lakis.makis Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 1.μόλις κούμπωσα ένα υπολογιστή (είμαι ερασιτέχνης) κι ενώ όλα τα ανεμιστηράκια επεξεργαστή κάρτας γραφικών κλπ ανάβουν κανονικά, όπως και το φωτάκι της μητρικής, δεν μου μπένει στο bios ούτε bootarei ... το φως το mouse ανάβει κανονικά, ενώ του πληκτρ/γιου ανάβει μόνο το πάνω πορκοκαλί, και παραμένει αναμένο ακόμη και όταν πατήσω το power off και σβήσουν όλα. 2./ Επίσης, σε άλλον υπολογιστή προσπαθώ να κάνω φόρματ, αλλά ενώ πάει στην αναμονή μου λέει ότι BOOTMGR is missing press ctr+alt+del to restart. με το ίδιο δισκάκι έχω ξανακάνει φόρματ κανονικά ... καμιά βοήθεια ?????
hasodikis Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 1. το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις μάκη είναι να μας βγάλεις μια καλή φωτογραφία από τη μητρική μες το κουτί και να την ανεβάσεις εδώ κάνοντας και ανάλυση του τι έχεις και τι σύνδεσες που! Έτσι όπως περιγράφεις το πρόβλημα... χίλια δυο πράγματα μπορεί να μην τα έκανες ή να τα έκανες λάθος. π.χ. έβαλες καλώδιο τροφοδοσίας στη cpu? έχεις συνδέσει σωστά την οθόνη? σου κάνει κάποιο μπιπ? 2. Όταν έχεις κανει φορματ σε σκληρό πως περιμένεις να μπουτάρει από αυτόν? Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου!!!!!
lakis.makis Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2010 λοιπό, συνάδελφε, ας αρχίσουμε από το τέλος... γιατί μάλλον δεν κατάλαβες... από cd δεν μου κάνει μπουτ παρόλο που βγάινει στην αναμονή και λέει εν ολίγοις μπουτ από σιντι μετά μου βγάζει ότι BOOTMGR is missing. την μητρική την έχω κουμπώσει κανονικά, όπως και τους δίσκους κλπ ερασιτέχνης είπα ότι είμαι όψι εντελώς άσχετος ... ---------- Προσθήκη στις 21:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:09 ---------- λοιπό, συνάδελφε, ας αρχίσουμε από το τέλος... γιατί μάλλον δεν κατάλαβες... από cd δεν μου κάνει μπουτ παρόλο που βγάινει στην αναμονή και λέει εν ολίγοις μπουτ από σιντι μετά μου βγάζει ότι BOOTMGR is missing.την μητρική την έχω κουμπώσει κανονικά, όπως και τους δίσκους κλπ ερασιτέχνης είπα ότι είμαι όψι εντελώς άσχετος ... άκυρο το bootmngr missing.. έκανα επιδιόρθωση με το cd twn xp... για το πρώτο ψάνχομαι ακόμα :devil::devil:
washcloud Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 1. Τα parts όλα ολοκαίνουρια; Ή αλλού δοκιμασμένα; Πόσο σίγουρο είναι ότι υπάρχει συμβατότητα (κυρίως της CPU με τη μητρική) μεταξύ τους; Η CPU ψύκτρα, έχει σίγουρα πατήσει/κουμπώσει καλά (το έχεις ξανακάνει; ); Θερμοαγώγιμη πάστα, έχει μπει στο ενδιάμεσο; ...τα παιδιά του Ζεβεδαίου, τελικά είχαν τον Ζεβεδαίο πατέρα; Ή όλα είναι μούφες της Κας Ζεβεδαίου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.