Προς το περιεχόμενο

Νεο pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδεια τι λετε για αυτη την αναβαθμιση? Όλα τα αλλα παραμενουν της υπογραφης μου.

ποια απο τις 2? ;)

σκεφτομαι και να πουλησω και τον επεξεργαστη με την mobo και τις μνημες απο το παρον pc. οποιος ενδιαφερετε pm me.:-)

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

psycho ειμαι στο διλημα να παρω αυτον τον 6πυρηνο η τον 960Τ x4 οταν βγει και να δοκιμασω να τον ξεκλειδωσω σε 6πυρηνο. παιζω πολλα παιχνιδια, κανω video editing & video coding και χρειαζομαι οσο το δυνατον ποιο δυνατο pc. γιαυτο σκεφτομαι την αναβαθμιση

Δημοσ.

η μητρικη μου δεν υποστηριζει ουτε τους 6πυρηνους ουτε τον 960Τ γιατι εχει DDR2 controller και ειναι AM2+. Την απαντηση την πηρα απο την gigabyte μετα απο e-mail μου σε αυτους. βασικα προλιγου ειδα και αυτο και με βαζει πλεον σε σκεψεις! λες να βγαλουν τελικα και bios upgrade και να τους παιρνει και τους 2?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αυτη η αναβαθμιση ειναι καλη? ;) προτεινετε καμια αλλαγη parts? λεω να πουλησω τα αντιστοιχα δικα μου για κανενα 200αρι και να δουμε που θα βρουμε τα αλλα 350.:-(

Δημοσ.

φανη σιγουρος δεν ειμαι αλλα λεω να κανω μια προσπαθεια...;)

caution το ξερω αυτο αλλα αυτη την στιγμη δεν πεφτει σαλιο και λεω να ξεκινησω με 4 και παω στα 8 με την πρωτη ευκαιρεια...

Δημοσ.

STORM1978 η εκδοχή να κρατήσεις τις μνήμες σου και να αλλάξεις μόνο μητρική και επεξεργαστή πώς σου φαίνεται;

Δημοσ.

και που θα βαλω βρε πανο τις ddr2 μνημες μου σε ddr3 μητρικη? καλα θα ητανε αλλα...:-)

εκτος και αν βρω μια καλη AM2+ ή AM3 μητρικη που να υποστηριζει τους νεους εξαπηρυνους, να ειναι τουλαχιστον οσο καλη ειναι και η δικη μου και να παιρνει ddr2 μνημες... καμια ιδεα κανείς;;;;;;;;;

Δημοσ.

να ρωτησω και κατι αλλο, καμια δεν εχει sata 3 και usb 3 απο αυτη την γενια, ξερω θα μου πεις πανε αγορασε μια pci καρτα που εχει το ολοκληρωμενο της NEC και θα τα εχεις και τα 2, αυτη ειναι μια λυση. δευτερον οι εξαπυρηνοι δεν εχουν μοναχα ddr3 controller ενσωματομενο? πως θα παιξουν οι μνημες μου με τον εξαπυρηνο?:rolleyes: αυτο το ρωταω γιατι δεν το γνωριζω, μπορει και να ειναι μα...ια ερωτηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...