Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Logitech MX Peformance Review

Official Site

Άλλαξα το Logitech ΜΧ Revolution, αφού μετά από μία γερή πτώση είχε κάποια μικροπροβλήματα με το Logitech MX Perfomace.

Το ποντίκι σε γενικές γραμμές είναι στη φιλοσοφία του παλιού MX, με κάποιες μικροδιαφορές στο Design.

Έχει άριστη αίσθηση και είναι απόλυτα εργονομικό.

Λειτουργεί σε πολλές επιφάνειές ακόμα και σε γυαλί!

Το setPoing που συνοδεύεται με το ποντίκι είναι πολύ χρήσιμο αφού μπορούμε να παραμετροποιήσουμε όλα τα τα κουμπιά του.

Το μικρό κουμπάκι στο αντίχειρα σε συνδυασμό με το Windows Aero, αφού έχουμε εγκαταστήσει το SetPoint, πατώντας το όλα τα παράθυρα και οι εφαρμογές που τρέχουμε εκείνη τη στιγμή εμφανίζονται με πολύ όμορφο τρόπο όλες στην οθόνη και μπορούμε να διαλέξουμε!

Επειδή μία εικόνα (ή ένα Video χίλιες λέξεις...) :P

Ένα Video με το Unboxing.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=j5juJzA6C_k][/ame]

Παρακάτω μερικές φωτογραφίες:

dsc03186sqgw.jpgdsc03217ppo3.jpg

dsc03218apn7.jpg

dsc03222oszc.jpgdsc03223vppp.jpg

dsc03225rr9w.jpgdsc03226coap.jpg

dsc032287r4f.jpgdsc03229cqch.jpg

dsc03231op2s.jpgdsc03232go5s.jpg

dsc03234mshu.jpgdsc03236rrqk.jpg

dsc032385o9s.jpgdsc03239yp8q.jpg

dsc032429q7t.jpgdsc03245vroz.jpg

dsc03248arr7.jpg

Επεξ/σία από Heatspreader
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ποτέ χαλάσει το revolution μου ούτε καν θα το σκεφτώ ποιό ποντίκι θα πάρω.

Ήδη έχω επισκευάσει μία φορά την ροδέλα, του άλλαξα μπαταρία, τα πλαστικά του έχουν φθαρεί, οπότε πλήσιαζει μάλλον ο καιρός.Αλλά πολύ ακριβό ρε παιδί μου.

Είπαμε το performance απλή μπαταρία παίρνει;

Δημοσ.

Τελειο review πραγματικα!!

---------- Προσθήκη στις 19:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:04 ----------

Voodoman δεν ειναι δυσκολο να παει για εγγυηση το δικο σου και να εχεις το mx perf με μια διαφορα... Στειλε πμ αν θες λεπτομερειες.

Heatspreader μου αρεσε το αρκουδο-σκυλακι στην αρχη του βιντεο!

Δημοσ.
Ήδη έχω επισκευάσει μία φορά την ροδέλα,

Ναι ε? Οπότε είναι φανερό γιατί άλλαξαν τη λειτουργία της. Όπως φαίνεται και στο Video, με το πάτημα του κουμπιού αλλάζει από αργό σε γρήγορο Scrolling. Να πω την αλήθεια προτιμούσα το πως δούλευε το Revolution, όπου αν την γύρναγες γρήγορα, άλλαζε σε γρήγορο.

Φαίνεται ήταν περίπλοκος και αναξιόπιστος ο μηχανισμός αυτός και γι' αυτό άλλαξε.

Είπαμε το performance απλή μπαταρία παίρνει;

Από μόνο του, όπως φαίνεται και πιο πάνω, έρχεται με μία μπαταρία επαναφορτιζόμενη.

Μάλλον αλλάξαν τη μπαταρία από εσωτερική (μόνιμη) σε εξωτερική, ώστε αν πέσει η απόδοσή της μετά από αρκετές φορτίσεις και εκφορτίσεις, να είναι εύκολη η αλλαγή της.

Δημοσ.
Ναι ε? Οπότε είναι φανερό γιατί άλλαξαν τη λειτουργία της. Όπως φαίνεται και στο Video, με το πάτημα του κουμπιού αλλάζει από αργό σε γρήγορο Scrolling. Να πω την αλήθεια προτιμούσα το πως δούλευε το Revolution, όπου αν την γύρναγες γρήγορα, άλλαζε σε γρήγορο.

