Προς το περιεχόμενο

The Humble Indie Bundle [Linux Games]

redLizard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια οταν τελειωσει το Bundle και εχουμε ηδη κανει την αγορα θα μπορουμε να ξανακατεβασουμε τα παιχνιδια η αυτο θα γινεται για οσο διαστημα ισχυει το Bundle?

Επισης προκειμενου η αγορα μας να μετρησει στο ποσοστο του linux αφου κανετε την αγορα και πατε στο link για να τα κατεβασετε καντε αυτο εδω...

49130261.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
παιδια οταν τελειωσει το Bundle και εχουμε ηδη κανει την αγορα θα μπορουμε να ξανακατεβασουμε τα παιχνιδια η αυτο θα γινεται για οσο διαστημα ισχυει το Bundle?

Επισης προκειμενου η αγορα μας να μετρησει στο ποσοστο του linux αφου κανετε την αγορα και πατε στο link για να τα κατεβασετε καντε αυτο εδω...

49130261.png

Το έκανα και εγώ αυτό, αλλά το περίεργο είναι ότι σε μένα τα κουμπάκια για download έχει πρώτα Linux μετά MacOS και μετά Windows.

Το έκανα και εγώ αυτό, αλλά το περίεργο είναι ότι σε μένα τα κουμπάκια για download έχει πρώτα Linux μετά MacOS και μετά Windows.

και σε εμενα ετσι ειναι ... απλα το screenshot ειναι απο windows και δειχνει πρωτα αυτα...

Για αυτο που ρωταω ξερει κανενας τι παιζει?

και σε εμενα ετσι ειναι ... απλα το screenshot ειναι απο windows και δειχνει πρωτα αυτα...

Για αυτο που ρωταω ξερει κανενας τι παιζει?

Από το mail που δήνει το URL για το κατέβασμα:

Please save this email so that you can download the games again whenever you'd like in the future.

Οπότε λογικά ναι θα γίνεται και στο μέλλον να τα κατεβάσεις. Εγώ πάντως τα κατέβασα (για όλα τα OSes) και τα αποθήκευσα σε ότι αποθηκευτικό μέσο έχω από μια φορά για να μην υπάρχει περίπτωση να τα χάσω :-D

• Moderators

Σήμερα προστέθηκε ακόμα ένα παιχνίδι στο Humble Indie Bunlde. To Samorost 2 από την Amanita Design (που είναι και η εταιρεία που έβγαλε το πρόσφατο Macinarium).

Για όσους έχουν αγοράσει το Bundle το παιχνίδι είναι ήδη διαθέσιμο για κατέβασμα από το ίδιο link που έχετε λάβει σε e-mail. (....)

Edit: ωχ τώρα είδα ότι με προλάβανε (εδώ και αρκετές ώρες).

• Moderators

Μερικά λεπτά πριν τελειώσει η προσφορά, έχουν φτάσει τον στόχο του $1,000,000 (αν και δεν είμαι σίγουρος πόσο αξιόπιστο είναι το control με τις στατιστικές, αφού δείχνει κάποιες προσφορές πάνω από $500 (με την πρώτη να είναι στα $3333,33 :shock:)!!

Πάντως, αν όντως έχουν ξεπεράσει το ποσό αυτό, τότε έχουν υποσχεθεί πως θα δώσουν τον source κώδικα για το Penumbra, το Gish και το Lugaru νομίζω.

Επίσης, υπάρχει στο σχετικό blog ένα post (Saving a penny -- pirating the Humble Indie Bundle) που αναφέρεται στην πειρατεία που χτύπησε και στο indie bundle τελικά... :-(

Προσωπικά δεν έχω κάποιον τρόπο να το αγοράσω.

Δεν τα πάω καλά με τις τράπεζες και το ιντερνετικό χρήμα. Σκιάζομαι.

Οπότε για μερικούς δεν είναι το 1 Ευρώλεπτο το θέμα.

• Moderators

Οπότε για μερικούς δεν είναι το 1 Ευρώλεπτο το θέμα.

Ναι, βέβαια. Και απόλυτα κατανοητό (ως ενδεχόμενο). Αν και πάλι στην περίπτωση αυτή, υπάρχει τρόπος - θα μπορούσε κάποιος να ζητήσει από κάποιον να του δωρήσει το bundle -και ας τα έβρισκαν μεταξύ τους μετά. Το bundle υποστήριζε τέτοιο μηχανισμό. Ή θα μπορούσε να μην προσφέρει καθόλου/να μη συμμετέχει. (...)

