BritGreek Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Γεια σε όλους. Αγόρασε ο αδελφός μου μια κάρτα Crypto Diva Fm από το Multirama Πειραιά, με την προϋπόθεση να την επιστρέψει αν δεν δούλευε σωστά σε Windows 7. Τελικά δεν δούλεψε και την επέστρεψε. Όμως, αντί για 65 ευρώ που πλήρωσε, του είπε ότι είχε την επίλογη είτε να διαλέξει κάτι άλλο, είτε να πάρει 55 ευρώ, καθώς η τιμή της είχε αλλάξει. Θέλω να μάθω κατά πόσο αυτό είναι νόμιμο.
De@th L0rd Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Στην αρχική τιμή πάει πάντα η αλλαγή ειδικά αν είναι μέσα σε 10 εργάσιμες.Ζήτα τα λεφτά σου πίσω και πήγαινε αγόρασε απο αλλού.
apd453 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Με βάση την απόδειξη αγοράς πάντα γίνονται οι επιστροφές. Μη τρελαθούμε.
BritGreek Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Με βάση την απόδειξη αγοράς πάντα γίνονται οι επιστροφές. Μη τρελαθούμε. Την αρχική απόδειξη την κράτησαν, του ζήτησαν τα στοιχεία του, και του έδωσαν πίσω την τιμή που ισχύει σήμερα. Την κάρτα την αγοράσαμε μαζί 30/4 και την επέστρεψε σήμερα. Δώσαμε 65 και πήραμε 55, και αν μας άρεσε.
apd453 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Έτσι στο ευγενικό περίμενες να πάρεις 65. Γίνε λίγο ουρακοτάγκος να δεις πως τα δίνουν πίσω.
BritGreek Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Το multirama.:lol: just fell off my chair. ---------- Προσθήκη στις 20:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:23 ---------- Καλά έκανε και τα έσβησε. Πάντως αν σε αδικούν υπάρχει η δικαιοσύνη να σε καλύψει. Ποια δικαιοσύνη φίλε μου; Θα παω στη δικαιοσύνη για 10 ευρώ; Απλά ρωτάω αν είναι νόμιμο αυτό που έκαναν, για να πάω αύριο να πάρω τα υπόλοιπα, τώρα που είμαι εδώ.
apd453 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 just fell off my chair. Τώρα θα ζητήσουν την ip σου για να σου κάνουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση να δούμε ποιος θα γελάσει. Πέρα από την πλάκα. Πιστεύω πως αν πας και ζητήσεις να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο του καταστήματος θα λυθεί το πρόβλημα σου.
BritGreek Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Τώρα θα ζητήσουν την ip σου για να σου κάνουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση να δούμε ποιος θα γελάσει.Πέρα από την πλάκα. Πιστεύω πως αν πας και ζητήσεις να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο του καταστήματος θα λυθεί το πρόβλημα σου. Και έχουν κρατήσει και την αρχική απόδειξη.
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δώσαμε 65 και πήραμε 55, και αν μας άρεσε. Σε πιασαν κοτσο. Κυνηγησε το και βαλε και καμια φωνη, εισαι νομικα κατοχυρωμενος.
paylidis Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 τα βλέπω σιγα σιγα για φουντο τα multi-drama... πολλες λακαμιες μαζεμένες κανουν τελευταία ή ειναι ιδεα μου; (εμενα σημερα πήγαν να μου φάνε χαρτες-δωρο αξίας 70 ευρω που εδιναν μαζι με ενα κινητο, τι καλα που τους κολλησα το φυλλαδιο στη μουρη, την τριτη θα τους εχω)
BritGreek Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Λοιπόν, για να λέμε τα πράγματα δίκαια και με το όνομά τους, μου απάντησαν άμεσα. "Καλησπέρα σας κ. χχχχχχχχχχχχχχχ, ελέγξαμε το αίτημά σας και ζητάμε συγνώμη γιατι το λάθος προέκυψε στο μηχανογραφικό μας σύστημα και έβγαλε λάθος τιμή στο ταμείο. Θα παρακαλούσα να περάσετε από Δευτέρα να καλύψουμε τη χρηματική διαφορά που προέκυψε από το λάθος μας. Ευχαριστώ πολύ για τη κατανόησή σας. Με εκτίμηση, χχχχχχχχχχχχχχχ Multirama Πειραιά" Το δικό μου mail έλεγε τα εξής: "Aγαπητοί Κύριοι, Στις 30/4 αγοράσαμε μια κάρτα τηλεόρασης crypto hybrid diva fm στα 65 ευρώ από το κατάστημά σας στον Πειραιά. Σήμερα την επιστρέψαμε επειδή δεν λειτουργεί σωστά σε windows 7, έτσι όπως ακριβώς είχαμε συνεννοηθεί με το κατάστημα. Σήμερα που την επιστρέψαμε, μας έδωσαν μόνο 55 ευρώ ενώ εμείς είχαμε πληρώσει 65. Μας είπαν είτε να πάρουμε 55 ευρώ είτε να αγοράσουμε κάτι από το κατάστημα. Επίσης, κράτησαν και την αρχική απόδειξη αγοράς. Θεωρώ ότι αυτό είναι λάθος του καταστήματος και επιθυμώ την τοποθέτηση σας επ' αυτού. Επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας. Το ίδιο μήνυμα έχει σταλεί και στην Κεντρική σας Διοίκηση. Με εκτίμηση, χχχχχχχχχχχχχχ" Το θέμα θεωρείται λήξαν, θεωρώ ότι λένε αλήθεια και η ανταπόκρισή τους ήταν άκρως επαγγελματική. Εύγε λοιπόν.
gpanagiotou Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Πριν κάποιες μέρες είχα αντιμετωπίσει κι εγώ ένα πρόβλημα με ένα notebook που είχα αγοράσει και τους το έγραψα στη σελίδα τους στο Facebook. Μετά από λίγο επικοινώνησαν μαζί μου και μου έδωσαν λύση και πήγα στο μαγαζί και το έφτιαξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα