profitis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Kαλησπέρα To Perforamnce κατέφτασε χθες. Πολυ ωραίο, αν και λίγο βαρυ σε σχέση με το revolution. Δεν το εχω δουλεψει και παρα πολύ γιατί έχει διάβασμα λόγω εξεταστικης...Το revolution ούτε που μου το ζητήσανε πίσω, παίζει να μου καταφτάσει αργότερα κανα φιρμανι; :P
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 όχι δεν ζητάνε πίσω τα χαλασμένα
Heatspreader Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 @profitis Πες μας αναλυτικά τις ενέργειες που έκανες, έτσι ώστε να ξέρουμε όσοι χρειαστούμε Service (μακάρι να μην).
ApSiMan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2010 Profitis: σαν αποδεικτικό ότι είναι χαλασμένο το revolution τι σου ζητήσανε? Τους έστειλες καμιά απόδειξη αγοράς κλπ?
profitis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Kαλησπέρα παιδιά, συγγνώμη για τη μικρή καθυστέρηση αλλα έδινα μάθημα και όπως καταλαβαινετεα δεν υπήρχε καθολου χρόνος! Καταρχάς όλη η διαδικασία-επικοινωνια-συννενόηση έγινε μέσω e-mail. Bρήκα το Link απο το site τους που μπορεις να επικοινωνήσεις μέσω email. http://logitech-en-amr.custhelp.com/cgi-bin/logitech_en_amr.cfg/php/enduser/ask.php?section=contact&subsection=email&crid=595<_product_id=**&tabs=** Στη φόρμα δίνεις αναλυτικα τα στοιχεια του προϊόντος και την περιγραφή του προβλήματος που έχεις. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να ανεβάσεις attachment-Photos με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις ώστε να δείξεις απευθείας το πρόβλημα. Φυσικά και σήκωσα photo με τη ξεφλουδισμένη πλευρά του revolution. Μου απαντήσανε με email σε 1-2 μέρες, λέγοντας μου οτι θα το αλλάξουν. Το μοναδικο που ήθελαν ήταν η απόδειξη σαν συννημένο στο email και τη διευθυνση μου. Μετα μου στειλανε ότι δεν έχουν το Revolution αλλα αντι αυτου μπορουν να μου δώσουν το Performance, που φυσικά και δέχτηκα! Μετά απο τις 4-5 μέρες που ανταλλάξαμε emails για να συννενοηθούμε και άλλες 6-7 μέρες που έκανε το ποντικί ήρθε σπίτι μου με speed ex. Μολις το στειλανε στο email μου ήρθε και το tracking number και όλα τα συναφη απο την UPS. Πραγματικά εξαιρετική εξυπηρετηση
Heatspreader Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2010 Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στη Logitech που η διαφήμισή τους, είναι η άριστη εξυπηρέτησή τους.
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Για άλλη μία φορά η εταιρία Logitech δίνει μαθήματα άριστης εξυπηρέτησης και επαγγελματισμού. Όποτε έχω χρειαστεί τη βοήθεια τους για προϊόν που μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα, έχω μείνει παραπάνω από ευχαριστημένος. Αυτή τη φορά το ποντίκι MX Performance, το οποίο το έχω παραπάνω από 3 χρόνια, άρχισε να μου κάνει προβλήματα στο αριστερό κλικ (το έλιωσα με τα mmorpg). Πήρα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και σε λιγότερο από 10 λεπτά ο εξυπηρετικός και ευγενικός υπάλληλος μου έκανε αντικατάσταση με καινούριο, χωρίς να πάρει το παλιό πίσω. Δεν με ρώτησε καν για απόδειξη αγοράς. Με ρώτησε περίπου πότε το αγόρασα και από το serial number, είδε ότι το ποντίκι κατασκευάστηκε το 2009. Συγκεκριμένα μου είπε, ότι θα επεκτείνουμε την εγγύηση και σε 4-5 εργάσιμες θα έχω στο σπίτι μου από τη UPS ολοκαίνουριο ποντίκι στο κουτί του!Παλιότερα είχα πρόβλημα με το Control Panel των ηχείων Z-5500. Εκεί ήμουν τουλάχιστον 2 χρόνια εκτός εγγύησης. Ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία και μου έδωσαν καινούριο Control Panel. Μάλιστα τότε ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε, σχεδόν με πίεζε να μου δώσει καινούριο ηχοσύστημα, ρωτώντας συνεχώς αν όλα τα ηχεία δουλεύουν σωστά. Δούλευαν μία χαρά, οπότε του είπα ότι αρκεί μόνο η αλλαγή του Control Panel.Τέτοιες εταιρίες, πρέπει να τις στηρίζουμε. Η Logitech έχει βάλει τόσο ψηλά τον πήχη, που κάνει άλλες γνωστές εταιρίες με πανάκριβα προϊόντα να φαίνονται σε Ιουρασική περίοδο, όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών.Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και πάλι στη Logitech! 5
