει να δείτε -12.54 EUR) και τέλος επιλέγετε τον τρόπο με τον οποίο θα πληρώσετε. Εγώ μόλις το αγόρασα και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 τι περιλαμβανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς penumbra(2, 3..). Στο indie υπήρχε μόνο το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.