Προς το περιεχόμενο

dreamweaver live view blank

hector3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα..!

χρησιμοποιω dreamweaver για ενα project για την σχολη. εχω σχεδον ολοκληρωσει την δουλεια μου, αλλα μολις πηγα να την δω σε live view, δεν φαινοταν απολυτως τιποτα, η οθονη ηταν λευκη.

χρησιμοποιω safari. παρολ' αυτα εκανα copy το υποτιθεμενο link και στον firefox και στον ie, αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο.

μπορω φυσικα να τελειωσω την εργασια μου στην σχολη, οπου εκει σιγουρα δεν θα υπαρχει προβλημα, απλα για να αποφυγω την διαδικασια και να μου λυθει η απορια...

ευχαριστω εκ των προταιρων..!

Δημοσ.

Όταν λες live view; Μήπως εννοείς Preview in Browser;

Οι σελίδες που έφτιαξες είναι αποθηκευμένες στον υπολογιστή σου; Επίσης οι σελίδες είναι στατικές html ή δυναμικές;

Δημοσ.

ναι preview εννοουσα..! πατωντας F12..

οι σελιδες ειναι ολες αποθηκευμενες στον υπολογιστη μου... βοηθησε με λιγο οταν λες στατικες ή συναμικες... :-) πως μπορω να το ελεγξω..?

Δημοσ.

Στατικές: Έχουν επέκταμα html ή htm και δεν εμπλέκεται κάποια βάση δεδομένων

Δυναμικές: Έχουν επέκταμα php,asp,cgi,jsp, κλπ και υπάρχουν διάφορες προαπαιτήσεις για να "τρέχουν"

Για το πρόβλημα σου. Πήγαινε χειροκίνητα στον φάκελο που είναι οι σελίδες σου και κάνε διπλό κλικ στο index

Δημοσ.

εχουν extension htm..

το site το εχω φτιαξει ολο εγω... ξεκινωντας απο το index... παρελειψα να στο πω... δεν μπορω να το τσεκαρω ουτε ετσι οπως λες επομενως...

---------- Προσθήκη στις 20:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:54 ----------

λοιπον πρεπει να εχει σχεση με το css...

δημιουργησα ενα καινουργιο document και του εδωσα απλα ενα μαυρο background color και στο preview ηταν ενταξει...

σε ολη ομως την εργασια μου εχω χρησιμοποιησει css...

ελπιζω μονο η κατασταση να ειναι αναστρεψιμη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...