Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση σε 24 = Τον Ηπια (Τον Χυμο)?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερα ζήτα διακοπή.Εγώ αυτό θα έκανα στη θέση χωρίς δεύτερη κουβέντα.Αντί να ψάχνουν αυτοί που είναι το πρόβλημα χολοσκάς εσύ.

Εγώ είμαι με conn-x στα 8Mbit και με αυτά που έχω ακούσει παρακαλάω να μην αναβαθμιστώ στα 24.Ποιάνω σταθερά εδώ και 2 χρόνια 940ΚΒ/sec (Περίπου το 91% της θεωρητικής μέγιστης).

Αν έρθει και στην περιοχή μου η αναβάθμηση και δω χειρότερες ταχύτητες έφυγα με τη μια

Δημοσ.

Μα δεν γινεται αλλιως, στην Αιγινα μονο ο ΟΤΕ εχει ιντερνετ. Και αναμεσα στο να μην εχω ιντερνετ και να εχω αλλα να μου βγαινει το λαδι, προτιμω το δευτερο. Δεν γινεται σημερα χωρις ιντερνετ!

Δημοσ.

Ούτε 2 ώρες δεν πέρασαν που το μελέταγα και έγινε η αναβάθμιση...

Κάποιος με κρυφακούει στον ΟΤΕ μάλλον....

Ευτυχώς κλείδωσα στα 13.658kbps download/969kbps upload

Μια χαρά...

Δημοσ.

Μα ολοι η Ελλαδα δεν θα γινει πλεον 24? Πως γινεαι και μερικοι ειναι ακομα σε αλλες ταχυτητες?

Εν τω μεταξυ στο γραφειο που ειμαι ακριβως απεναντι απο τον ΟΤΕ, ακομα στην 8αρα με εχουν. Στο σπιτι μονο βρηκαν να με αναβαθμισουν που απεχει 2 χλμ απο το κνετρο και ηταν γνωστο πως θα υπηρχε προβλημα!

Δημοσ.

Πως βλέπω τη ταχυτητα της συνδεσης μου για να δω και εγω αν εχω καποιο προβλημα. Απο τοτε που αναβαθμιστηκε σε 24αρα εχω συνεχως διακοπες. Δουλευει με τις ωρες του.

Δημοσ.
Μα ολοι η Ελλαδα δεν θα γινει πλεον 24? Πως γινεαι και μερικοι ειναι ακομα σε αλλες ταχυτητες?

Εν τω μεταξυ στο γραφειο που ειμαι ακριβως απεναντι απο τον ΟΤΕ, ακομα στην 8αρα με εχουν. Στο σπιτι μονο βρηκαν να με αναβαθμισουν που απεχει 2 χλμ απο το κνετρο και ηταν γνωστο πως θα υπηρχε προβλημα!

Δύο χιλιόμετρα από το κέντρο δεν είναι μεγάλη απόσταση.

• Super Moderators
Δημοσ.
Στο σπιτι μονο βρηκαν να με αναβαθμισουν που απεχει 2 χλμ απο το κνετρο και ηταν γνωστο πως θα υπηρχε προβλημα!

49db στο attenuation σημαίνει 3.5km από το dslam...

Δημοσ.

Ο χαρτης της ΕΕΤΤ μου ειπε πως εχω αποσταση εως 1800μ.

Ισως το attenuation να μην οφειλεται πληρως στην αποσταση απο το κεντρο. Μπορει και τα καλωδια που χρησιμοποιουνε να ειναι φθαρμενα. Ειπαμε ειναι Αιγινα, δεν εχει καθολου υποδομη. Πρεπει να λεμε παλι καλα που χουμε και ιντερνετ!

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο χαρτης της ΕΕΤΤ μου ειπε πως εχω αποσταση εως 1800μ.

sorry αλλά πχ στην περίπτωση μου ο χάρτης είναι τελείως αναληθής...

γράφει ότι είμαι έως 4600m μακρύα από το dslam ενώ είμαι max 2200 και ότι η περιοχή/γειτονιά βγάζει με το ζόρι 1-4mbit ενώ εγώ κλειδώνω πάνω κάτω 14mbit...

είναι λες και δεν έχουν δηλώσει στο χάρτη την τοποθεσία του dslam Πεντέλης...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδω και δυο μερες δεν μπορω ουτε με την 12αρα να συγχρονισω. Μπαινει ανα στιγμες για κανα πενταλεπτο και μετα ξαναπεφτει.

Ηρθε τεχνικος και μου ειπε πως μαλλον φταινε η ηλεκτρικες εγκαταστασεις του σπιτιου. Αυτη τη βδομαδα ανοιξαμε και κατι μπριζες για κουζινα και μαλλον δυσχερυναμε την κατασταση.

Απο κολωνα παντως συγχρονισε ο τεχνικος στα 4900 με μεγιστο τα 5200.

Επισης μου ειπε πως το 12αρι προφιλ δεν εχει interleaved, Μονο fastpath.

Δημοσ.

Μην το ψάχνεις φίλε το ίδιο κάνανε σε πολλούς και εκεί που παίζαμε με 6mbps σταθερά κ σίγουρα τώρα στο εώς 24 μας έχει φάει την ψυχή για να συγχρονισει, 3 φορές κάλεσα τεχνικό μέχρι που αγανακτήσε κ αυτός. Η μονη λύση που μου πρότειναν είναι να η υποβάθμιση σε 2mbps...άκου τι είπαν τα παλικάρια!!! Και να φανταστείς εγώ είμαι κ μακρια από το κέντρο 1800μετρα.

Τεσπα υπομονή σε κανά δυο χρόνια θα φτιάξουν τα πράγματα omg+3 lol

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Super Moderators
Δημοσ.

με 6mbit συγχρονισμό (πριν) δεν υπήρχε περίπτωση να ήσουν μόνο στα 1800m εκτός αν έχει τρελό πρόβλημα η γραμμή, παίζω πάνω κάτω στα 14mbit και είμαι στα 2100-2200m

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο tool που να κανει monitor το internet uptime/downtime?

Απλως θελω να κρατησω αναλυτικο log, απο τα διαστηματα που εχω ιντερνετ, και αυτα που πεφτει...

Δεν θελω καν bandwidth usage.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...