Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Υπενθυμίζω σε μερικούς μερικούς παντογνώστες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Όλες οι εταιρίες κάποτε ιδρύονται.Και η apple όταν ιδρύθηκε μικρή εταιρία ήταν. Δηλαδή οι εταιρίες που ιδρύονται από τον Δεκέμβριο του 2009 και μετά δεν είναι σοβαρές? Μάλον εσύ δεν είσαι σοβαρός :lol: Φίλε μην παρερμηνεύεις τα λεγόμενα μου. Ποτέ δεν είπα ότι μια καινούργια εταρία δεν θεωρείται σοβαρή. Αυτό που εννοώ είναι αυτο: Είναι τουλάχιστον κουτό να κρίνουμε κάτι πριν καν βγει στην αγορά και πριν καν αποδείξει τίποτα. Αυτό κάνεις εσυ. (Ποιος είναι ο σοβαρός τώρα?) Που ξέρεις ότι η Notion Ink στο μέλλον θα θεωρείται top εταιρία η αποτυχία?? Δεν μιλάς με γεγονότα αλλά με υποθέσεις. Γι αυτό είμαι τελείως εναντίον με τα λεγόμενά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ενδιαφέρoν βίντεο αλλά τι θα γινόταν αν αντί για φλασάκι είχες το iPad?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ενδιαφέρoν βίντεο αλλά τι θα γινόταν αν αντί για φλασάκι είχες το iPad?? Εσυ τι νομίζεις οτι θα γινόταν; Θα έδινες γνώσεις στους προγόνους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εσυ τι νομίζεις οτι θα γινόταν;Θα έδινες γνώσεις στους προγόνους; Όχι, αλλά οι πρόγονοι θα μου έδιναν τόσα πλούτη που θα ζούσα σαν βασιλιάς χωρίς στην ουσία να τους δώσω τίποτα. Βέβαια θα προσπαθούσα να το σκάσω πριν τελειώσει η μπαταρία του iPad... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 με το που θα τελείωνε η μπαταριά θα ησουν στη κρεμάλα για απάτη. Ποσο ετων εισαι btw? Δεν εκανες την ποιο απλη σκέψη. Το οτι και εσυ εισαι ενας πρόγονος που δεν εχει εξελιχθεί απο τα αρχαία χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 με το που θα τελείωνε η μπαταριά θα ησουν στη κρεμάλα για απάτη.Ποσο ετων εισαι btw? Δεν εκανες την ποιο απλη σκέψη. Το οτι και εσυ εισαι ενας πρόγονος που δεν εχει εξελιχθεί απο τα αρχαία χρονια. Την ανεφερα την μπαταρία... διάβασε καλύτερα. Τώρα όσο αναφορά την κρεμάλα και την απάτη δεν το νομίζω. Πάρε για παράδειγμα την σημερινή εποχή. Πες ότι ερχόταν κάποιος από το μέλλον με μια συσκευή την οποία για κάποιους α,χ,ψ, λόγους θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Πες μου ειλικρινά, δεν θα έβρισκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ (πλούσιο) ανόητο που να την αγόραζε για μια περιουσία? Θα τον κατηγορούσε για απάτη? Εδώ αγοράζουμε καθημερινά ένα σωρό μα***κίες που στην ουσία μας είναι αχρηστες. Οι καιροί αλλάζουν αλλά ο άνθρωπος παραμένει ίδιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Το μόνο που μένει σε αυτό το ρεαλιστικό σενάριο είναι η μηχανή του χρόνου! Το νόημα του βίντεο είναι ότι ενώ αναπτύσσεται η τεχνολογία μεμονωμένα στον απλό άνθρωπο είναι άχρηστη και δεν έχει την ικανότητα να την αναπαράγει αλλά στην ουσία πάλι λάθος είναι γιατί πλησιάζουμε σιγά σιγά σε αυτό που λέγεται παγκόσμια γνώση, δηλαδή ο μεμονωμένος άνθρωπος έχει κάνει την γνώση μερικά κλικ μακριά, με αποτέλεσμα να γνωρίζει τα σχεδόν πάντα, μπορεί να μην τα θυμάται στο μυαλό του αλλά μπορεί να τα βρει στο ίντερνετ σχεδόν αμέσως. Το ότι γινόμαστε εξαρτημένοι από την τεχνολογία όμως είναι ένα άλλο φιλοσοφικό ζήτημα. Με έναν πυρηνικό πόλεμο