Προς το περιεχόμενο

Βαση για λαπτοπ

giorgos1966

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.θελω να ρωτησω εαν παιζει ρολο στο λαπτοπ να ειναι λιγο μικροτερη η βαση στηριξης με ανεμιστηρες(2). δηλαδη 15.6 ιντσων(λαπτοπ)με βαση 14ιντσων!σε αυτες τισ διαστασεις οι ανεμιστηρες δεν ειναι ακριβως απο κατω απο τις τρυπες εξαερισμου του υπολογιστη. η δεν παιζει ρολο αυτο; ευχαριστω

Δημοσ.

Γενικα οι φορητοι δεν εχουν τις τρυπες στα ιδια σημεια οποτε τιποτα δεν ειναι απολυτο.

Γενικα ομως καλυτερα η βαση να ειναι μεγαλυτερη απο τον φορητο και οχι το αντιθετο.

Δημοσ.

Δε ξερω κατα ποσο βοηθαει ειδικα το καλοκαιρι..εγω για το lanακι σπιτι ειχα μια βαση(zalman δε θυμαμαι μοντελο) διατρυτη απο κατω και ημουν αναγκασμενος να "γδυσω" το λαπτοπ απο την κατω πλευρα γιατι οι τρυοες που εχουν αυτα τα ριμαδια δεν κανουν...

Δημοσ.
καλησπερα.θελω να ρωτησω εαν παιζει ρολο στο λαπτοπ να ειναι λιγο μικροτερη η βαση στηριξης με ανεμιστηρες(2). δηλαδη 15.6 ιντσων(λαπτοπ)με βαση 14ιντσων!σε αυτες τισ διαστασεις οι ανεμιστηρες δεν ειναι ακριβως απο κατω απο τις τρυπες εξαερισμου του υπολογιστη. η δεν παιζει ρολο αυτο; ευχαριστω

φιλε μου δεν εχεις προβλημα το ιδιο εχω και εγω.Με 2 ανεμιστηρες κανεις καλη δουλεια θα στο κρυωνει.ασχετα αν δεν ειναι ακριβως στις τρυπες

Δημοσ.

Ακριβώς: κάθε laptop, ακόμα και ίδιας εταιρείας αν είναι άλλης σειράς, έχει διαφορετικό "σασί" και άρα αλλού τις τρύπες του από κάτω. Από το ολότελα, βάλε τη βάση που έχεις, θα κάνει δουλειά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...