Φαίνεται ήταν περίπλοκος και αναξιόπιστος ο μηχανισμός αυτός και γι' αυτό άλλαξε.

Από μόνο του, όπως φαίνεται και πιο πάνω, έρχεται με μία μπαταρία επαναφορτιζόμενη.

Μάλλον αλλάξαν τη μπαταρία από εσωτερική (μόνιμη) σε εξωτερική, ώστε αν πέσει η απόδοσή της μετά από αρκετές φορτίσεις και εκφορτίσεις, να είναι εύκολη η αλλαγή της.

Η ροδέλα μου (του ποντικιού δηλαδή!..) δουλεύει μια χαρά, το λαστιχάκι που την καλύπτει είχε πρόβλημα. Είχε ξεχειλώσει από το πολύ scrolling και εμπόδιζε το hyperscrolling. Με λίγο lifting (ξεκόλλημα, κόψιμο και μάζεμα του λάστιχου, επανατοποθέτηση) έγινε καινούργια.

Η μπαταρία του revolution μεγάλο μείον. Το ότι δεν μπορεί να αλλαχτεί εύκολα από τον χρήστη το βρίσκω εγκληματικό και με τσάτισε πολύ η κουτοπονηριά της Logitech. Αλλά στο ebay πια βρίσκεις τα πάντα και με λίγη προσπάθεια αλλάχτηκε και η μπαταρία και τώρα πάει μια χαρά.

Μία ακόμη ερώτηση (συγνώμη, αλλά δεν μπορώ να δω ούτε το βίντεο ούτε τις φωτογραφίες), έχει και αυτό τις επιφάνειες στα πλάγια που καλύπτονται με πολύ λεπτό φίλο λάστιχου, όπως και το revolution; Πολύ ωραία αίσθηση, αλλά στο revolution αυτή η επικάλυψη ήταν πολύ λεπτή, μου έχει ξεφλουδιστεί σε ορισμένα σημεία και έχει βγει από κάτω το σκληρό πλαστικό.

Δημοσ.
έχει και αυτό τις επιφάνειες στα πλάγια που καλύπτονται με πολύ λεπτό φίλο λάστιχου, όπως και το revolution; Πολύ ωραία αίσθηση, αλλά στο revolution αυτή η επικάλυψη ήταν πολύ λεπτή, μου έχει ξεφλουδιστεί σε ορισμένα σημεία και έχει βγει από κάτω το σκληρό πλαστικό.

Φοβάμαι πως είναι το ίδιο.

Μία ερώτηση θέλω να σου κάνω, το mouse πόσο καιρό το έχεις? :P

Δημοσ.

Για €100 ποντίκι πολύ λίγα του έχω κάνει, ακόμη είναι στην αρχή της καριέρας του!

Αλλά, και με την βοήθειά σου, το επόμενο (όταν και αν) θα είναι σίγουρα το performance.

Δημοσ.
έχει και αυτό τις επιφάνειες στα πλάγια που καλύπτονται με πολύ λεπτό φίλο λάστιχου, όπως και το revolution; Πολύ ωραία αίσθηση, αλλά στο revolution αυτή η επικάλυψη ήταν πολύ λεπτή, μου έχει ξεφλουδιστεί σε ορισμένα σημεία

και έχει βγει από κάτω το σκληρό πλαστικό.

Φοβάμαι πως είναι το ίδιο.

Μία ερώτηση θέλω να σου κάνω, το mouse πόσο καιρό το έχεις?

Εχω το mx revolutiοn και τα πλαστικα-πλαινά του έχουν πάθε ι ακριβώς το ίδιο. Παίζει μήπως κανα θέμα εγγύησης απο τη Logitech;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To ίδιο θέλω να πιστεύω και εγω :P :P

Εστειλα απο το International γιατι απο ελλάδα δεν βρήκα κανα σχετικο link για να στείλω email. Θα το αλλάξω μέσω μαγαζιού ή στέλνουν αυτοι αντικατάσταση και τους το επιστρέφεις με τον ίδιο courier;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...