Προς το περιεχόμενο

Στις 28 Μαΐου το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του iPad

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό δεν το περίμενα να δω Έλληνα στη Σουηδία εδώ μέσα στο forum..:lol:

Σου χτύπησα τον κάλο ε? Πες μας τώρα οτι δουλεύεις και στην Koenigsegg να μας τρελάνεις.....

χεχε, οχι μακάρι που τέτοια τύχη.

αλλά για να εξηγήσω λίγο, ελληνίδα είμαι που ζω σουηδία και έχω έναν βίκινγκ μέσα στο σπίτι μου ο οποίος μου κάνει πλήση εγκεφάλου και έχω μάθει θέλωντας και μή σχεδόν τα πάντα για τα αυτοκινητα. ε και μετά από όσα έχω μάθει πως να μην αγαπήσω και εγώ αυτήν την αμαξάρα (φήμες λένε ότι ο ιδιοκτήτης των H&M, σουηδικά είναι κι αυτά, ειχε Koenigsegg και το τράκαρε γιατί δε μπορούσε να το κουμαντάρει :P)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 187
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πάντως όσοι μπήκαν σε thread για την κυκλοφορία του IPAD για να κράξουν το IPHONE και αντίστοιχα αυτοί που τους απαντάνε σοβαρά, πρέπει να έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο Κυριακάτικα ε?

Μπείτε στο thread των iPhone να παίξετε και να ξεσκιστείτε. Επίσης να υπενθυμίσω ότι έχουμε Μάϊο του 2010, οι ελλείψεις του iPhone ήταν θέμα συζήτησης 2-3 χρόνια πριν, τώρα είναι trendy το κράξιμο του iPad. Άσχετοι και μπαναλ.

Τουβλάκι όχι στο θέμα πάχους αλλά στο θέμα δυνατοτήτων.

Το ipad έχει δυνατότητες τούβλου σε σχέση με το adam.Πολύ απλά...:P

To οτι δεν είναι η τελευταία αλλά beta έκδοση του Adam προφανώς δεν το πρόσεξες :P

Όχι όπως η apple που βγάζει τελικό προϊόν με προβλήματα :lol::lol::lol:

Εσύ φίλε το Adam το έχεις πιάσει στα χέρια σου? Πως ξέρεις ότι είναι καλύτερο από το ipad και σε ποιους τομείς? Επίσεις που ξέρεις πριν κυκλοφορήσει ότι δεν θα έχει και προβλήματα?:rolleyes: Μα ποιος είσαι, ο Νοστράδαμος?

Το iPad έχει σαρώσει στις πωλήσεις από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στην Αμερική. Τόσο έτσι ώστε η Apple να αναγκαστεί να αναβάλει έναν μήνα την κυκλοφορία του σε Ευρώπη για να καλύψη την ζήτηση. Δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που το αγόρασαν να είναι πρόβατα και εσύ ο μόνος Έλληνας έξυπνος που θα περιμένει να αγοράσει το Adam, κρίνοντας απλά τα specs που του δίνει η εταιρία ΠΡΙΝ ΚΑΝ κυκλοφορήσει και μερικά video που απλά δεν στέκουν πριν δούμε το ΤΕΛΙΚΟ προιόν.

Τουλάχιστον η Apple με το iPad, μας είπε από πριν τι έπρεπε να περιμένουμε και τι όχι. Τώρα αν κάθε εταιρία βγαίνει και μου λέει ότι το προιόν της θα κάνει φραπέ, μασάζ, internet, games και χίλια άλλα ταυτόχρονα ΟΚ. Το θέμα είναι όμως πόσο ΚΑΛΑ θα τα κάνει όλα αυτά. Εγώ πάντως ξέρω ότι με το iPad αυτά που θέλω θα τα κάνω χωρίς προβλήματα.

Όταν βγει (πολύ σύντομα) έλα να μου το ξαναπείς.

Προς το παρόν διασκέδασε με το ελαττωματικό σου ipad :-D

Εκατομύρια άνθρωποι αυτήν τη στιγμή διασκεδάζουν με το "ελαττωματικό" iPad.

Ε ρε κάτι ιδιοφυίες που έχουμε εδώ πέρα!

Εσύ φίλε το Adam το έχεις πιάσει στα χέρια σου? Πως ξέρεις ότι είναι καλύτερο από το ipad και σε ποιους τομείς? Επίσεις που ξέρεις πριν κυκλοφορήσει ότι δεν θα έχει και προβλήματα?:rolleyes: Μα ποιος είσαι, ο Νοστράδαμος?

Αυτά τα ψιλοπροβληματάκια που έχει διορθώνονται και γι αυτό καθυστερεί το προϊόν να βγεί στην αγορά.

Σε ποιους τομείς? α)Τεχνολογία Οθόνης β) USB γ) flash δ) camera ε) chat ζ) battery life (160h) η) multi touch screen θ) HDMI ι) τιμή

θες κι άλλα?

