papeipa Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 καλοοοοοοοοοοοοοοο mkv 1080i me srt ekswterikous! τσαμπα το egreat moy sta 115 euro παιζει και dvdrip , an kai meta apo misi wra eixe delay i eikona, prwta akougontan και μετα μιλαγαν. θα το ξανατεσταρω να δουμε.
katcos Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 καλοοοοοοοοοοοοοοοmkv 1080i me srt ekswterikous! τσαμπα το egreat moy sta 115 euro παιζει και dvdrip , an kai meta apo misi wra eixe delay i eikona, prwta akougontan και μετα μιλαγαν. θα το ξανατεσταρω να δουμε. Φίλε αν μπορείς τσέκαρε: 1.Παίζει mkv από εξωτερικό 2,5'' σκληρό (χωρίς τροφοδοσία)? 2. Στέλνει ήχο στην tv αν είναι DTS ? 3.Στο dvd rip έχει delay ?? ή στο BR rip ? 4.srt μέγεθος είναι ικανοποιητικό ? 5.Γράφει τηλεοπτικά προγράμματα σε εξωτερικό σκληρό δίσκο , σε τί format ? πόσο μέγεθος/ώρα περίπου ? Ευχαριστώ
frap73 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 1. mkv δεν έχω αλλά από ένα WD Passport 250GB που του έβαλα έπαιξε όλα τα avi μου. 5. Ανοίγει ένα κατάλογο PVRRecord και μέσα έχει τις εγγαφές σε μορφή TS (transport stream). Έπαιξαν απευθείας στον PC με mpc. Το μέγεθος/ώρα εξαρτάται προφανώς από το bitstream που στέλνει ο σταθμός, αφού αυτό γράφεται απευθείας χωρίς άλλη επεξεργασία. Χοντρά υπολόγιζε 8mbit/sec.
katcos Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 1. mkv δεν έχω αλλά από ένα WD Passport 250GB που του έβαλα έπαιξε όλα τα avi μου. 5. Ανοίγει ένα κατάλογο PVRRecord και μέσα έχει τις εγγαφές σε μορφή TS (transport stream). Έπαιξαν απευθείας στον PC με mpc. Το μέγεθος/ώρα εξαρτάται προφανώς από το bitstream που στέλνει ο σταθμός, αφού αυτό γράφεται απευθείας χωρίς άλλη επεξεργασία. Χοντρά υπολόγιζε 8mbit/sec. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες
panos2000gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 η αληθεια είναι πως τα ποσοστα απο φίλους ειναι 50-50.2 που έχουν είναι πλήρως ευχαριστημένοι και οι αλλοι 2 εχουν προβλήματα (το ένα απο τα 2 ατομα είναι γυναίκα που μια φορά την εβδομάδα κάνει καταλάθος restore γιατι ολο και καποιο καλλυντικο, κινητό, πορτοφόλι θα παταί το Fκατι οταν ανοιγει...). Σαν χαρακτηριστικά πάντως αναμφίβολα είναι καλο. Από προσωπική εμπειρία αλλά και φίλους-γνωστούς έχω τις χειρότερες απόψεις για τα fujitsu με απίστευτα προβλήματα θερμοκρασιών και καμμένωνν motherboard. Παρόλο αυτά τα τελευταία μοντέλα φαίνονται να έχουν σημαντική βελτίωση στον τομέα αυτό. Το μοντέλο της προσφοράς το έχω δει απο κοντά και δείχνει στιβαρό με σπαρτιάτικο όμως design και μέτρια οθόνη. Όπως και να έχει στα 499 και με αυτά τα χαρακτηριστικά (πολύ καλή κάρτα γραφικών,bluray, ικανοποιητικός επεξεργαστή) είναι ίσως ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.