θα μου πεις μετά ότι είναι άχρηστη αλλά δεν θα έχει σημασία μετά από αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Την ανεφερα την μπαταρία... διάβασε καλύτερα. Τώρα όσο αναφορά την κρεμάλα και την απάτη δεν το νομίζω. Πάρε για παράδειγμα την σημερινή εποχή. Πες ότι ερχόταν κάποιος από το μέλλον με μια συσκευή την οποία για κάποιους α,χ,ψ, λόγους θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Πες μου ειλικρινά, δεν θα έβρισκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ (πλούσιο) ανόητο που να την αγόραζε για μια περιουσία? Θα τον κατηγορούσε για απάτη? Εδώ αγοράζουμε καθημερινά ένα σωρό μα***κίες που στην ουσία μας είναι αχρηστες. Οι καιροί αλλάζουν αλλά ο άνθρωπος παραμένει ίδιος. Χαίρομαι που η φαντασία σου οργιάζει προς το συμφέρων σου ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Το Iphone ήταν το πρώτο κινητό στο οποίο μπορούσες να κάνεις ανθρώπινο browsing. Η οθόνη του απλά δεν υπάρχει και η απόκριση επίσης. Το android το πάει καλά αλλά θέλει ακόμα αρκετά. Και δε μιλάω για να νιώσεις πλούσιος. Μιλάμε για να κάνεις ανθρώπινο browsing και να μη σου σπάσει τα νεύρα μετά από 5 λεπτά. Φυσικά το app store μόνο με τις δωρεάν εφαρμογές δεν παίζεται, προσφέροντας πλούσιο υλικό για να χρησιμοποιήσεις το iphone. Σήμερα δεν έχει βγει ακόμα κινητό που να πλησιάζει το iphone. Ειλικρινά απορώ γιατί δεν το έβγαλε αρχικά με 200 δολλάρια και να κλείσει όλες τις εταιρίες!! Τώρα, αναφορικά με τα mms και τα copy paste, θεωρώ ότι έχει να κάνει με την ηλίθια νοοτροπία της apple η οποία έχει καθηλώσει χρόνια τώρα το mac εκεί που είναι : Στην αφάνεια των γκλαμουράτων. Το iPad είναι φοβνερή συσκευή η οποία χτυπάει κατά τη γνώμη μου την αγορά των netbooks και το κάνει καλά, αλλά ουσιαστικά είναι συσκευή για τον καναπέ και το κρεβάτι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εγώ συνεχίζω να μην κατανοώ την αγορά των netbooks και των tablets πάντως... προφανώς είμαι η εξαίρεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Χαίρομαι που η φαντασία σου οργιάζει προς το συμφέρων σου ομως. Το να παραθέτει κάποιος τέτοια βίντεο σε thread με τίτλο "το ευρωπαικό ντεμπούτο του iPad"... Μάλλον θα έλεγα ότι η δικιά σου φαντασία οργιάζει και μάλιστα προς το συμφέρον σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εγώ συνεχίζω να μην κατανοώ την αγορά των netbooks και των tablets πάντως... προφανώς είμαι η εξαίρεση. Με τα tablets σηκώνεσαι από το γραφείο, εκεί είναι όλο το ζουμί. Μπορείς να κάτσεις να κάνεις browsing και από το κρεβάτι σου ή και όρθιος που λέει ο λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Έχοντας το δοκιμάσει με το iphone... συνεχίζω να μην το κατανοώ. Για τις δικές μου ανάγκες τουλάχιστον είναι άχρηστα. Ίσως σε μέγεθος μεγαλύτερο του iphone μικρότερου του ipad για ένα κάτι σαν σημειωματάριο (σκεπτικό courier [rip] αλλά χωρίς 2 οθόνες) να έβρισκα χρήση. but thats just me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Το να παραθέτει κάποιος τέτοια βίντεο σε thread με τίτλο "το ευρωπαικό ντεμπούτο του iPad"... Μάλλον θα έλεγα ότι η δικιά σου φαντασία οργιάζει και μάλιστα προς το συμφέρον σου. ok τιποτα αλλο εχεις να πεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα