Προς το περιεχόμενο

Χαλασμένο OCZ Rally 2...

denexo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εν λόγω flash-άκι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554871&u=OCZ-RALLY-2-DUAL-CHANNEL-USB-FLASH-DRIVE-4GB το οποίο ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει. Αφού ξεπέρασα το αρχικό σοκ του ότι έχασα τα δεδομένα μου ήρθε και το δεύτερο αφού δεν βρίσκω την απόδειξη αγοράς ενώ το προϊόν έχει lifetime εγγύηση. Τι μπορώ να κάνω ;

Δημοσ.

Αν θυμάσαι το διάστημα που το πήρες, πηγαίνεις στο eshop (ακόμη καλύτερα αν έχεις και την συσκευασία) να σου βρουν το παραστατικό αγοράς απο το serial της συσκευασίας , ακόμη και αποδείξεις λιανικής τις κόβουν στο όνομα του πελάτη είμαι σίγουρος ότι θα σου βρούν την απόδειξη απο το σύστημα τους.

Δημοσ.

Το flash-άκι είναι αγορασμένο από Πλαίσιο απλά δεν έβρισκα το link από το site του. Υπάρχει κανάς συμφορουμίτης με απόδειξη αγοράς για το συγκεκριμένο προϊόν από το πλαίσιο να μου στείλει αντίγραφο; Είναι πολύ κρίμα για flash-άκι με lifetime εγγύηση να "πεθαίνει" έτσι που στην τελική ήταν και ένα μεγάλο συν στην ακριβή αγορά του.

Δημοσ.

Μάλλον είσαι απο τους πολύ γκαντέμηδες...έχω το ίδιο και μάλιστα 2 αλλά απο το e-shop...

Πάντος είναι κορυφαίο... όταν έκανα παρουσίαση το τελικό μου βίντεο στη σχολή..όλα τα άτομα περνούσαν τα βίντεο μέσα στο σκληρό του υπολογιστή της παρουσίασης γιατί κολάγανε αν παίζανε απο τα φλασάκια...εγώ είμουν ο μοναδικός που το έπαιξα μέσα απο το φλασάκι...:lol:

Επίσης το έχω πλύνει μέσα στο πλυντήριο και δεν έπαθε τίποτα...(ξεχασμένο μέσα σε τσέπη απο μπουφάν)

Αν σε βολεύει απο e-shop ευχαρίστως να βοηθήσω έχω 3 αγοράσει απο εκεί...

Δημοσ.

Να κανω μια "χαζη" ερωτηση?

Εφοσων εχουν lifetime εγγυηση για ποιο λογο χρειαζεσαι αποδειξη αγορας?

Πιστευω πως θα βγαλεις ακρη εαν μιλησεις με ενα e-mail στην ocz.

Δημοσ.

Εμ, το συγκεκριμενο Αν εβγαινε δεν θα κοστιζε πανω απο 10ε, αξιζει ολο αυτο το τρεξιμο ?

Δημοσ.

Τελικά είχε γίνει ονομαστικά η αγορά από τον πατέρα μου και μου το αλλάξανε εχθές. Σημερινή αξία 15 €, έβαλα και άλλα 10 και πήρα μία microsdhc 8gb. Το κακό με τα flash-άκια έχει παραγίνει καθώς "ψόφησε" και ένα trancend jf v60 32GB (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553749&ref=pathfinder) και αυτό αγορασμένο από πλαίσιο. Και εννοείται πως πάλι δεν υπάρχει απόδειξη. Υπάρχει κάποιος συμφορουμίτης με απόδειξη αγοράς από αυτό το flash-άκι από πλαίσιο;

---------- Προσθήκη στις 15:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:43 ----------

Μόλις μίλησα με το πλαίσιο και δεν μπόρεσαν να βρουν την απόδειξη για το Transcend. Θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος συμφορουμίτης είχε απόδειξη αγοράς για το συγκεκριμένο flash-άκι από πλαίσιο και μου την έστελνε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...