Αρκεί, δηλαδή, να μη συνδέεται η λογική "δεν μπορώ να πληρώσω μέσω internet" με το "γι' αυτό θα το πάρω πειρατικό" . Ειδικά σε τέτοιες προσφορές το θεωρώ ξεφτίλα.

Εδώ λέμε, κατέβαζαν πειρατικά τα παιχνίδια από τον επίσημο server, όσο έτρεχε η προσφορά, επαναχρησιμοποιώντας κλειδιά.

Πήρε παράταση για άλλες 4 μέρες! Μέχρι το Σάββατο δηλαδή. Πολύ καλή κίνηση να ανοίξουν και τον κώδικα. Ήδη στο Lugaru προσφέρεται και ο source code. Ωραίο και το ποστ στο μπλογκ που πόσταρε ο Praetorian.

@Linus_21 Μπορείς να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα που θα λειτουργεί ως πιστωτική ώστε να μη σκιάζεσαι από το ιντερνετικό χρήμα :)

Humble update: open source extension (5/11/10)

The Humble Indie Bundle experiment has been a massive success beyond our craziest expectations. So far, in just over 7 days, 114,321 generous contributors have put down an incredible $1,035,371. Of this, contributors chose to allocate 31.01% to charity: $321,092 for the Electronic Frontier Foundation and Child's Play Charity. I have made a page for the full breakdown including credit card fees in a JSON format here (json).

Now it's our turn to give back. As of 5/11/10, Aquaria, Gish, Lugaru HD, and Penumbra Overture pledge to go open source. We are preparing the sources right now and will be releasing them ASAP. We spent last night preparing Lugaru and it is available now. The code is still a little rough (no Visual Studio project yet, for instance) but hopefully with the help of the community we can rapidly make it more accessible to everyone.

Note, the games will be "free as in 'free speech', not as in 'free beer'": see each license for the full, finalized details as they come out very hopefully this week -- stay tuned. It is the underlying code that will be made available to everyone.

Feel free to continue donating to charity, to the developers, or any combination thereof below. We will still be distributing humble bundles to anyone who contributes.

Μερικά λεπτά πριν τελειώσει η προσφορά, έχουν φτάσει τον στόχο του $1,000,000 (αν και δεν είμαι σίγουρος πόσο αξιόπιστο είναι το control με τις στατιστικές, αφού δείχνει κάποιες προσφορές πάνω από $500 (με την πρώτη να είναι στα $3333,33 :shock:)!!/QUOTE]

2. Anonymous $1337.0

I lol'd hard at this one.

Δεν νομίζω να βάζουν ποσά στα ψέμματα...

----------

Περιττό να πω ότι έχω ενθουσιαστεί με την επιτυχεία του εναλλακτικού business model και το άνοιγμα του κώδικα. Λογικά όμως κρατάνε ακόμα τα trademarks, ε; Δεν θα δούμε το Lugaru αυτούσιο σε κάποιο repo στο μέλλον νομίζω.

Μερικά λεπτά πριν τελειώσει η προσφορά, έχουν φτάσει τον στόχο του $1,000,000 (αν και δεν είμαι σίγουρος πόσο αξιόπιστο είναι το control με τις στατιστικές, αφού δείχνει κάποιες προσφορές πάνω από $500 (με την πρώτη να είναι στα $3333,33 :shock:)!!/QUOTE]

2. Anonymous $1337.0

I lol'd hard at this one.

Δεν νομίζω να βάζουν ποσά στα ψέμματα...

----------

Περιττό να πω ότι έχω ενθουσιαστεί με την επιτυχεία του εναλλακτικού business model και το άνοιγμα του κώδικα. Λογικά όμως κρατάνε ακόμα τα trademarks, ε; Δεν θα δούμε το Lugaru αυτούσιο σε κάποιο repo στο μέλλον νομίζω.

το gish δεν μου βγαζει γραφικα παρα μια χαλασμενη οθονη....οταν περναει απο πανω το ποντικι αφηνει ασπρα στιγματα πατωντας το εντερ ειναι σαν κατι να πατας αλλα χωρις να φαινεται τι επισης μου βγαζει

AL lib: ALc.c:1394: alcDestroyContext(): deleting 13 Source(s)

AL lib: ALc.c:1808: alcCloseDevice(): deleting 32 Buffer(s)

το gish δεν μου βγαζει γραφικα παρα μια χαλασμενη οθονη....οταν περναει απο πανω το ποντικι αφηνει ασπρα στιγματα πατωντας το εντερ ειναι σαν κατι να πατας αλλα χωρις να φαινεται τι επισης μου βγαζει

AL lib: ALc.c:1394: alcDestroyContext(): deleting 13 Source(s)

AL lib: ALc.c:1808: alcCloseDevice(): deleting 32 Buffer(s)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...