Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το pc


Παναγιωτης1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ενας φιλος μου οταν επαιζε στο pc του pro αυτο εσβησε και με το που ανηγει κλεινει απο μονο του.Την πρωτη φορα του ανοιξε μεχρι το μενου της εναρξης και εκλεισε και τις αλλες φορες δεν φτανει ουτε καν στα bios πλην μιας φορας. Πιστευουμε πως κατι πρεπει να καηκε εσεις τι λετε????

Δημοσ.

Αρχικά μπορείς να (προσπαθήσεις να) μπεις στο BIOS και να τσεκάρεις τι παίζει με τη θερμοκρασία.

 

Κατόπιν, πράττεις αναλόγως.

Δημοσ.

^ ...ορίστε η νεολαία σήμερα.

 

 

 

 

Εν τω μεταξύ, να "κάηκε" κάτι, μάλλον όχι (μιας και συνήθως όταν κάτι καίγεται, όχι στο μενού έναρξης δεν φτάνει, αλλά ούτε καν ανοίγει ο πισής).

 

Το πειράζει καθόλου το εσωτερικό του κουτιού; Χέρι, βάζει μέσα δηλαδή; Αν ναι, τον νου του μη μετακίνησε καμμιά ψύκτρα επεξεργαστή, δεν γίνεται καλή επαφή κτλ κι ανεβάζει θερμοκρασίες - η μη κόλλησε κανένα ανεμιστηράκι (από τα διάφορα).

 

Επίσης, ούτε τροφοδοτικό αποκλείεται (ας βρει ένα δανεικό να το δοκιμάσει), ούτε και (αν και μάλλον είναι το τελευταίο των τελευταίων) μητρική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...