mary Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ;;;; Εχω το mx620 και τον τελευταιο καιρό δε τσουλάει καλά(ισως φταιν και άλλα) αλλά αποδειξη πριν απο 5 χρονια εννοείτε οτι δεν θα έχω... Που πηρες τηλ αν επιτρέπεται;
qsis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 αν εχεις θεματα με το ματι του λειζερ, δοκιμασε καθαρισμο με μια μπατονετα ειχα θεμα με ενα vx revolution που εχω στο λαπτοπ (4+ χρονια) και νομιζα οτι πεθαινει και εγινε σαν καινουριο εγω παντως τη ξανατιμησα την εταιρεια με ενα g700
Heatspreader Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ;;;; Εχω το mx620 και τον τελευταιο καιρό δε τσουλάει καλά(ισως φταιν και άλλα) αλλά αποδειξη πριν απο 5 χρονια εννοείτε οτι δεν θα έχω... Που πηρες τηλ αν επιτρέπεται; Από σταθερό: 00 800 44146191 αν εχεις θεματα με το ματι του λειζερ, δοκιμασε καθαρισμο με μια μπατονετα ειχα θεμα με ενα vx revolution που εχω στο λαπτοπ (4+ χρονια) και νομιζα οτι πεθαινει και εγινε σαν καινουριο εγω παντως τη ξανατιμησα την εταιρεια με ενα g700 Φυσικά το έκανα αυτό. Το πρόβλημα είναι με το κλικ. Πατάω μονό κλικ και το παίρνει σαν διπλό. Επίσης κάνει κενά. Αν βάλω το paint και μουτζουρώνω, βλέπω ότι οι γραμμές δεν είναι συνεχόμενες. Δοκίμασα να βάλω τον δέκτη κοντά, αλλά τίποτα. 3
qsis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 για τη mary1 το ελεγα περισσοτερο αυτο οσο για το δεκτη εγω τον εχω παντα στα λιγα εκατοστα απο το ποντικι πανω σε usb hub αν μπει πανω σε κουτι τα εμποδια ειναι πολλα και οι διακοπες αναποφευκτες ειχα αγορασει hub απο εποχη mx revolution που δεν εδιναν το επιπλεον καλωδιο που δινουν στο performance (και g700) ετσι ωστε να φερεις τη κεραια πιο κοντα , μονο και μονο για να εχω τη κεραια διπλα και εκτοτε ποτε μα ποτε δεν ειχα προβληματα lag
djcat Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Από σταθερό: 00 800 44146191 Φυσικά το έκανα αυτό. Το πρόβλημα είναι με το κλικ. Πατάω μονό κλικ και το παίρνει σαν διπλό. Επίσης κάνει κενά. Αν βάλω το paint και μουτζουρώνω, βλέπω ότι οι γραμμές δεν είναι συνεχόμενες. Δοκίμασα να βάλω τον δέκτη κοντά, αλλά τίποτα. Μόλις αντικατέστησα ένα πληκτρολόγιο που δε μου παίζει. Thanks, φίλε! Απίστευτοι εκεί στη logitech!!!
mary Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 αν εχεις θεματα με το ματι του λειζερ, δοκιμασε καθαρισμο με μια μπατονετα ειχα θεμα με ενα vx revolution που εχω στο λαπτοπ (4+ χρονια) και νομιζα οτι πεθαινει και εγινε σαν καινουριο εγω παντως τη ξανατιμησα την εταιρεια με ενα g700 ΟΚ! Θα το δοκιμασω αυτό πιρν πάρω τηλ! Στα ποντίκια ειδικά τη τιμάω και με το παραπάνω!!! Περα απο το mx620 που εχω για το σταθερο και πήρα πριν 5 χρονια (αν εξαιρεσεις το προβλημα οτι δε τσουλαει και πολυ καλά τελευταια), πήρα πέρσυ το mx anywhere. Και τα 2 ειναι σκυλιά-ποντίκια!! Από σταθερό: 00 800 44146191 Σ'ευχαριστω πολύ! Θα δοκιμασω αυτο που είπε ο qsis και αν δε λειτουργησει καλυτερα και έτσι, θα παρω τηλ!
qsis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2013 επειδη μου ειχε τυχει σε παλιοτερο logitech να μη τσουλαει καθολου (ηταν τελειως νεκρο το λειζερ ο,τι κι αν εκανα) , θελω να πιστευω οτι αν τσουλαει και δε τσουλαει καλα φταιει απλα οτι εχει πιασει μπιχλα το ματι δηλαδη δε νομιζω οτι οτι γινεται να μισοδουλευει, ή δουλευει ή δε δουλευει μπορει να κανω και λαθος βεβαια , αλλα δε χανεις κατι να δοκιμασεις απο τη στιγμη που δε δουλευει σωστα
mary Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2013 ΜΑ δεν ειναι το λέιζερ το θέμα. Σα να κολλάνε κάπως τα "πατάκια" και να σκαλώνει σε αυτά... Τεσπα, κανα 2 μερες ακομα δοκιμή και μετα τηλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα