Προς το περιεχόμενο

Αγορα 24αρας κατω απο 300 ευρω

Kapazo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι μεταξυ αυτων των οθονων.Νομιζω πως η καλυτερη επιλογη ειναι η dell κυριως λογω service.Φυσικα μπορειτε να μου προτεινετε και καποια καλυτερη λυση αλλα αρκει μην ξεπερναει τα 300 ευρω

http://accessories.euro.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=gr&l=el&s=pad&cs=RC1078530&sku=393449

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2486L-PF-LED-Monitor-24.htm

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω την LG και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν έχω πάθει σοκ με κανένα από τα χαρακτηριστικά της, αλλά με καλύπτει απόλυτα σε όλα. Δεν της βρίσκω κανένα ψεγάδι επί της λειτουργίας της, αλλά δεν βρίσκω και κάτι που να με ξετρέλανε.

Η Dell έχει δύο πλεονεκτήματα για εμένα, τον σχεδιασμό που (υποκειμενικά) τον βρίσκω πολύ όμορφο και την ρυθμιζόμενη σε ύψος βάση. Μεγάλο συν.

Φυσικά, πιστεύω πως πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα εικόνας.

Δημοσ.

Απο ελλαδα την εχεις παρει; H LG εχει θυρες dvi και hdmi; γιατι στο πλαισιο και στο ελληνικο site η lg λεει πως δεν εχει.

Δημοσ.

Και οι δύο έχουν TN panel... μακριά.

Σε μικρότερη διαγώνιο δε παίζει και τόσο ρόλο. Αν δεν ενδιαφέρεσαι για καλά χρώματα και καλές γωνίες θέασης δηλαδή δεν υπάρχει κόλλημα. Σε 24" όμως, που η οθόνη έχει κάποιο ύψος το TN panel είναι θάνατος. Διότι η πάνω μεριά θα έχει απόκλιση σε σχέση με την κάτω σε χρώματα και φωτισμό.

Κακό για τα μάτια σου, κακό για την ηρεμία σου, κακό για την παραγωγικότητά σου. Κακό και για την τσέπη σου, γιατί με λίγα παραπάνω χρήματα παίρνεις μη-TN οθόνη.

Δημοσ.
Και οι δύο έχουν TN panel... μακριά.

Σε μικρότερη διαγώνιο δε παίζει και τόσο ρόλο. Αν δεν ενδιαφέρεσαι για καλά χρώματα και καλές γωνίες θέασης δηλαδή δεν υπάρχει κόλλημα. Σε 24" όμως, που η οθόνη έχει κάποιο ύψος το TN panel είναι θάνατος. Διότι η πάνω μεριά θα έχει απόκλιση σε σχέση με την κάτω σε χρώματα και φωτισμό.

Κακό για τα μάτια σου, κακό για την ηρεμία σου, κακό για την παραγωγικότητά σου. Κακό και για την τσέπη σου, γιατί με λίγα παραπάνω χρήματα παίρνεις μη-TN οθόνη.

Μας δίνεις κανένα λίνκ με μοντέλα και τιμές να πάρουμε μια ιδέα?

Υ.Γ. Η LG είναι πολύ καλή για gaming και γενική χρήση (backlight LED) που κάτι προσδίδει παραπάνω . Τώρα αυτά που αναφέρει το παιδί παραπάνω μήπως το παραψειρίζουμε? Εγώ προσωπικά , κάτοχος της LG δεν είδα τίποτα από όλα αυτά.

Δημοσ.

Μαλλον για lg παω γιατι η dell με φπα κοστιζει 350 και δε θελω να δωσω τοσα λεφτα.Αφο μονο για παιχνιδια την θελω δε τη χρησιμοποιω για επαγγελματικο σκοπο.

Δημοσ.

Και στο review που σου παρέθεσα δεν την βλέπω και πολύ σόι την Dell, αν και δεν ξέρω αν τα μοντέλα με τα οποία την συγκρίνουν είναι παρόμοια.

Δεν νομίζω ότι η Dell είναι κακή, πάντως η LG είναι σίγουρα άνω του μετρίου.

Δημοσ.

TN panel = fail σε σχέση με IPS, άμα δεν το checkάρεις και μόνος σου ότι και να σου πούν οι άλλοι δεν θα το πιστέψεις, άμα πας IPS you never go back ;)

Δημοσ.
TN panel = fail σε σχέση με IPS, άμα δεν το checkάρεις και μόνος σου ότι και να σου πούν οι άλλοι δεν θα το πιστέψεις, άμα πας IPS you never go back ;)

Απλώς ζήτησα ενδεικτικά κανένα λίνκ για να δούμε πόσο πάει το μαλλί.

Δημοσ.

Η συγκεκριμενη οθονη περαν του οτι ειναι αρκετα ακριβη δεν ειναι για μενα διοτι με 14ms αποκριση δεν κανει για παιχνιδια.Επισης ξερω πως το ips πανελ ειναι κλασεις ανωτερο ομως ετσι και αλλιως η lg θα ειναι καλυτερη απο την turbo x hd900 (19' ) που εχω τωρα. Και με την οποια ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος οσον αφορα την αποδοση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...