ratmonkey Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-100508.html εγω κρατάω την ip webcam me 52,30 euro... και μικρό καλάθι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-100508.html εγω κρατάω την ip webcam me 52,30 euro... και μικρό καλάθι... πολυ καλο...τον φουτζι τον εχω σταμπαρησμενο μηνες και λογω μπλου ρει...ρε ι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Ναι, φοβερη τιμη ο fujitsu. Στο προηγουμενο newsletter το ειχαν 100 ευρω πανω και παλι ηταν ευκαιρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Αυτες οι finlux οι τηλεοράσεις είναι καλές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Αυτες οι finlux οι τηλεοράσεις είναι καλές? δεν πρεπει να εχει mpeg4. Κατα τ'αλλα θεωρω οτι δεν εχει κάτι μεμπτο, γιατι, oi bluesky του carrefour καλυτερες ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreez Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 αυτον τον fujitsu πως τον ψηνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 αυτον τον fujitsu πως τον ψηνω...και μεταχειρο,αν αντεξει η αν στον αλλαξουν στα 2 ετη,θα πιασει τα περισσοτερα απ τα λεφτα του,με τις προδιαγραφες που εχει...νομιζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Όσοι πάρουν φορητό Fujitsu ψώνισαν από ...σβέρκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Όσοι πάρουν φορητό Fujitsu ψώνισαν από ...σβέρκο. η αληθεια είναι πως τα ποσοστα απο φίλους ειναι 50-50. 2 που έχουν είναι πλήρως ευχαριστημένοι και οι αλλοι 2 εχουν προβλήματα (το ένα απο τα 2 ατομα είναι γυναίκα που μια φορά την εβδομάδα κάνει καταλάθος restore γιατι ολο και καποιο καλλυντικο, κινητό, πορτοφόλι θα παταί το Fκατι οταν ανοιγει...). Σαν χαρακτηριστικά πάντως αναμφίβολα είναι καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Θέλω για Κορινθο που πιάνει Digital καναλια, να πάρω ψηφιακό δέκτη. Αυτος στα 36 ευρο ειναι καλός τι λετε? Τι παραπάνω κανει καποιος που εχει πχ 60 - 7- ευρο? Σε παρομοια τιμή εχει και εναν XORO : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807305 ποιος απο τους 2 ειναι καλύτερος? και μια κουλη ερώτηση: Υποστήριξη format (βίντεο): MPEG4, H264, Motion JPEG (avi, mpg, dat, vob, div, mov, mkv, mjpeg, ts, trp). και υποστήριξη υπότιτλων... Τι εγινε ρε παιδια? μας προεκυψε media tank με 36 ευρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jabar Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Θέλω για Κορινθο που πιάνει Digital καναλια, να πάρω ψηφιακό δέκτη. Αυτος στα 36 ευρο ειναι καλός τι λετε? Τι παραπάνω κανει καποιος που εχει πχ 60 - 7- ευρο? Σε παρομοια τιμή εχει και εναν XORO : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807305 ποιος απο τους 2 ειναι καλύτερος? o xoro που βλεπεις,δεν εχει hdmi,αν δινεις 50€ (45 μεσω εθνικης μαστερ αλλα δεν θυμαμαι μεχρι ποτε)ο 7600 o xoro ειναι δοκιμασμενος (αμα ψαξεις στον γκουγκλη θα βρεις πολλες αναφορες και στα Ελληνικα),με hdmi 1.3,με 2usb, με Ελληνικους υποτιτλους(μικρους σε μεγεθος ομως)μειον το οτι του βαζεις εσυ το Ελληνικο μενου απο στικακι, απο λινγκ που σου δινει η σελιδα του e-shop που το πουλαει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Ο OP στα χαρακτηριστικά είναι ίδος ο XORO 7500/7600 + υποστήριξη NTFS (!!) και ελληνικά από τη μάνα του όπως φαίνεται. Επίσης με δηλωμένη τη δυνατότητα media player με .mkv 1080p. Έχω βάλει παραγγελία για ένα, να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v-tidus Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Εξωτερικους υποτιτλους και ενσωματωμενους στα mkv υποστηριζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lmag Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Ο OP στα χαρακτηριστικά είναι ίδος ο XORO 7500/7600 + υποστήριξη NTFS (!!) και ελληνικά από τη μάνα του όπως φαίνεται. Επίσης με δηλωμένη τη δυνατότητα media player με .mkv 1080p. Έχω βάλει παραγγελία για ένα, να δούμε. Φιλε frap73 , περιμενουμε εντυπωσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
looperx Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Παιδιά ξέρεται αν ο Fuji στέλνει και ήχο στην tv από το HDMI; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.