Προς το περιεχόμενο

Laptop Αξιας εως και 1500 Ευρω...

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο το κομματι πολυ καλο φιλε (7200rpm hd και LED Οθονη..τα παντα ολα εχει) αλλα το μονο που με χαλαει ειναι η κάρτα γραφικων, 5470????, εδω κάπου ειδα σε κάποιο αλλο που παραθετουν vga 5850.Mετα να απαντησω στο παλικαρι που θέλει να πάρει το λαπτοπ και ρωτα ποιο απ τα 2 λαπτοπ να διαλεξει απ την ηλεκτρονικη... εε λοιπον εγω σου λεω φιλε διαλεξε το τριτο :mrgreen:.

ποιος ο λόγος ρε φιλε να πάρεις λαπτοπ με 1730 ευρο με 18 οθονη κλπ... γιατι δε περνεις σταθερο με χιλια ευρο στις ιδιες δυνατοτητες αν ειναι να πάρεις το 18'' ή 19'' ιντσων.και στο λεω αυτο απο θέμα βάρους... δε βολευει καθολου. Εχεις δει ποσο βαρια ειναι τα 18'' ή 19'' μαζι με βαλιτσα και φορτιστες κλπ... σα να σηκωνεις σταθερο υπολογιστη στο χερι..ειναι δλδ περιπου 6κιλα +++.

Με το ζορι τρωγετε το 15,6'' ιντσες στα 4 κιλα ολα μαζι..., στο λεω γιατι οταν λεμε λαπτοπ ενωωουμε καμψοτητα και συχνοταχυμεταφορα χωρις να σε κουραζει το βαρος του laptop, αλλιως παιρνεις ενα σταθερο και το κουβαλας με βάρος αυτο 3 κιλα παραπανω δλδ 9κιλα(τι ειπα ο ανθρωπος :eek:) με λιγα λογια θελω να πω οτι το μεγαλο λαπτοπ ειναι βαρυ και δυσχρηστο, και ως γνωστον οσο ποιο δυσκινητο τοσο ποιο ευαλοτο στα πεσιματα και τις φθορες, (μη μου την πεσεται ολοι για το τελευταιο που ειπα περι δυσκινησιας και φθορων :P) .

Και σεβασμο στην τσεπη αυτη την δυσκολη εποχη που διανυουμε.. τα 1500+ ευρω ειναι πολλα.

Προτεινω λοιπον ενα 15,6'' μεχρι 900 αντε 1000ευρο οχι παραπανω ειναι μαμακια.

Και για τους υπολοιπους θελω να μου απαντησουν γιατι δε λεει ο i7 απο θεμα θερμοκρασιας? γιατι σκεφτομαι να πάρω και εγω κάποιια στιγμη λαπτοπ οποτε να μη πάω σε i5 αν με λιγα ευρω παρα πάνω πάω σε i7.Θελω καλα επειχηρηματα... ελα thresh που χαθηκες απαντησε :-), χαθηκαμε.

Δημοσ.

1.Γιατι χωρις να κανω τιποτα ιδιετερο(gaming κτλ) ειμαι μεταξι 50-65°C,πανω σε βαση με 3 fans των 120mm(σε μετρια ταχυτητα)

2.Οσο αφορα το λαπτοπ 18" μια χαρα με βολευει στο σαλονι,στο μπαλκονι,στο δοματιο,στις διακοπες, στο εξωτερικο οπου σπουδαζω...

3.στο σταθερο κουβαλας τον πυργο στη μια μασχαλι,την οθονη στην αλλη ,το πληκτολογιο στο κεφαλι να ισορροπει και το ποντικι στη τζεπη ή οπου αλλου βολευεσαι ;)

4.και τελος νομιζω οτι αυτα που προτινε απο την ηλεκτρονικη ειναι 16.4" και οχι 18" :-)

Δημοσ.
1.Γιατι χωρις να κανω τιποτα ιδιετερο(gaming κτλ) ειμαι μεταξι 50-65°C,πανω σε βαση με 3 fans των 120mm(σε μετρια ταχυτητα)

2.Οσο αφορα το λαπτοπ 18" μια χαρα με βολευει στο σαλονι,στο μπαλκονι,στο δοματιο,στις διακοπες, στο εξωτερικο οπου σπουδαζω...

3.στο σταθερο κουβαλας τον πυργο στη μια μασχαλι,την οθονη στην αλλη ,το πληκτολογιο στο κεφαλι να ισορροπει και το ποντικι στη τζεπη ή οπου αλλου βολευεσαι ;)

4.και τελος νομιζω οτι αυτα που προτινε απο την ηλεκτρονικη ειναι 16.4" και οχι 18" :-)

για το 1) μιλας για τις θερμοκρασιες των 50-60 βαθμων λόγω i7 επεξεργαστη?

για το 4) εχεις δικιο εγω μπερδευτηκα, το 18'' ή 19'' το ειπα για τους αλλους που προτειναν στα αλλα post.Aλλα για την ηλεκτρονικη ηθελα να πω για τις υψηλες τιμες και μπερδευτηκα και συμπεριελαβα και τις μοιρες μεσα.

για το 3) ειπα οτι πλησιαζει το βάρος ενος σταθερου (με ελαφρυ κουτι και τα βασικα μεσα το οποιο ζυγιζει γυρω στα 9-10κιλα) ενα 19αρι λαπτοπ που ζυγιζει με τα παρελκομενα του και το βαλιτσακι γυρω στα 6+ κιλα.... δεν εννουσα να συγκρινεις την ευκολια μεταφορας ενος λαπτοπ με μια οθονη και ενα πυργο ;).

Δημοσ.

στο 1 μιλαω για τον i7 720.

και γενικα τον 18-19η τον χρειαζεται καποιος που θελει ενα σταθερο αλλα δεν μπορει να το εχει(π.χ φοιτητης)

Δημοσ.
τελικα κατεληξα σε αυτα τα 2:

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/sony-vaio-f11z1e-bi-i7-720qm-16.php

http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/sony-vaio-f11m1e-h-i5-520m-16-4.php

Αν εξαιρεσουμε τη διαφορα τιμης και αν υποθεσουμε οτι δεν εχουμε χρηματικο προβλημα, ποιο απο τα 2 θεωρειτε καλυτερο??

Χωρίς να λάβουμε υπόψη την τιμή, σαφώς και το 1ο είναι καλύτερο αλλά θα σου έλεγα να πάρεις το 2ο. Για τον σκοπό που είπες πως θέλεις να πάρεις λάπτοπ είναι υπεραρκετό.

Η διαφορά στην τιμή οφείλεται στον i7 επεξεργαστή (έναντι i5), 8GB ram (έναντι 4GB), Blu Ray reader-writer (έναντι Blu Ray reader)

κάρτα γραφικών: ίδια

οθόνη: ίδια

σκληρός δίσκος: ίδιος

λειτουργικό: ίδιο

εταιρεία κατασκευής: ίδια

διαφορά στην τιμή: 609 ευρώ εν μέσω οικονομικής κρίσης :X

θα έπαιρνα το "φθηνό". Χωρίς υπερβολή, με τα 609 ευρώ αγοράζεις άλλο ένα υπολογιστή :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...