Προς το περιεχόμενο

MPC subtitle database

chiderboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομίζω να το χρησιμοποιείτε πολλοί αλλά ο Media player classic έχει μια πολύ βολική δυνατότητα αυτόματου κατεβάσματος υποτίτλων με βάση το hash του αρχείου ταινίας

File->Subtitle database->Download

Βασική προϋπόθεση για να δουλέψει είναι να έχουν δηλωθεί στα options:

Subtitles->Database->Base URL = "www.opensubtitles.org/isdb"

Playback->Output->DirectShow Video = VMR7(renderless) ή VMR9(renderless)

Το σύστημα φαίνεται να δουλεύει άψογα αλλά το θέμα είναι πως δεν υπάρχουν πολλοί υπότιτλοι και ειδικά ελληνικοί στην database

Αυτό ευτυχώς αλλάζει εύκολα με τη χρήση του παρακάτω εργαλείου το οποίο είναι πανεύκολο στη χρήση και μας επιτρέπει να ανεβάσουμε/κατεβάσουμε υπότιτλους από τη βάση

http://www.opensubtitles.org/addons/download/oscar/oscar.zip

Για να ανεβάσουμε έναν υπότιτλο στη βάση:

1)Με drag n drop ή με το αντίστοιχο κουμπί φορτώνουμε το αρχείο βίντεο στο OSCAR

2)Κάνουμε κλικ στο αρχείο βίντεο και επιλέγουμε απο πάνω την γλώσσα των υποτίτλων

3)Πατάμε το κουμπάκι "add subtitle file" το οποίο αμέσως μας πάει στο φάκελο του αρχείου βίντεο και επιλέγουμε τους υπότιτλους

4)Πατάμε το κουμπάκι "upload"

Από τώρα και στο εξής το πρώτο πράγμα που θα κάνω κάθε φορά που ψάχνω υπότιτλους είναι να ψάχνω με τον media player classic στην βάση του open subtitles. Αν δεν υπάρχει και το βρίσκω από άλλου θα το ανεβάζω στη βάση του opensubtitles.org με το OSCAR. 30 δευτερόλεπτα υπόθεση είναι

Καλό θα ήταν να κάνουμε και άλλοι το ίδιο νομίζω για την ευκολία και των υπόλοιπων

Δημοσ.
Δε νομίζω να το χρησιμοποιείτε πολλοί αλλά ο Media player classic έχει μια πολύ βολική δυνατότητα αυτόματου κατεβάσματος υποτίτλων με βάση το hash του αρχείου ταινίας

File->Subtitle database->Download

Βασική προϋπόθεση για να δουλέψει είναι να έχουν δηλωθεί στα options:

Subtitles->Database->Base URL = "www.opensubtitles.org/isdb"

Playback->Output->DirectShow Video = VMR7(renderless) ή VMR9(renderless)

Το σύστημα φαίνεται να δουλεύει άψογα

Όχι σε μένα. Το κουμπί download είναι γκριζαρισμένο, μη ενεργό δηλαδή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...