Προς το περιεχόμενο

eshop newsletter 32' lcd, φορητός. προσφορές eddimax

ratmonkey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-100508.html

εγω κρατάω την ip webcam me 52,30 euro... και μικρό καλάθι...

πολυ καλο...τον φουτζι τον εχω σταμπαρησμενο μηνες και λογω μπλου ρει...ρε ι :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτες οι finlux οι τηλεοράσεις είναι καλές?

δεν πρεπει να εχει mpeg4. Κατα τ'αλλα θεωρω οτι δεν εχει κάτι μεμπτο, γιατι, oi bluesky του carrefour καλυτερες ειναι;

αυτον τον fujitsu πως τον ψηνω...
και μεταχειρο,αν αντεξει η αν στον αλλαξουν στα 2 ετη,θα πιασει τα περισσοτερα απ τα λεφτα του,με τις προδιαγραφες που εχει...νομιζω...

Όσοι πάρουν φορητό Fujitsu ψώνισαν από ...σβέρκο.

η αληθεια είναι πως τα ποσοστα απο φίλους ειναι 50-50.

2 που έχουν είναι πλήρως ευχαριστημένοι και οι αλλοι 2 εχουν προβλήματα (το ένα απο τα 2 ατομα είναι γυναίκα που μια φορά την εβδομάδα κάνει καταλάθος restore γιατι ολο και καποιο καλλυντικο, κινητό, πορτοφόλι θα παταί το Fκατι οταν ανοιγει...).

Σαν χαρακτηριστικά πάντως αναμφίβολα είναι καλο.

Θέλω για Κορινθο που πιάνει Digital καναλια, να πάρω ψηφιακό δέκτη. Αυτος στα 36 ευρο ειναι καλός τι λετε? Τι παραπάνω κανει καποιος που εχει πχ 60 - 7- ευρο?

Σε παρομοια τιμή εχει και εναν XORO :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807305

ποιος απο τους 2 ειναι καλύτερος?

και μια κουλη ερώτηση:

Υποστήριξη format (βίντεο): MPEG4, H264, Motion JPEG (avi, mpg, dat, vob, div, mov, mkv, mjpeg, ts, trp).

και υποστήριξη υπότιτλων...

Τι εγινε ρε παιδια? μας προεκυψε media tank με 36 ευρο?

Θέλω για Κορινθο που πιάνει Digital καναλια, να πάρω ψηφιακό δέκτη. Αυτος στα 36 ευρο ειναι καλός τι λετε? Τι παραπάνω κανει καποιος που εχει πχ 60 - 7- ευρο?

Σε παρομοια τιμή εχει και εναν XORO :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807305

ποιος απο τους 2 ειναι καλύτερος?

o xoro που βλεπεις,δεν εχει hdmi,αν δινεις 50€ (45 μεσω εθνικης μαστερ αλλα δεν θυμαμαι μεχρι ποτε)ο 7600 o xoro ειναι δοκιμασμενος (αμα ψαξεις στον γκουγκλη θα βρεις πολλες αναφορες και στα Ελληνικα),με hdmi 1.3,με 2usb, με Ελληνικους υποτιτλους(μικρους σε μεγεθος ομως)μειον το οτι του βαζεις εσυ το Ελληνικο μενου απο στικακι, απο λινγκ που σου δινει η σελιδα του e-shop που το πουλαει...

Ο OP στα χαρακτηριστικά είναι ίδος ο XORO 7500/7600 + υποστήριξη NTFS (!!) και ελληνικά από τη μάνα του όπως φαίνεται. Επίσης με δηλωμένη τη δυνατότητα media player με .mkv 1080p.

Έχω βάλει παραγγελία για ένα, να δούμε.

Ο OP στα χαρακτηριστικά είναι ίδος ο XORO 7500/7600 + υποστήριξη NTFS (!!) και ελληνικά από τη μάνα του όπως φαίνεται. Επίσης με δηλωμένη τη δυνατότητα media player με .mkv 1080p.

Έχω βάλει παραγγελία για ένα, να δούμε.

Φιλε frap73 , περιμενουμε εντυπωσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...