Το iPad έχει σαρώσει στις πωλήσεις από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στην Αμερική.

Μα φυσικά.Είναι πολλά τα lemmings Άρη :lol::lol::lol:

Δεν μπαίνω στον κόπο να συγκρίνω το Adam με το iPad γιατί ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ.

Λες οτι το Adam καθυστερεί για να διορθώσει προβλήματα...

Μάλλον τα Lemmings βρίσκονται παντού τελικά. Η διαφορά είναι ότι κάποια θα αγοράσουν το iPad και κάποια το Adam. Οι υπόλοιποι απλά θα σκεφτούν ώριμα ποια πράγματα θέλουν να κάνει ένα προιόν και θα το αγοράσουν.

Λες οτι το Adam καθυστερεί για να διορθώσει προβλήματα....

Συνήθως έτσι κάνουν οι σοβαρές εταιρίες πριν βγάλουν επίσημα το προϊόν τους στην αγορά....:P

Κάποιες εταιρίες βέβαια τα βγάζουν κακήν κακώς άσχετα με τα άλυτα προβλήματα που έχουν για να προλάβουν τα πρόβατα που θέλουν να φάνε το "σανό"

Και όχι μόνο αυτό.Τους αρέσει ο μούφα σανός και τον χρυσοπληρώνουν κι από πάνω :lol::lol::lol:

Εκατομύρια άνθρωποι αυτήν τη στιγμή διασκεδάζουν με το "ελαττωματικό" iPad.

Ε ρε κάτι ιδιοφυίες που έχουμε εδώ πέρα!

Ποιο είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο για το ipad?

............Wifi :lol::lol::lol::lol:

Συνήθως έτσι κάνουν οι σοβαρές εταιρίες πριν βγάλουν επίσημα το προϊόν τους στην αγορά....:P

Κάποιες εταιρίες βέβαια τα βγάζουν κακήν κακώς άσχετα με τα άλυτα προβλήματα που έχουν για να προλάβουν τα πρόβατα που θέλουν να φάνε το "σανό"

Και όχι μόνο αυτό.Τους αρέσει ο μούφα σανός και τον χρυσοπληρώνουν κι από πάνω :lol::lol::lol:

Η apple μη σοβαρη εταιρια!!! Το διαβασα κι αυτο!!!

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Φίλε Tarantules τα πρόβατα δεν τρώνε σανό... τα άλογα το τρώνε. Εσύ πάντως τι τρως αναρωτιέμαι...

Ένα από τα πιο δυνατά σημεία της Apple είναι η ποιότητα των προιόντων της. Όταν άλλες εταιρίες κατασκευάζουν τα προιόντα τους με φθηνά πλαστικά αυτή εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί γυαλί και αλουμίνιο για τα περισσότερα προιόντα της.

Αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανένας λογικός άνθρωπος νομίζω...

Τώρα αν εσύ κρίνεις "σοβαρή" μια εταιρία που ιδρύθηκε τον... Δεκέμβριο 2009! και που δεν έχει βγάλει ακόμα ΟΥΤΕ ΕΝΑ προιόν στην αγορά τι να πω??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μάλλον κάπως έτσι θα σκέφτεσαι γενικά. Όπως λες κι εσύ, είναι πολλά(?) τα Lemmings Άρη.

Όσον αφορά το adam μάλλον κανένας δεν ξέρει στα σίγουρα, αν και η επίσημη δικαιολογία για την καθυστέρηση, που μάλλον είναι και αλήθεια, είναι ότι η nvidia θα αργήσει να διαθέσει το tegra 2 για το adam επειδή δίνει προτεραιότητα στο να καλύψει τα μεγάλα ονόματα του χώρου πρώτα.

Κι εγώ περιμένω να βγουν οι ταμπλέτες με android για να βγάλω συμπέρασμα αν και όλα δείχνουν πως θα είναι χρόνια μπροστά όταν βγουν γιατί και σε ανοιχτό λογισμικό βασίζονται που κάνει παπάδες (και θες σε ταμπλέτα να έχει δυνατότητες το λειτουργικό), και την ιπποδύναμη έχουν, λέγε με tegra 2 και σπάω πλάκα με τον Α4 (σύμφωνα με την nvidia).

Τώρα αν εσύ κρίνεις "σοβαρή" μια εταιρία που ιδρύθηκε τον... Δεκέμβριο 2009! και που δεν έχει βγάλει ακόμα ΟΥΤΕ ΕΝΑ προιόν στην αγορά τι να πω??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μάλλον κάπως έτσι θα σκέφτεσαι γενικά. Όπως λες κι εσύ, είναι πολλά(?) τα Lemmings Άρη.

Όλες οι εταιρίες κάποτε ιδρύονται.

Και η apple όταν ιδρύθηκε μικρή εταιρία ήταν. Δηλαδή οι εταιρίες που ιδρύονται από τον Δεκέμβριο του 2009 και μετά δεν είναι σοβαρές? Μάλον εσύ δεν είσαι σοβαρός :lol::lol::lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...