Nikosgiann Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 αν δεν εστελνες mail αρ...δια αμεση ανταποκριση θα χες... και το σπασιμο δεν ειναι τα 10 ευρω,ειναι η κοροιδια... λαμογια του κερατα
alexx20 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Παιδια, ο νόμος βρισκεται εδω, επειδη δεν αδειαζω να τον διαβασω ολο, μπορει καποιος φιλος να βρει αν και που αναφερεται οτι ισχυει η τωρινη τιμη και οχι η τρεχουσα?
cosmos000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Πώς γίνεται και πάντα το "λάθος στο μηχανογραφικό σύστημα" με την λάθος τιμή είναι κατά του πελάτη.....δεν μπορώ να το καταλάβω!!! Ρε παιδιά όμως και λίγη λογική δεν βλάπτει...πας κ παίρνεις κάτι και το επιστρέφεις (στην καινούρια κατάσταση του) μετά απο ελάχιστες μέρες και σου κρατάνε χ ποσό (και φίλε στα 65 € τα 10€ είναι μεγάλο ποσοστό) και δεν μιλάτε???Ξεχέστε τους λίγο να πάρει μπρος το κεφάλι τους.Προς τιμήν τους είναι βέβαια που το παραδέχτηκαν (κ εγώ είμαι της άποψης ότι αν δεν έστελνες mail θα τσέπωναν το 10ρικάκι)...αλλά την "ταλαιπωρία" να ξαναπάς στο μαγαζί,να χάσεις απ τον χρόνο σου κτλ κτλ κτλ θα έπρεπε να την σέβονται εξ αρχής.
Nik.K Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Αφου δεν βγαζουν ονομαστικες αποδειξεις εκτος αν τους το ζητησεις και την εχουν κρατησει κιολας και να παει δεν θα βγαλει ακρη. Μην χαλασεις την ζαχαρενια σου για τα 10ε, απλα αλλη φορα να προσεχεις περισσοτερο. Edit : Τωρα ειδα πως εβγαλες ακρη οποτε ακυρο
Sir Pretender Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Προφανώς και το θέμα δεν είναι τα 10€ (αν και εδώ που έχουμε φτάσει πλέον, είναι και παραείναι...) αλλά το γαμώτο, όπως επίσης καλώς αναρωτιούνται κάποιοι "αν δεν είχες στείλει το email, τι θα γινόταν". Τεσπά, αφού λύθηκε το πρόβλημά σου πάλι καλά, τουλάχιστον όσοι το διάβασαν (συμπεριλαμβανομένου και εσού -και του ίδιου ) θα ξέρουν τι να κάνουν σε ανάλογη περίπτωση στο μέλλον.
Darkpipis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Παιδια , πηρα το new ipad στις 6/6/12 .To χρησιμοποιησα ελαχιστα αλλα την συσκευασια την εχω αθικτη.Δεν εντυπωσιαστικα, εχω δικαιωμα να παω αυριο στα multirama και να το επιστρεψω??? Τουλαχιστον αν δεν μου δωσουν χρηματα να παρω ενα Laptop ....
Lanike71 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Βίωσα το ίδιο στο Πλαίσιο αλλά με την εξής διαφορά: Ο σκληρός δίσκος που ήταν σε εγγύηση χάλασε και μου είπαν ότι άσχετα που έδωσα 60ε,μετά από 6 μήνες που χάλασε και έπεσε η τιμή θα μου έδιναν το δικαίωμα να αγοράσω κάτι στα 55ε ή να πάρω ίδιας μάρκας μόνο σκληρό στα ίδια λεφτά. Ίσως πιο δίκαιο αλλά και πάλι είχα την αίσθηση ότι αγόρασα οικόπεδο και έπεσε η τιμή του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα